Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']

No tak - szok pracowniczy :glaszcze:

[quote name='Agniest']ha ! :evil_lol: przy mnie zbędny staje się kalendarz :evil_lol:

fotki widziałam :loveu: ale mizianko.....:cool3:

dokładnie :razz:
a było, było....za to ten weekend Argon zdychał, na spacer trzeba go było wykopywać. Te niskie ciśnienie wykończyło go

Posted

dziwne..... nie słyszałam żeby ciśnienie aż tak wpływało na psa.......
może picia kawki trzeba go nauczyć ? :evil_lol: słyszałam, że są psy które lubią piwko, więc czemu nie kawę ? :razz:

Posted

[quote name='apple']Jak zwał tak zwał ważne że nic nie słysze :eviltong:

Jak nie słyszysz, to mogę sobie pozwolić - jeNdza jedna :evil_lol:

[quote name='Agniest']dziwne..... nie słyszałam żeby ciśnienie aż tak wpływało na psa.......
może picia kawki trzeba go nauczyć ? :evil_lol: słyszałam, że są psy które lubią piwko, więc czemu nie kawę ? :razz:

Argon jest strasznym meteopatą - od razu wiadomo, że są skoki ciśnienia, bo wtedy jest do niczego - ciągle śpi, jest taki lejący....

A pifko bardzo lubi :evil_lol:

Ale mi znowu dogo muli :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jak nie słyszysz, to mogę sobie pozwolić - jeNdza jedna :evil_lol:

Aż tak szczelnie uszófff nie zatkałam ale bede dzisiaj dobra i udam ze nie słyszłam:eviltong: Bo potem mnie od Renet wyzywają:roll:

Posted

[quote name='apple']Aż tak szczelnie uszófff nie zatkałam ale bede dzisiaj dobra i udam ze nie słyszłam:eviltong: Bo potem mnie od Renet wyzywają:roll:

....ale od złotych przecież :cool3:

Posted

[quote name='Menrzuś']..... bo te szare są takie jakoś nieciekawe i do tego kwaśne :diabloti:Też tak myśle i jestem pewna że zdajesz sobie sprawe z faktu iż ja z tymi szarymi nie mam nic wspólnego :diabloti:

Posted

[quote name='apple']Też tak myśle i jestem pewna że zdajesz sobie sprawe z faktu iż ja z tymi szarymi nie mam nic wspólnego :diabloti:

nieeeeee....no co ty....nawet mi to przez myśl nie przeszło :shake:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']
Argon jest strasznym meteopatą - od razu wiadomo, że są skoki ciśnienia, bo wtedy jest do niczego - ciągle śpi, jest taki lejący....

Ozzy też jest meteopatą ....jak był młodszy to kiedyś w panice wezwałam weta do domu bo myślałamże mi pies w śpiączke zapada :oops::roll:....dostał zastrzyk witaminowy a potem drogą dedukcji pokojarzyliśmy fakty ...i niestety ....mam takiego piesa :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']Ozzy też jest meteopatą ....jak był młodszy to kiedyś w panice wezwałam weta do domu bo myślałamże mi pies w śpiączke zapada :oops::roll:....dostał zastrzyk witaminowy a potem drogą dedukcji pokojarzyliśmy fakty ...i niestety ....mam takiego piesa :evil_lol:

No to przynajmniej Argon nie jest jedynym takim, bo tak jak Agniestka, myślałem, że to raczej nienormalne. Sylwy pogoda nie rusza.

Śmigam na spacerek :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']No to przynajmniej Argon nie jest jedynym takim, bo tak jak Agniestka, myślałem, że to raczej nienormalne. Sylwy pogoda nie rusza.

Śmigam na spacerek :multi:

miłego psacerku ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']No i sobie nogę skręciłem :-(.....i to w dziurze, którą ostatnio chyba Sylwa wykopała :shake:
ołłł biedaczek ja czesto wpadam w dołki Tigry:razz: zreszta nie tylko ja bo na osiedlu pełno jej dziureczek:evil_lol:

witanko robaczku:loveu:

Posted

ja sobie ostatnio nogę skręciłam w domu... w drodzę od wyrka do budzika... na coś nadepnęłam, przestraszyłam się, że depczę jakiegoś zwierzaka na tymczasie... i sie omskła nóżka... :roll:

Posted

No i siedzę sobie z altacetem pod elastycznym bandażem :placz:..... a tu jeszcze czeka mnie wieczorny spacerek z bestiami :shake:.....eeeeech, życie jest słodkie :p

Posted

[quote name='Menrzuś']No i siedzę sobie z altacetem pod elastycznym bandażem :placz:..... a tu jeszcze czeka mnie wieczorny spacerek z bestiami :shake:.....eeeeech, życie jest słodkie :p

:hmmmm: a to współczuwam nieustająco ... są kurde takie gotowce okłady w aptece :razz: ale zapomniałam jak się to nazywa:roll:

Posted

[quote name='Alicja']
:hmmmm: a to współczuwam nieustająco ... są kurde takie gotowce okłady w aptece :razz: ale zapomniałam jak się to nazywa:roll:

Ale ja mam do apteki ho, ho.....a może i jeszcze dalej :evil_lol: