Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no i kolejna metarfoza
z naszej hotelowej swietokrzyskiej bezdomniaczki zrobil nam sie krakowski kanapowiec:)
dzis simonka pojechala do nowego domciu:)
badz grzeczna malenka

Posted

[quote name='wilczka']promocja pojechala do domciu,pani przyjechala z krakowa sobie po temide ale zakochala sie w promocyjce:)powodzenia skarbie!!!!!!!!!!!!![/IMG]
[/QUOTE]
A jednak szczęściara.:loveu:
Coś tam masz do ogłoszeń dla mnie na ten tydzień wilczka?:lol:

Posted

zuzka miala dzis wrocic z adopcji,pani jednak podjela walke i jej nie oddala
oto wiesci od pani i fotki zuzki z nowego domu:):):)

Uploaded with ImageShack.us

Witam!!
To ja Zuzka jest o tak jak na załączonych zdjęciach.Z moją panią jest ok.a czy ugryzę pana K. w cztery litery jeszcze nie wiem.Teraz jesteśmy same i jest świetnie ale niebawem wraca właściciel hm....Jeżli uda mi się powstrzymać chuć capnięcia go w żyć to na pewno zostanę .Dziękuję swoim opiekunkom za wyrwanie mnie z niedoli pozdrawiam Panią Kasię i Panią Edytkę i wszystkich co mi okazali serce.Chał chał dla kolegi z budy.

Posted

wilczka napisał(a):
dzis hotelik w poszukiwaniu szczescia w nowych domkach opuscili;

azir

astria

ola

Rewelacja Kasia! :lol: Ty To może gdzieś jeszcze zgubi się Ala, Paton i Nera iii nie wróci do schronu :) wiedziałam że ona u was szybciej pójdzie, jesteś Ty tam - a z Tobą szczęście! - yyy właściwie to niewidzialny, genialny nieznajomy - prawda? ;)

Posted

jasne;)tajemniczych nieznajomych jest jeszcze kilku i 3mam kciuki za to zeby zeby jeszcze kilka psiakow tak pokombinawo swoje losy zeby defacto wylondowaly na kanapach w nowych domach:):):)

Posted

temida w domku na sprawdzenie,jesli nic nie wywinie zostaje tam na stale takie bylo pierwotne zalozenie,ale panstwo powiedzieli ze nawet jak cos wywinie to i tak raczej zostanie bo sie zakochali:)

Posted

[quote name='wilczka']no i kolejna metarfoza
z naszej hotelowej swietokrzyskiej bezdomniaczki zrobil nam sie krakowski kanapowiec:)
dzis simonka pojechala do nowego domciu:)
badz grzeczna malenka

pamietacie simone?do hotelu trafila chyba jej corka,ten sam charakter,ta sama budowa wielkosc,to samo spojrzenie,tylko noa jest ciemniejsza

NOA

Posted

a to tak z ciekawostek-dziewczynka w rasta sweterku to siusiakowa,ma tez brata o imieniu siusiak-najlepsze ze psiaki reaguja na te imiona:)chyba edycie sie pomysly na imiona wyczerpaly:)