słodkokwaśna Posted December 19, 2017 Author Posted December 19, 2017 No i mamy piesy wybadane a może lepiej napisać wymacane:P Dzięki Agatko:) Quote
Istar19 Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Dnia 18.12.2017 o 21:01, andzia69 napisał: Malamut świętokrzyski :) hehe, coś w tym stylu :D Pesteczka pozdrawia :) ona uwielbia się tarzać...na szczęście w czystej trawie ;) Największa i najmniejsza ze stada w jednym siedziały miejscu ;) a taki sobie patyczek znalazł Jednym słowem Pesteczka ma się dobrze :) Quote
andzia69 Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Super, że ma się dobrze - i chyba jeszcze trochę schudła :) oczywiście telefonów w sprawie adopcji pewnie nie ma :( Edi - nie dostałaś zgłoszenia o takiego pieseczka? w typie pekina oczywiście "Na terenie szpitala- Świętokrzyskie Centrum Psychiatrii w Morawicy błąka się mały piesek. Bez ogonka z kołtunami przypominający trochę pekińczyka. Miał za dużą skórzaną obrożę. Głodny. Bardzo płochliwy. Nie udało się go złapać. Może jest z okolicznych domówi ktoś szuka? Tel. 793625272" Quote
Istar19 Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 ano nie ma telefonów...ale nie ma co się tym martwić. Pestka źle u nas nie ma :). Spacer codziennie jest, kilka wyjść na siku jest, dużo głasków jest...jak ma ochotę to bawi się z Lalką, jak nie to sobie śpi. Bawić się lubi, to często się przeciągamy zabawką, a raz w tygodniu ma spacer połączony z aportowaniem :) (zawsze w niedzielę, kiedy idziemy na spacer wraz z Patrykiem i łatwiej wtedy ogarnąć zabawę + biegające, jak szalone psy). W domu też czasem "pobiega" za zabawką, ale raczej się przeciągamy, ze względu na braki miejsc do biegania :P Pesteczka Patryka kocha bardziej niż mnie :D sprawiedliwość :P. No ale jakiś pies musi go kochać bardziej niż mnie :P 1 Quote
słodkokwaśna Posted December 21, 2017 Author Posted December 21, 2017 Andzia nie mam zgłoszenia, pewnie pojedzie do rzeźnika weta, jak zawsze mały -ładny. Timon wrócił :( Quote
Istar19 Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Jako, że potem często czasu brakuje Licho już życzy WESOŁYCH i SPOKOJNYCH ŚWIĄT ! co prawda to mój Aniołek, ale tym razem robi za renifera ;) 1 Quote
Istar19 Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Owczarka Luna dodana na stronę :) Na FB osoby, które ją mają pod opieką już ją dodały na różne grupy - posprawdzałam :) OLX sunia też ma od nich. 1 Quote
słodkokwaśna Posted December 22, 2017 Author Posted December 22, 2017 Dziękuję Pięknie Marzenko:) Tobie za Lunę i życzenia a Lichotce za fotkę:) Urodziwa! Taki aniołek z rogami:) Ja jeszcze z życzeniami się pojawię...mam nadzieję Quote
andzia69 Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 6 godzin temu, Istar19 napisał: Owczarka Luna dodana na stronę :) Na FB osoby, które ją mają pod opieką już ją dodały na różne grupy - posprawdzałam :) OLX sunia też ma od nich. a gdzie w końcu Luna wylądowała? Quote
Istar19 Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 9 minut temu, andzia69 napisał: a gdzie w końcu Luna wylądowała? z maila którego dostała Edyta wynika, że w jakimś DT w Starachowicach. Quote
słodkokwaśna Posted December 23, 2017 Author Posted December 23, 2017 Andzia Luna ma jechać do hoteliku w małopolskim, tam gdzie wcześniej miała . Trafił się transport . Quote
Figunia Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 Cudownym Ciociom, ktorych watek czytam i jestem pod wielkim wrazeniem pracy i serca wkladanego w ratowanie Psich Istnien, skladam gorace zyczenia Dobrych Swiat Bozego Narodzenia w zdrowiu, spokoju i radosci. Najlepszych domkow dla bezdomniakow !!! Quote
słodkokwaśna Posted December 25, 2017 Author Posted December 25, 2017 Piękne życzenia:) Bardzo dziękuję. My też życzymy dla nas, Was i naszych wspólnych przyjaciół na 4 łapach tego co najlepsze, zdrowia, zabawy, przepysznego jedzonka i dużo przytulania:) Abyśmy przetrzymali ten okres petardowy, bo już się zaczął:( Quote
Agata P Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Jeden chłopczyk już w ds . w ok Krakowa. Przyjechała rodzinka (bardzo fajna ) i zabrali gówniarza .... Quote
słodkokwaśna Posted December 28, 2017 Author Posted December 28, 2017 Super!!! A to już Merc, szczekliwy, czujny i tolerujący tylko suczki . Do ludzi w porządku, na smyczy też sobie radzi. Dzięki Karolko za fotki:) Czy możecie dodawać zdjęcia? Bo ja nie:( Marzenko w razie czego wyślę Ci go na pocztę. Quote
Daisy54 Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 On 2017-12-21 at 9:56 PM, słodkokwaśna said: Andzia nie mam zgłoszenia, pewnie pojedzie do rzeźnika weta, jak zawsze mały -ładny. Timon wrócił :( Oj, nie, tylko nie do zadnego weta rzeznika! Andzia ratuj! :) Quote
Daisy54 Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 Nie umie poruszac sie po tej nowej Dogomani... Quote
Istar19 Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 3 godziny temu, słodkokwaśna napisał: Super!!! A to już Merc, szczekliwy, czujny i tolerujący tylko suczki . Do ludzi w porządku, na smyczy też sobie radzi. Dzięki Karolko za fotki:) Czy możecie dodawać zdjęcia? Bo ja nie:( Marzenko w razie czego wyślę Ci go na pocztę. jutro rano Merc wyląduje na stronie :) dziś tylko zajrzałam i zmykam spać już, coś człowiek ostatnio zmęczony wiecznie ;) Quote
słodkokwaśna Posted December 29, 2017 Author Posted December 29, 2017 9 godzin temu, Daisy54 napisał: Nie umie poruszac sie po tej nowej Dogomani... No niestety, nie Ty jedna....każda zmiana jest tylko na gorsze. Quote
słodkokwaśna Posted December 29, 2017 Author Posted December 29, 2017 Uszka się przypomina:) Na zdjęciach nasza urocza Usia oraz bałagan Kajo i Wedla. Dziś Wiki robiła fotki. Quote
agat21 Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Uszka jest przepiękna, a krzywe łapeczki tylko dodają uroku :) Quote
Istar19 Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Uszka super ! Chyba przydałoby się jej zrzucić z kilogram, albo dwa :D biedna, fajnie jakby w końcu dom znalazła :( Quote
słodkokwaśna Posted December 29, 2017 Author Posted December 29, 2017 Tak Usia, to taka cicha sunieczka, co nie zwraca na siebie uwagi. Inne psy są zawsze w centrum zainteresowania a ona cichutka jest w ich cieniu. Nie szczeka, nie ujada ....taka grzeczna , pozytywna do wszystkich sunia. Ma dobre prądy, bo inne psiaki też ją lubią. Quote
Recommended Posts