Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zgadzam się słodziutka jest Ksenia:) ciągle się przytula...tylko chudzinka z niej duża.

Teraz trafił piesiol...cudny rudzielec:)może kuzyn Elenki..

I przyszedł czas na Vegę, w typie labka, ale mnie to ona przypomina czarną panterę. Świetna, żywiołowa, ale na smyczy sobie radzi.

Na każde wołanie przylatuje i rozdaje czułości. 

Z Apartem się uwielbiają:)

Zdjęcia rozmyte, bo tak skakały po mnie, że coś mi z aparatem zrobiły, albo może polizały.

IMG_0207 (800x800).jpg

IMG_0208 (800x687).jpg

IMG_0212 (800x738).jpg

IMG_0238 (595x800).jpg

IMG_0296 (800x533).jpg

Posted

Edytko, tutaj taki bazarek na szybko z tego co mam w domu...teraz idę z psami na spacer - w końcu biedne muyszą się wybiegać ;) ale dziś albo jutro poszukam jeszcze czegoś w domu i dodam do bazarku...

A jak Wam uda się podrzucić nam rzeczy na bazarek to zrobię wtedy drugi :)

Posted

Dziękuję Marzenko kochana...oj nie wiem kiedy Andrzej jedzie...coś się nie zanosi:(

Andzia ..Tobie też wdzięczna jestem ogromnie:)

Dziś fajny dzień:) bo Rajan wyszedł w końcu na spacer bez poburkiwania i nie uciekł do budy.

a na spacerze cudny pies z niego wyszedł:) troszkę się bał przy pierwszych krokach a potem...

Rewelka! Bawił się skakał , zaczepiał i machał ogonem ile się da.

Pięknie reagował na wołanie i ciągle łapał ze mną kontakt , aby go głaskać i ogólnie z nim wariować.

Jeszcze jedno , to troszkę taki gadulnik ..to może to podburkiwanie, też ma jakiś sens i nie jest złowrogie.

Po spacerze , 300m od boksu dosłownie wciągnął mnie do niego i machał z radości , że wrócił.

On po prostu musiał dojrzeć do tych spacerów, zobaczyć że go nikt nie przepędzi i że się wraca do boksu.

Jeszcze jeden dziś był pozytywny krok ku spacerom..tym razem u dzikuski Feli:)

Została puszczona luzem za Ancią, ale zamiast za nią pójść, to pobiegła pod swój dawny boks i stała z10min a potem sama wróciła do obecnego boksu i siedziała w otwartym do puki Ancia nie wróciła ze spaceru:)

To dobrze, bo wie..jak do niego wrócić i nie chce uciekać .

A to już nasz nowy slodziaczek , młodziutki ok 7 miesięczny Ronu

Posted

Zaglądam do psiaczków.Ten biszkoptowy psiak przepiękny.

W odpowiedzi musisz wykasować to co jest wcześniej napisane i pokaże się puste okno do pisania.

Posted

mam nadzieje że jednak kiedyś jakiś psiak na Śląsk trafi ;) póki co, trudno się mówi.....muszę znajomych popytać może będą mieć coś dla mnie na bazarek ^^

Romi jutro wyląduje na stronie :)

Posted

Edytko zimowe pozdrowienia od Tyci :-)

1. Śpieszę się, bo mi zimno

2. Chodź szybko, bo na ciebie czekam

3. Nareszcie mogę pospać w bambetlach ;-)

Całuski <3

WP_20170208_007.jpg

WP_20170208_009.jpg

WP_20170208_001.jpg

Posted
16 godzin temu, Anula napisał:

Zaglądam do psiaczków.Ten biszkoptowy psiak przepiękny.

W odpowiedzi musisz wykasować to co jest wcześniej napisane i pokaże się puste okno do pisania.

Tak..tylko nie zauważyłam, co chwile mnie gdzieś wywala, zaraz poprawię... dziękuję:)

Tak cuduś:) taki pekinczykowaty...jak mu zrobię ładniejsze zdjęcia to będzie dopiero widać jego urodę.

Posted
Przed chwilą, słodkokwaśna napisał:

Tak..tylko nie zauważyłam, co chwile mnie gdzieś wywala, zaraz poprawię... dziękuję:)

Tak cuduś:) taki pekinczykowaty...jak mu zrobię ładniejsze zdjęcia to będzie dopiero widać jego urodę.

Też zaraz pomyślałam,że to krzyżówka pekinka z corgi ale nie chciałam się wymądrzać.Gdyby nie pyszczek to pekinek w 100%.

Posted

Edi...piszesz o Rajanie -  czy ja coś pomyliłam i psa nie znam, czy chodziło Ci o Rajnera? :)

-------

Rajner pies ok 3 letni...na razie jego zachowanie jest zróżnicowane, bo raz się cieszy do człowieka i pozwala w zębole zaglądać a dziś jak chciałam mu zrobić zdjęcia to warczał na mnie.Ale może aparat tu był ogniwem zapalnym...

IMG_1388 (800x592).jpg

Posted
8 godzin temu, słodkokwaśna napisał:

Ojej pomyliło mi się imię...oczywiście , że Rajner.

zdarza się najlepszym :) wolałam jednak dopytać, bo nuż widelec jakiegoś psa pominęłabym czy coś :)

to jutro uzupełnię jego opis na stronie.