wilczka Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 (edited) SZERYF Edited February 11, 2012 by wilczka Quote
wilczka Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 (edited) Edited February 11, 2012 by wilczka Quote
wilczka Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 (edited) Uploaded with ImageShack.us Edited February 11, 2012 by wilczka Quote
Buńka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Witam wszystkich !!! Tak jak obiecałam p.Edycie tak też podnoszę;) PS: Jestem nowa no Dogo i mam nadzieję, że szybko to wszystko mniej więcej ogarnę:oops: Quote
wilczka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 witaj buńko w gronie psich cioteczek!!!!!! szybko ogarniesz i dogo wciagnie cie na maksa dzien bez dogo to dzien stracony!!!!!!!!!!:) Quote
słodkokwaśna Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Wilczka daj nowe fotki naszych słodziaków, bo się nie mogę doczekać!!!! Buńka jesteś największą dogomaniaczką w realu jaką znam , to na forum sobie na pewno poradzisz:) Quote
wilczka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 mowisz i masz szefowo:lol: ale najpierw zobacz kogo ci znalazlam http://imageshack.us/photo/my-images/14/img5279l.jpg/ Quote
wilczka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 (edited) suzi Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited February 12, 2012 by wilczka Quote
wilczka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 (edited) szumi Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited February 12, 2012 by wilczka Quote
wilczka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 kilka fotek aziry Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
słodkokwaśna Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 (edited) [quote name='wilczka']mowisz i masz szefowo:lol: ale najpierw zobacz kogo ci znalazlam http://imageshack.us/photo/my-images/14/img5279l.jpg/ mój kochany Neruś.....aż łezka mi się pchała na świat.. niestety klikanie nic nie da jak się tam nie ma konta. zdjęcia naszych panienek na wydaniu są urocze......sorki to nasze panienki są urocze !!!!! Edited February 13, 2012 by słodkokwaśna Quote
Buńka Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Och Neruś, dobrze że już grzeje dupcie w swoim domciu:) Quote
erka Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Azira jest do adopcji? Ile ma lat? Bo ogłaszamy naszą ON-ke, jakby było wiecej telefonów, moge przekierować. A Alfa i Alik są jeszcze? Quote
wilczka Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 azira do adopcji.ma okolo 3 lat,jest przekochana,mieszka w domu,zachowuje czystosc,nie niszczy jak zostaje sama,cicha sunia. alfa na kwarantannie jeszcze ale do adopcji alika tez nikt nie chce pokochac jak dziewczyny u was z adopcjami?u mnie masakra,martwy sezon,nikt nawet nie dzwoni:(a taka pogoda..... Quote
Linssi Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Wydaje mi sie, ze martwy sezon to wlasnie przez pogode. komu by sie chcialo wyjsc z psem na spacer przy -30 C. U nas tez zastoj calkowity, oprocz jeden szczeniorki wszystko siedzi nw hoteliku :( Quote
wilczka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 nie ta mentalnosc ludzka,ja wlasnie jakbym mial zabrac jakas bide to w taka pogode zeby nie marzla w boksie ale ludzie mysle tylko o swoich d u p a c h zeby im bylo cieplo. Quote
słodkokwaśna Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 (edited) Szukamy transportu do Katowic.....może ktoś wie o takowym? Oczywiście dorzucimy się do kosztów. Zależy nam na czasie ,bo szczęście nie lubi czekać. Edited February 15, 2012 by słodkokwaśna Quote
wilczka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 na prymuska musi czekac!!!!chlopak znalazl wspanialy dom w katowicach tylko na piechote nie pojdzie bo za daleko,a domek naprawde zaje-fajny!!!!!!!!! szukamy szukamy!!!!!!!!!!!!! a mi juz serduszko peka z tesknoty za nim-to moj faworyt-tak bardzo go kocham Quote
słodkokwaśna Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 wilczka napisał(a): a mi juz serduszko peka z tesknoty za nim-to moj faworyt-tak bardzo go kocham nie płacz .....na jego miejsce pewnie przyjdzie inny przystojniak;) a tak w ogóle to wszystkie nasze psiaki są kochane....nawet gryzka ,której o dziwo codziennie to powtarzam i nadal nie chce w to uwierzyć. Quote
wilczka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 wszystkie sa kochane,ale sama wiesz jak to jest kocha sie wszystkie ale jedne bardziej inne mniej a prymusek jest z tych moich bardziej:) a co do gryzki to ty ja chyba wlasnie mniej:cool3:poprostu sie na nia uwzielas malpo!!!ona nawet nie chce sluchac od ciebie ze jest kochana:eviltong: Quote
wilczka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 a moje kochane cioteczki z katowic obiecaly mi juz ze za jakis czas zrobia wizyte poadopcyjna prymuskowi i oczywiscie wstawia fotki dziekuje kochane!!!! Quote
savahna Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 (:Buńka:) napisał(a):Witam wszystkich !!! Tak jak obiecałam p.Edycie tak też podnoszę;) PS: Jestem nowa no Dogo i mam nadzieję, że szybko to wszystko mniej więcej ogarnę:oops: O dzień dobry....:hand:.Umknęło mi. Ogarniesz szybko i na długo raczej.........;) Wilczka jakies priorytety ogłoszeniowe masz?!:razz: Quote
słodkokwaśna Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 wilczka napisał(a): a co do gryzki to ty ja chyba wlasnie mniej:cool3:poprostu sie na nia uwzielas malpo!!!ona nawet nie chce sluchac od ciebie ze jest kochana:eviltong: hihii co racja to racja ....menda ze mnie ,na siłę ją przytulam, karmię jakimś śmierdzącym paskudztwem ,to kto wytrzyma taką miłość i jeszcze codziennie do tego te trucie.....gryzunia kocham Cię.Masakra!!!! Sama bym siebie pogryzła!!! Quote
wilczka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 na razie dziekuje kochana,priorytety mam obstawione w ogloszeniach,podesle ci tylko inke ale ona jeszcze na kwarantannie i we wtorek bede miala zdjecia ladne,wiec do wtorku odpoczywaj a jak bede miala fotki to cie bede kochana molestowac:) wiem ze to antyreklama-ale mam prosbe-oglosisz kalinke ze schroniska-taka piekna suczynka(-tego ma nie czytac moja szefowa:)ja ja oglaszam,ale co dwie cioteczki oglaszajace to nie jedna-wiec kochana dzialamy i wypychamy to piekne wielkie suczydla zza schroniskowych krat do domu!!!!) Quote
Recommended Posts