Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Figunia']też, niestety nie mogę pomóc finansowo, ale będę czytać...wspierać ...[/QUOTE]
Rozsyłaj, a wydarzenie na FB umiałabyś zrobić?

Posted

[quote name='ewu']Ile by kosztował?Możesz się dowiedzieć?[/QUOTE]Wpis na watku hoteliku juz jest mysle,ze trzeba zadzwonic i zapytac,ponegocjowac i zarezerwowac, bo moze za chwile miejsca nie byc...

Posted

Stawiam się na wezwanie:lol:. Nie przeczytałam całego wątku, ale jakoś pomogę finansowo. Jedno z moich dwóch futer od szczeniaczka żyło w rowie i w polu:mad:. Wiem jak to jest i ile trzeba potem pracy włożyć, żeby takie biedactwo do życia w świecie przywrócić a i tak nie wszystko się da, bo niektóra traumy i lęki zostają. Będę zaglądała na wątek, ale dajcie znać jak ustalicie jakie koszty...

Posted

[quote name='Panna Marple']Stawiam się na wezwanie:lol:. Nie przeczytałam całego wątku, ale jakoś pomogę finansowo. Jedno z moich dwóch futer od szczeniaczka żyło w rowie i w polu:mad:. Wiem jak to jest i ile trzeba potem pracy włożyć, żeby takie biedactwo do życia w świecie przywrócić a i tak nie wszystko się da, bo niektóra traumy i lęki zostają. Będę zaglądała na wątek, ale dajcie znać jak ustalicie jakie koszty...[/QUOTE]

Kochana Dziewczyno :buzi:!!!
Już wiem, będzie OK...

Posted

[quote name='Panna Marple']Oj, Figuniu, kochana, niepoprawna optymistko...:lol: To tylko kropelka w morzu potrzeb...[/QUOTE]

Wiem, ale jakoś tak zawsze się cieszę, jak tylko gdzieś Cię widzę ;)

Posted

[quote name='lika1771']Wpis na watku hoteliku juz jest mysle,ze trzeba zadzwonic i zapytac,ponegocjowac i zarezerwowac, bo moze za chwile miejsca nie byc...[/QUOTE]
Zrób to , bardzo proszę. Ja niestety jutro od rana do 17-tej mam w pracy piekło:( Nie dam rady ....
Zadzwoń i daj znać na wątku.
Dorzucę się finansowo do deklaracji.

Posted

[quote name='Panna Marple']I z wzajemnością:loveu:[/QUOTE]

:cool3:

i już zmykam, bo skoro nie mogę pomóc :oops::mad:, to nie będę przeszkadzać...tylko wspierać z całych sił, z boku...

Posted

[quote name='Figunia']:cool3:

i już zmykam, bo skoro nie mogę pomóc :oops::mad:, to nie będę przeszkadzać...tylko wspierać z całych sił, z boku...[/QUOTE]
Tym,że jesteś pomagasz:) Nie zmykaj:)

Posted

Właśnie, proszę podnosić wątek:cool3:

Panna Marple, to zacznij od A :cool3:

Zapraszam na bazarek, którego dochód przeznaczony jest na spłatę długów psitulaków w hotelach:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232141-Kolczykowe-szale%C5%84stwo!-Na-zabrza%C5%84skie-psitulaki!-Do-28-09-12-godz-20-00?p=19655463#post19655463[/url]

Posted (edited)

[quote name='lika1771']W hotelu Mokry Nosek maja wolny kojec [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/186983-Mokry-Nosek-Teresin-40-km-od-Wawy-pDT[/URL] tylko mysle,ze trzeba szybko rezerwowac.[/QUOTE]
Dziękuję cioteczko za odp.na pw i inf.o hoteliku.Dzwonilam tam dziś popoludniu a potem Mama Ani oddzwonila i mamy trochę informacji.Jest szansa na umieszczenie obu psow w jednym kojcu -koszt wtedy 600zl albo jednego psa -koszt 360 zl -oprocz tego karma lub koszt karmy dodatkowo. Teraz tylko uzbierac takie kwoty, no i wpierw zlapać psy ,gdy tylko będzie dostępna klatka -łapka.Miejsce w kojcu obecnym za dlugo nie może być rezerwowane-blokowane: ok.7-10 dni max a w nowym,budowanym kojcu nieco dlużej-ok.2 tyg.

Edited by Olga7
Posted

[quote name='Olga7']Dziękuję cioteczko za odp.na pw i inf.o hoteliku.Dzwonilam tam dziś popoludniu a potem Mama Ani oddzwonila i mamy trochę informacji.Jest szansa na umieszczenie obu psow w jednym kojcu -koszt wtedy 600zl albo jednego psa -koszt 360 zl -oprocz tego karma lub koszt karmy dodatkowo. Teraz tylko uzbierac takie kwoty, no i wpierw zlapać psy ,gdy tylko będzie dostępna klatka -łapka.Miejsce w kojcu obecnym za dlugo nie może być rezerwowane-blokowane: ok.7-10 dni max a w nowym,budowanym kojcu nieco dlużej-ok.2 tyg.[/QUOTE]
No dwa trzeba umieścić. Nie umiem robić wydarzenia na FB.
Bardzo ważne żeby miały.
Ciotki pomocy, musimy uzbierać.

Posted (edited)

[quote name='ewu']No dwa trzeba umieścić. Nie umiem robić wydarzenia na FB.
Bardzo ważne żeby miały.
Ciotki pomocy, musimy uzbierać.[/QUOTE]
Trzeba koniecznie robic psom FB ,to duża szansa na dom a sunie jest sliczna ,mlody pies pewnie też. Poki co ,to psy latają po lesie a Lidka-Paulina musi czekać w kolejce na klatkę.
Może uda się wynegocjowac nieco niższe oplaty za takie nieduże psy-zobaczymy.Ale karma i tak dodatkowo a miejsca w kojcu wspolnym . Może jednak macie namiary cioteczki na jeszcze inne DT -na wypadek gdyby nie udalo się zdążyć z tą klatką i lapaniem psow ? No i uzbierać deklaracji też,bo trochę tych funduszy jednak trzeba,musimy mieć -czyli 600 zl + karma -za oba psy.

Edited by Olga7
Posted

Jestem i ja, biedne pieski, stałej deklaracji nie mogę obiecać, chyba, że któryś z piesków, którym opłacam stałe deklaracje znajdzie domek, mogę pod koniec miesiąca coś jednorazowo podesłać.

Posted

[quote name='Olga7']Dziękuję cioteczko za odp.na pw i inf.o hoteliku.Dzwonilam tam dziś popoludniu a potem Mama Ani oddzwonila i mamy trochę informacji.Jest szansa na umieszczenie obu psow w jednym kojcu -koszt wtedy 600zl albo jednego psa -koszt 360 zl -oprocz tego karma lub koszt karmy dodatkowo. Teraz tylko uzbierac takie kwoty, no i wpierw zlapać psy ,gdy tylko będzie dostępna klatka -łapka.Miejsce w kojcu obecnym za dlugo nie może być rezerwowane-blokowane: ok.7-10 dni max a w nowym,budowanym kojcu nieco dlużej-ok.2 tyg.[/QUOTE] Uwazam,ze za drogo 600zl za jeden kojec i do tego jeszcze karma tak? Trzeba jeszcz tutaj zadzwonic [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230878-platny-DOMOWY-hotelik-Leszno-w-Wielkopolsce[/url]

Posted

[quote name='lika1771']Uwazam,ze za drogo 600zl za jeden kojec i do tego jeszcze karma tak? Trzeba jeszcz tutaj zadzwonic [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230878-platny-DOMOWY-hotelik-Leszno-w-Wielkopolsce[/URL][/QUOTE]

Też mi się wydaje, to strasznie dużo, a pieski mikroskopijnych gabarytów :( może czegoś innego poszukamy?

Posted (edited)

Koniecznie fb,moze ktos by sie zlitowal i wzial malucha,albo matke no i pomoc fin.Bo ciezko na dogo z dek.Jeszcze mozna zadzwonic do joaaa prowadzi hotel miedzy Warszawą a Radomiem - hotel "Pod bokserem" tel. 607 32 99 32. [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/206457-Pomiędzy-Warszawą-a-Radomiem-hotel-Pod-bokserem[/url]

Edited by lika1771
Posted

Dziekuje za zaproszenie - im wiecej nas tym wiecej pomyslow moze bedzie - ja tez pomyslalam o podaniu w jedzonku Sedalinu mimo wszystko bo z opisu wynika ze dzikosc straszna jest u psiakow - nawet jak u mamusi mniejsz to malutki jest zupelnie nieoswojony i normalne metody lapania raczej moga nie dac tu rezultatu . :(