Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tyyyleee zdjęć...kochana ja jutro wieczorkiem stronę ogarnę :) dziś się paskudnie czuje, a jeszcze o 4 pobudka do pracy :(

jutro muszę  w końcu powysyłać paczuszki i bazarek do końca rozliczyć...jak to wszystko zrobię to wyślę Ci maila z rozliczeniem konta.

czekają mnie teraz ciężkie 2 tygodnie w pracy, więc z góry przepraszam jak będę mieć zaległości. 

PS. zdjęcia mogą wychodzić ciemne przez kontrast - śnieg - choinki...na śniegu fajnie wychodzą zdjęcia jaki tło jest jaśniejsze - np więcej śniegu, albo otwarta przestrzeń, można też z lampą popróbować zdjęcia robić   :) Ale nie są złe te zdjęcia...piękne psiaki na nich dobrze widać !

Posted

Heh Lolek na smyczy już tak chodzi, jakby się na niej urodził:)

A to nowy piesol, bardzo podobny do Teo , ale to nie on...może będzie Mentor;) Wiek ok 3-4 lat.

Do ludzi  fajny, czasami troszkę wystraszony a do psów na razie pyskaty;)

IMG_0079 (800x533).jpg

IMG_0084 (800x621).jpg

IMG_0087 (800x666).jpg

IMG_0091 (800x533).jpg

Posted

A to już Ancia:) charakterna sunia, taka co kocha i się kłóci na maxa z innymi suczkami.

Teraz się uwielbiają z Elanką przez 99% a 0.1%  zjadłby się ..szczególnie jak któraś znajdzie coś fajnego:)

Do ludzi cudowna , ale też obcych równo obszczekuje. Na smyczy chodzi dobrze, bez rewelacji a puszczana raz reaguje a raz nie. 

Ale ma w sobie coś szorstkowłosego..to pewnie dlatego:P

Zdjęcia lepsze, bo ustawienia były pozmieniane ..ktoś się nim bawił i dlatego.

A , że ja w nim nie grzebię, to nie wiedziałam o co chodzi.

IMG_1572 (800x747).jpg

IMG_1578 (800x680).jpg

IMG_1580 (800x666).jpg

IMG_1581 (800x687).jpg

IMG_1570 (800x693).jpg

Posted

Pajcia i Elanka są już w nowych domkach:)'

To nowe psice, prawdopodobnie były kiedyś na jednym podwórku...mają obroże i świetne charaktery oraz wiecznie puste brzuchy:P

Młode są ..tak ok roku do 1,5.

Pies w typie owczarka, może będzie Apart a sunia  czarna ,Vega...chyba nie było?...już mam mętlik. 

Owczarek ma coś z tylną łapą ...kuleje, ale nie ma złamania. Musi być prześwietlona.

IMG_0016 (800x784).jpg

IMG_0017 (541x800).jpg

IMG_0019 (800x655).jpg

IMG_0009 (800x533).jpg

IMG_0012 (800x687).jpg

Posted

Nie mam dobrych wiadomości :(

Apart ma zerwane więzadło w łapie, co wiąże się to z kosztowną i skomplikowaną operacją:(

Do tego jeszcze jest prawdopodobnie dysplazja, bo tak się Apart wiercił, że tego już się nie dało prześwietlić i sprawdzić.

Ale to i tak bardzo kochany i cierpliwy psiak.

Teraz trafiła  czarna sunia z cieczką ..jutro zdjęcia.

A to zdjęcia innej czarnulki, co trafiła wczoraj ..jest po wyszczenieniu.Bidulka:( 

Prawdopodobnie to jej pierwszy poród, bo jest młodziutka... ma ok roku.

Imię to Ksenia..chyba nie było//? jest taka w typie spanielka lub  małego labka.

IMG_1655 (800x533).jpg

IMG_1657 (800x533).jpg

IMG_1658 (800x533).jpg

IMG_1662 (800x533).jpg

IMG_1666 (800x533).jpg