Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']Wstaje rano....mysle sobie wpadne do Menrzusia się przywitać a tu cycami na dzień dobry dostaje:evil_lol:

WITAJ !:loveu:

Dzieńdoberek :multi:

Oj działo się, działo.....różem mnie obsypano.....i czymś tam jeszcze :lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Dzieńdoberek :multi:

Oj działo się, działo.....różem mnie obsypano.....i czymś tam jeszcze :lol:
No wiesz...kobiety....róż.......cycóś..........no no no ale masz rwanie

Posted

[quote name='apple']No wiesz...kobiety....róż.......cycóś..........no no no ale masz rwanie

No mówię Ci - szok.....żebt z tego tygodniówka nie wyszła :lol:

Nie wiem czy to dogo tak muli, czy ja jestem zamulony.....najlepiej pisz dużymi literami i do tego ze spacjami pomiędzy nimi :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']No mówię Ci - szok.....żebt z tego tygodniówka nie wyszła :lol:

Nie wiem czy to dogo tak muli, czy ja jestem zamulony.....najlepiej pisz dużymi literami i do tego ze spacjami pomiędzy nimi :roll: Uuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuu się wczoraj zabalowało co :razz:

A Dogo muli swoją drogą :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ok.....:ekmm::saint1:A coż to za świetliste kółeczko nad twoją główką......czy chcesz mi powiedzieć że masz coś z anioła:cool3:

Posted

[quote name='apple']A coż to za świetliste kółeczko nad twoją główką......czy chcesz mi powiedzieć że masz coś z anioła:cool3:

nieeeeee...to jakieś UFO za mną lata :evil_lol:

Posted

PRZEZ KILKA DNI NIE MIAŁAM NETU !!! :placz::placz::placz:

więc nie przyszłam zaśpiewać ci STO LAT ale jeśli dziś możesz wysłuchać to uwaga: śpiewam ! sto lat sto lat (itd. :evil_lol: )

i jeszcze mam taki wierszyk ;): "Jeśli rano budząc się stwierdzasz, że jesteś w ubraniu, masz podkrążone oczy, masz kaca i twój dom wygląda jakby przeszedł po nim huragan to oznacza.... że dobrze świętowałeś urodziny i czas na poprawiny !!!

i mam jeszcze super wiadomość, którą nie mogłam podzielić się wcześniej:
mamy nowego dogomaniaka Oskarka !!!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Agniest']

i mam jeszcze super wiadomość, którą nie mogłam podzielić się wcześniej:
mamy nowego dogomaniaka Oskarka !!!!! :loveu: :loveu: :loveu:No to Huuuurrrraaaa:multi::multi::multi: trza to oblac

Posted

koniecznie :cool3: ale Menrzuś nam chyba uciekł :roll:

dla niewtajemniczonych: Oskarka urodziła Credita - czują się dobrze, teraz będziemy czekać, aż wrócą do domku i Credita nam wszystko opisze ;)