Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='piechcia15']hehehe no nie mogę...zamordowali królika i ty stonko maczałaś w tym ręce...widać jedną na zdjęciu jak nic:)[/QUOTE]

Nie mam z tym nic wspólnego, ja go RATOWAŁAM, nic mi nie udowodnicie, próbowałam wyrwać go z paszczy krwiożerczej bestii :eviltong:

Posted

Yesooo... :-( Króliś umarty!!! :placz:
Jak mogłaś na to pozwolić???
Najpierw stracił (chyba) płuca..., potem nóżkę. Musiał b.cierpieć.
Stonka przegięłaś!!! :angryy:

Posted

[quote name='stonka1125']Nie mam z tym nic wspólnego, ja go RATOWAŁAM, nic mi nie udowodnicie, próbowałam wyrwać go z paszczy krwiożerczej bestii :eviltong:[/QUOTE]
A kto mu go u diabła dał!!! :angryy: Ty Dziewucho Podła, Ty!!! :placz:

Posted

Cioteczki, zajrzyjcie do małej Kiki z chorymi oczami:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/219891-Jestem-Kika-prawie-umar%C5%82am-z-g%C5%82odu-mam-chore-oczy-i-nie-wiem-co-ze-mn%C4%85-b%C4%99dzie[/url]...

Posted

[LEFT][COLOR=#000000]Niech te radosne święta będą dla Was szczęśliwe,[/COLOR]
[COLOR=#000000]niech przyniosą miłość, wiarę i nadzieję[/COLOR]
[COLOR=#000000]oraz dużo dobrego w Nowym Roku.[/COLOR]

[IMG]http://img130.imageshack.us/img130/9066/kerstkus1.gif[/IMG]

A tobie terierku życzę kochającego i odpowiedzialnego domku:loveu:[/LEFT]

[LEFT][COLOR=#000000][/COLOR] [/LEFT]

Posted

[CENTER][SIZE=4][COLOR=lime][B][I]Basikowi, Jego Opiekunce, Innym, zaangażowanym w jego los Osobom, życzę świąt pełnych spokoju, wytchnienia, radości i prawdziwego szczęścia w towarzystwie najbliższych sercu istot....

[IMG]http://img502.imageshack.us/img502/4679/2hmhvu1jpg.gif[/IMG]
[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

Posted

[COLOR="black"][I][B]KOCHANY BASIKU!!! Chcę złożyć najserdeczniejsze życzenia w ten Wyjątkowy Czas Twojej Opiekunce, gdyż to Ona zadba o twoje zdrowie, ciepłe posłanie,pełną miskę i zabawę!!! Życzę Ci Stonko wytrwałości i wdzięczności Basikowej i wiele bijących serduszek,które Ci podziękują za okazaną im pomoc:)
Nam wszystkim, aby nasza wrażliwość pomagała w opiekowaniu się naszymi podopiecznymi a zwłaszcza tymi najbardziej pokrzywdzonymi.
[/B][/I][/COLOR]

Posted

nie pamiętam czy tu o tym pisałam, ale Dr Garncarz odpisał mi na maila, że na zdjęciach widzi poprawę w oczkach i jeśli mamy tak daleko to nie musimy jechać teraz na wizytę i że może go prowadzić dalej "zwykły" wet. A gdyby co służy pomocą:)

Posted

Bardzo dobrze, że można było wizytę zrobić przez meila:) Kolejna podróż do warszawy i z powrotem to nie tylko koszta ale przede wszystkim stres dla Basia:)
Korzystając z okazji....
Chciałabym podziękować wszystkim za to robicie nie tylko dla Basika, ale dla innych zwierzorów również. Dla mnie, jest dowód, że świat jeszcze nie do końca zwariował....
Wesołych Świąt:)

Posted

z każdym zdjęciem Basik coraz piękniejszy:crazyeye: brawo:klacz: to co dla niego zrobiłyście, jest nieocenione, aż trudno uwierzyć, że jeszcze niedawno jedną łapą był za tm...
oby nowy rok był rokiem Basika, niech mu się szczęści! (tak! jeszcze bardziej!:evil_lol:)

Posted

[quote name='KateBono']Ja też wysłałam maila i cisza.............Chyba to nie był jeszcze ten domek dla Basika.Przepraszam cioteczki..........[/QUOTE]
Nie masz za co przepraszać!!!! Super, że pomyślałaś o Basiku a to, że się domek nie zdecydował to to znaczy, że to nie był TEN domek:)

Posted

Odpoczywaliśmy troszkę od komputera :) Za to Baśko bardzo pracowicie spędzał święta, dostał poduszkę i ją rozwalił, zeżarł też kosz na brudną bieliznę, na razie nie widzę żeby mu to zaszkodziło na te wrażliwe jelitka :angryy::angryy::angryy: