MALWA Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Tola napisał(a):Gajeczka faktycznie rośnie jak na drożdżach:cool3: Naprawdę? A opiekunka napisała, ze przybrała tylko 100 gram.... Quote
Tola Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Jestem ciekawa, jak wizyta u weta... Na miejsce Gajki dohoteliku Murki miała jechac malutka, wychudzona Yoko ze schroniska w |Zamościu; sunia została zabrana z boksów ogólnych no i w miedzyczasie znalazla dom:) Dzisiaj włąsnie miała sterylkę. Jej nowa Pancia dzwoniła do zadry, wszytsko ok. Mamy juz kolejną sunię w potrzebie. . To Yoko jeszcze w boksie A tu juz ze swoja nowa rodziną. Quote
Tola Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Dzisiaj rozmawiałam z Pancią Gajki - sunia wazy juz 13 kg:) Będzie jeszcze raz odrobaczona no i po swietach sterylkalka - trzymajmy kciuki. Pani bardzo chwaliła sunieczkę - zre taka mądra - potafi juz podawac łapkę:) Quote
Havanka Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Tola napisał(a):Dzisiaj rozmawiałam z Pancią Gajki - sunia wazy juz 13 kg:) Będzie jeszcze raz odrobaczona no i po swietach sterylkalka - trzymajmy kciuki. Pani bardzo chwaliła sunieczkę - zre taka mądra - potafi juz podawac łapkę:) Gajeczka rośnie na mądrą sunię, bo trafiła do wspaniałego, mądrego domu. Całej rodzince suni i jej samej, życzę dużo szczęścia i cudownych świąt !!! Quote
Tola Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Państwo są umówieni w klinice na 28 na sterylkę Gajeczki - trzymajmy kciuki. Sunia czuje się swietnie; rozrabia z kolegą, cały ogród zdemolowany:cool3: Quote
zadra Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Tola napisał(a):Państwo są umówieni w klinice na 28 na sterylkę Gajeczki - trzymajmy kciuki. Sunia czuje się swietnie; rozrabia z kolegą, cały ogród zdemolowany:cool3: Jakie dobre wieści!!!! Quote
Tola Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 zadra napisał(a):Jakie dobre wieści!!!! Zwłaszcza ten ogród:cool3: Quote
Havanka Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Tola napisał(a):Zwłaszcza ten ogród:cool3: W zimie mała demolka w ogrodzie nie zaszkodzi:diabloti: Quote
Gajula Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Gajka czuje sie u nas coraz lepiej, rozrabia i myślę że poczuła już że to jest jej dom. jak tylko będziemy wiedzieli jak dodać zdjęcia to wstawimy. Wesołych Świąt życzymy wszystkim miłośnikom zwierząt Quote
zadra Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Witam rodzinkę Gajki i dziękuję za super wieści. Quote
Tola Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Tz uzgodnił juz wszystko z kliniką - czekają na Gajkę 28 grudnia. Quote
MALWA Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Trzymam kciuki za zabieg i zdrowia Gajce i jej Rodzinie życzę! Quote
Gajula Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 sprawdzam czy mi sie uda wstawić zdjęcie. jutro gajka jedzie na badanie krwi i jak będzie wszystko dobrze to pojutrze sterylka. trochę się o nią boimy ale chyba wszystko będzie dobrze Quote
Havanka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='Gajula']sprawdzam czy mi sie uda wstawić zdjęcie. jutro gajka jedzie na badanie krwi i jak będzie wszystko dobrze to pojutrze sterylka. trochę się o nią boimy ale chyba wszystko będzie dobrze Gajula, witaj ! Trzymamy wszyscy kciuki za zabieg !!! A potem czekamy na fotki;) Quote
haliza Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Havanka napisał(a):Gajula, witaj ! Trzymamy wszyscy kciuki za zabieg !!! A potem czekamy na fotki;) Ja też....:lol: Quote
Gajula Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 dziękujemy. nastąpiła mała zmiana planów, jeśli badanie krwi wyjdzie dobrze to sterylka będzie dzisiaj. to nawet lepiej bo gaja ma chorobę lokomocyjną i nie będzie trzeba jej dwa razy wozić. napewno będą zdjęcia muszę tylko pozmniejszać rozmiar bo nie chce mi ich przyjąć Quote
Gajula Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 no i dalej nie wiem jak umieścić zdjęcia Quote
Havanka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='Gajula']no i dalej nie wiem jak umieścić zdjęcia Gajula, może ja wstawię. Tylko musiałabyś mi je przesłać na maila. ( [email protected] ) Quote
Tola Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Był kiedys wątek z instrukcją, jak wstawiac zdjęcia, ale nie mogę go znależć. Pieniądze za sterylkę przelane na konto kliniki - 170 zł. Trzymam kciuki za Gajusię. Stan konta na 28.12.2011: 522,05 zł Quote
Recommended Posts