Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ary, cudowny i radosny lekkoduch:)

ary22060303071.jpg

Biszkopt, przystojniak z niebanalnym charakterem:)

biszkopt11.jpg

Diranek, wielki ,przepiękny i zabawowy pies:)

diran-10-miesiecy-a-zew.jpg

PIĘKNYCH DNI, CIEPŁA RODZINNEGO I JEDZONKA SMACZNEGO....BĄDŹCIE SZCZĘŚLIWI!

Posted

A teraz niezafajna wiadomość:( Uciekła Pipi a może powinnam napisać,że wyparowała ????

Domek był zamknięty a w nim brak PippI:(

To było  w poniedziałek a,że wszędzie już objeździliśmy i nader długo nie powraca potrzebuję pomocy w jej poszukiwaniu.

Myślimy,że kieruje się w stronę swojego starego domu, gdzie mieszkała 13 lat ...w Daleszycach.

To jednak prawda,że nie przesadza się starych drzew:(

Pipunia ma na sobie czerwoną, szeroką  obrożę , sunia jest średniej wielkości i dosyć korpulentną kobitką. Reaguje na swoje imię , ale to bardzo wystraszona sunia i do obcego  nie podejdzie. Chyba,żeby była bardzo głodna.

pippi5.jpg

Posted

no to miałaś chociaz kilka adopcji...nie to co u nas - nikt i nic :( Tasza też nie pojedzie do Szamanka (?)...Magda ją miala dzisiaj zawieźć, ale pani wczesniej dzwoniła, ze w chwili obecnej nie podoła 2 psom, bo musi wyjechac - czy coś koło tego

Posted

no to miałaś chociaz kilka adopcji...nie to co u nas - nikt i nic :( Tasza też nie pojedzie do Szamanka (?)...Magda ją miala dzisiaj zawieźć, ale pani wczesniej dzwoniła, ze w chwili obecnej nie podoła 2 psom, bo musi wyjechac - czy coś koło tego

OOOOOO to fatalnie:( 

Nie Szamanka a Mundiego , ale to moja wina, bo go też zapomniałam tu umieścić,że ma domek.

Sugerowałam się naszą stroną a przecież wcześniej już mówiłam Marzence,że jedzie i go usunęła tak jak należy.

Andzia może ....wiesz co !jutro się wyjaśni. Państwo wracają ze Słowacji po Rodi(rodezjankę) i są trochę zainteresowani Gino.... Szczególnie pani.

Jak do mnie pan dzwoni, to się pyta  czy jeszcze Gino jest.

Posted

Trzymamy kciuki mocno za Sarę!!!

Pasja czy robicie jakiś bazarek dla Sary?

Nowy Onuko już załączył swój Husky śpiew....i śpiewa, śpiewa.....za wolnością i człowiekiem.

A teraz psiaki co wczoraj pojechały do swoich domków.

Gandi...mega wielki przytulak jest już w swoim domku:)

f1zlon.jpg

Vivusia, mała rozbójniczka jest już w nowym domku:)

10e4enq.jpg

Szczęścia, szczęścia ....i tego co dla Was najlepsze!!!

Posted

U słodkopsiaków jest dobrze...prawie;)

Bo Pippi się nie znalazła a teraz moja Asia pojechała łapać Aranka , co wczoraj daliśmy go do adopcji.

Jest obok podwórka państwa, ale jak go wołają to ucieka:( 

To jakiś koszmar.....:(

Jak sobie pomyślę ile psów ma tendencję do ucieczek  z tych od urodzenia bezpańskich ...dobrze, że państwo tu przyjechali i nam od razu powiedzieli, ale są pewnie i tacy co mają to gdzieś i nie zgłaszają a psy znowu biegają jako bezpańskie...

Mam nadzieję,że Aran się nie będzie długo wygłupiał i wejdzie sam na podwórko a państwo mają nauczkę na przyszłość aby go lepiej pilnować. 

Podobnie było z Kubusiem a teraz biega szczęśliwy po podwórku  szczekając i merdając się z radości.

Przyjechał nowy pies...potem zdjęcia i napiszę też które znalazły dom.

Posted

U słodkopsiaków jest dobrze...prawie;)

Bo Pippi się nie znalazła a teraz moja Asia pojechała łapać Aranka , co wczoraj daliśmy go do adopcji.

Jest obok podwórka państwa, ale jak go wołają to ucieka:( 

To jakiś koszmar.....:(

Jak sobie pomyślę ile psów ma tendencję do ucieczek  z tych od urodzenia bezpańskich ...dobrze, że państwo tu przyjechali i nam od razu powiedzieli, ale są pewnie i tacy co mają to gdzieś i nie zgłaszają a psy znowu biegają jako bezpańskie...

Mam nadzieję,że Aran się nie będzie długo wygłupiał i wejdzie sam na podwórko a państwo mają nauczkę na przyszłość aby go lepiej pilnować. 

Podobnie było z Kubusiem a teraz biega szczęśliwy po podwórku  szczekając i merdając się z radości.

Przyjechał nowy pies...potem zdjęcia i napiszę też które znalazły dom.

Już Aranek jest w domu i mają go nie wypuszczać, tylko na smyczy dziada wyprowadzać:)

Posted

Nowy pies ma na imię Guru:) Ma ok 3-4 lat. Do ludzi jest łagodny , ale uszy ma poszarpane ...co może świadczyć o jego bojowym nastawieniu względem innych psów...chociaż nie koniecznie.

Zauważyłam też,że jest zazdrosny ...jak wchodzę do innych psiaków, to on dostaje szału.

Szczeka jak wyżłowate ...może ma w sobie jakieś korzenie ....

wvan8x.jpg

juie54.jpg

nboxuu.jpg

2hwg2lc.jpg

2e1ujhl.jpg