Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='wilczka']mowisz i masz szefowo:lol:
ale najpierw zobacz kogo ci znalazlam
http://imageshack.us/photo/my-images/14/img5279l.jpg/

mój kochany Neruś.....aż łezka mi się pchała na świat..
niestety klikanie nic nie da jak się tam nie ma konta.

zdjęcia naszych panienek na wydaniu są urocze......sorki to nasze panienki są urocze !!!!!

Edited by słodkokwaśna
Posted

azira do adopcji.ma okolo 3 lat,jest przekochana,mieszka w domu,zachowuje czystosc,nie niszczy jak zostaje sama,cicha sunia.
alfa na kwarantannie jeszcze ale do adopcji
alika tez nikt nie chce pokochac
jak dziewczyny u was z adopcjami?u mnie masakra,martwy sezon,nikt nawet nie dzwoni:(a taka pogoda.....

Posted

Wydaje mi sie, ze martwy sezon to wlasnie przez pogode. komu by sie chcialo wyjsc z psem na spacer przy -30 C. U nas tez zastoj calkowity, oprocz jeden szczeniorki wszystko siedzi nw hoteliku :(

Posted

na prymuska musi czekac!!!!chlopak znalazl wspanialy dom w katowicach tylko na piechote nie pojdzie bo za daleko,a domek naprawde zaje-fajny!!!!!!!!!
szukamy szukamy!!!!!!!!!!!!!
a mi juz serduszko peka z tesknoty za nim-to moj faworyt-tak bardzo go kocham

Posted

wilczka napisał(a):

a mi juz serduszko peka z tesknoty za nim-to moj faworyt-tak bardzo go kocham

nie płacz .....na jego miejsce pewnie przyjdzie inny przystojniak;) a tak w ogóle to wszystkie nasze psiaki są kochane....nawet gryzka ,której o dziwo codziennie to powtarzam i nadal nie chce w to uwierzyć.

Posted

wszystkie sa kochane,ale sama wiesz jak to jest kocha sie wszystkie ale jedne bardziej inne mniej a prymusek jest z tych moich bardziej:)
a co do gryzki to ty ja chyba wlasnie mniej:cool3:poprostu sie na nia uwzielas malpo!!!ona nawet nie chce sluchac od ciebie ze jest kochana:eviltong:

Posted

(:Buńka:) napisał(a):
Witam wszystkich !!! Tak jak obiecałam p.Edycie tak też podnoszę;)
PS: Jestem nowa no Dogo i mam nadzieję, że szybko to wszystko mniej więcej ogarnę:oops:

O dzień dobry....:hand:.Umknęło mi.
Ogarniesz szybko i na długo raczej.........;)

Wilczka jakies priorytety ogłoszeniowe masz?!:razz:

Posted

wilczka napisał(a):

a co do gryzki to ty ja chyba wlasnie mniej:cool3:poprostu sie na nia uwzielas malpo!!!ona nawet nie chce sluchac od ciebie ze jest kochana:eviltong:

hihii co racja to racja ....menda ze mnie ,na siłę ją przytulam, karmię jakimś śmierdzącym paskudztwem ,to kto wytrzyma taką miłość i jeszcze codziennie do tego te trucie.....gryzunia kocham Cię.Masakra!!!! Sama bym siebie pogryzła!!!

Posted

na razie dziekuje kochana,priorytety mam obstawione w ogloszeniach,podesle ci tylko inke ale ona jeszcze na kwarantannie i we wtorek bede miala zdjecia ladne,wiec do wtorku odpoczywaj a jak bede miala fotki to cie bede kochana molestowac:)
wiem ze to antyreklama-ale mam prosbe-oglosisz kalinke ze schroniska-taka piekna suczynka(-tego ma nie czytac moja szefowa:)ja ja oglaszam,ale co dwie cioteczki oglaszajace to nie jedna-wiec kochana dzialamy i wypychamy to piekne wielkie suczydla zza schroniskowych krat do domu!!!!)