Agniest Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 ha ! :evil_lol: przy mnie zbędny staje się kalendarz :evil_lol: fotki widziałam :loveu: ale mizianko.....:cool3: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='apple'] No tak - szok pracowniczy :glaszcze: [quote name='Agniest']ha ! :evil_lol: przy mnie zbędny staje się kalendarz :evil_lol: fotki widziałam :loveu: ale mizianko.....:cool3: dokładnie :razz: a było, było....za to ten weekend Argon zdychał, na spacer trzeba go było wykopywać. Te niskie ciśnienie wykończyło go Quote
apple Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Menrzuś']No tak - szok pracowniczy :glaszcze: Jak zwał tak zwał ważne że nic nie słysze :eviltong: Quote
Agniest Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 dziwne..... nie słyszałam żeby ciśnienie aż tak wpływało na psa....... może picia kawki trzeba go nauczyć ? :evil_lol: słyszałam, że są psy które lubią piwko, więc czemu nie kawę ? :razz: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='apple']Jak zwał tak zwał ważne że nic nie słysze :eviltong: Jak nie słyszysz, to mogę sobie pozwolić - jeNdza jedna :evil_lol: [quote name='Agniest']dziwne..... nie słyszałam żeby ciśnienie aż tak wpływało na psa....... może picia kawki trzeba go nauczyć ? :evil_lol: słyszałam, że są psy które lubią piwko, więc czemu nie kawę ? :razz: Argon jest strasznym meteopatą - od razu wiadomo, że są skoki ciśnienia, bo wtedy jest do niczego - ciągle śpi, jest taki lejący.... A pifko bardzo lubi :evil_lol: Ale mi znowu dogo muli :shake: Quote
apple Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Jak nie słyszysz, to mogę sobie pozwolić - jeNdza jedna :evil_lol: Aż tak szczelnie uszófff nie zatkałam ale bede dzisiaj dobra i udam ze nie słyszłam:eviltong: Bo potem mnie od Renet wyzywają:roll: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='apple']Aż tak szczelnie uszófff nie zatkałam ale bede dzisiaj dobra i udam ze nie słyszłam:eviltong: Bo potem mnie od Renet wyzywają:roll: ....ale od złotych przecież :cool3: Quote
apple Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Menrzuś']....ale od złotych przecież :cool3:No i to ci życie ratuje :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='apple']No i to ci życie ratuje :diabloti: ..... bo te szare są takie jakoś nieciekawe i do tego kwaśne :diabloti: Quote
apple Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Menrzuś']..... bo te szare są takie jakoś nieciekawe i do tego kwaśne :diabloti:Też tak myśle i jestem pewna że zdajesz sobie sprawe z faktu iż ja z tymi szarymi nie mam nic wspólnego :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='apple']Też tak myśle i jestem pewna że zdajesz sobie sprawe z faktu iż ja z tymi szarymi nie mam nic wspólnego :diabloti: nieeeeee....no co ty....nawet mi to przez myśl nie przeszło :shake: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Menrzuś napisał(a):mówisz o tym za prawym uchem? :razz: Nie, o tym za lewym:lol!::lol!: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Medorowa napisał(a):Nie, o tym za lewym:lol!::lol!: Cuś takiego :hmmmm:......to chyba cuś źle liczyłem ;) Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Menrzuś'] Argon jest strasznym meteopatą - od razu wiadomo, że są skoki ciśnienia, bo wtedy jest do niczego - ciągle śpi, jest taki lejący.... Ozzy też jest meteopatą ....jak był młodszy to kiedyś w panice wezwałam weta do domu bo myślałamże mi pies w śpiączke zapada :oops::roll:....dostał zastrzyk witaminowy a potem drogą dedukcji pokojarzyliśmy fakty ...i niestety ....mam takiego piesa :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Alicja']Ozzy też jest meteopatą ....jak był młodszy to kiedyś w panice wezwałam weta do domu bo myślałamże mi pies w śpiączke zapada :oops::roll:....dostał zastrzyk witaminowy a potem drogą dedukcji pokojarzyliśmy fakty ...i niestety ....mam takiego piesa :evil_lol: No to przynajmniej Argon nie jest jedynym takim, bo tak jak Agniestka, myślałem, że to raczej nienormalne. Sylwy pogoda nie rusza. Śmigam na spacerek :multi: Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Menrzuś']No to przynajmniej Argon nie jest jedynym takim, bo tak jak Agniestka, myślałem, że to raczej nienormalne. Sylwy pogoda nie rusza. Śmigam na spacerek :multi: miłego psacerku ;) Quote
Menrzuś Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Alicja']miłego psacerku ;) No i sobie nogę skręciłem :-(.....i to w dziurze, którą ostatnio chyba Sylwa wykopała :shake: Quote
e.v.a Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Menrzuś']No i sobie nogę skręciłem :-(.....i to w dziurze, którą ostatnio chyba Sylwa wykopała :shake: ołłł biedaczek ja czesto wpadam w dołki Tigry:razz: zreszta nie tylko ja bo na osiedlu pełno jej dziureczek:evil_lol: witanko robaczku:loveu: Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Menrzuś']No i sobie nogę skręciłem :-(.....i to w dziurze, którą ostatnio chyba Sylwa wykopała :shake: :glaszcze: o bidulku ..... Quote
halbina Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 ja sobie ostatnio nogę skręciłam w domu... w drodzę od wyrka do budzika... na coś nadepnęłam, przestraszyłam się, że depczę jakiegoś zwierzaka na tymczasie... i sie omskła nóżka... :roll: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 No i siedzę sobie z altacetem pod elastycznym bandażem :placz:..... a tu jeszcze czeka mnie wieczorny spacerek z bestiami :shake:.....eeeeech, życie jest słodkie :p Quote
e.v.a Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 bidula, kup sobie najmocniejszy naproxen i nie siedz z bandazem elastycznym:shake:uwiez on potrafi wiecej zaszkodzic niz pomoc:razz: Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Menrzuś']No i siedzę sobie z altacetem pod elastycznym bandażem :placz:..... a tu jeszcze czeka mnie wieczorny spacerek z bestiami :shake:.....eeeeech, życie jest słodkie :p :hmmmm: a to współczuwam nieustająco ... są kurde takie gotowce okłady w aptece :razz: ale zapomniałam jak się to nazywa:roll: Quote
Menrzuś Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Alicja'] :hmmmm: a to współczuwam nieustająco ... są kurde takie gotowce okłady w aptece :razz: ale zapomniałam jak się to nazywa:roll: Ale ja mam do apteki ho, ho.....a może i jeszcze dalej :evil_lol: Quote
Recommended Posts