Jump to content
Dogomania

Czipsy i alkohol czyli dogomaniacki sylwek 2006

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agga']Dziewczyny ja nie wiem jak wy, ale myśle, że dobrze będzie w pierwszy dzien komara zahipnotyzować bo on na pewno bedzie chciał latac na wpół goło.

Spoko spuszcze moja kochana Sabe i Spike to sie raczej nie ruszy z mniejsca:lol: :evil_lol:

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

komar napisał(a):
oj nawet nie pozwolicie sie czlowiekowi nacieszyc zoma... normalnie foch z przytupem... skoro bede jedynym facetem to chyba moge cos dostac od zycia jeszcze:D

W grudniu w Poznaniu to marna zima jest:lol: :lol: :lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
W grudniu w Poznaniu to marna zima jest:lol: :lol: :lol:

No nie mów, bo ja pamietam czasy jak zima w Poznaniu taka marna wcale nie była:eviltong:

Posted

[quote name='komar']oj nawet nie pozwolicie sie czlowiekowi nacieszyc zoma... normalnie foch z przytupem... skoro bede jedynym facetem to chyba moge cos dostac od zycia jeszcze:D

Co to znaczy JESZCZE!? Mało ci, że bedziesz tyle kobiet miał?

Posted

AgaCzips napisał(a):
nie, nie możesz:cool1:

KaRa a masz łaciate szczurki?:p

A no mam;) :razz: mam coce, ruska,czarna,kaptura,husky i niedlugo blue:cool3:

komar napisał(a):
jak nie bedzie sniegu to nie bede biagal... bo to be sensu biegac bez sniegu;P
znaczy moze bede biegal ale ubrany;D w krótkie spodenki i krótki rekwek;-)

To przy okazji mi pieski podczas wybiegania wyprowadzisz:eviltong: zobacyzmy kto sie pierwszy zmeczy:lol:

Posted

a wąłsnie... gdybys miala górke w poblizu to mozna sie bawic troszke inaczej...
Filmik z obozu zimowego SAS... niestety to nie jest moj skok ale tez moge takj zrobic:D bo przy tym bylem;)

Posted

[quote name='Agga']Dziewczyny po obejrzeniu tego filmu jestem za zahipnotyzowaniem komara. On zaraz znowu cos wymyśli. Jest nas wiecej dziołchy.

zawsze można zastosować Combat 56 co nie komar?:lol:

Posted

[quote name='Agga']boze z tym proszkiem do pieczenia to okropne.

Tego powinni zakazać.

Trzeba komarowi jakieś zajęcie znaleźć zeby o głupotach nie myślał.

Zawsze sie cos znajdzie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Agatko czemu Czipsika nie weźmiesz? Myślałam, ze uda Nam się zaprzyjażnić nasze maluchy :loveu:

Karunia - nie ma mowy (przynajmniej z mojej strony) zebyś za wszytsko sama płaciła. Przecież to jest wspólny Sylwek, oferując Nam już miejsce i spanie dużo Ci zawdzięczamy. :loveu:

P.S agusiu moze cos nam sie uda kupić w Opolu i zaprezentujemy sie w tym na sniegu wszytskim zgromadzonym dgm :eviltong: :cool3: :evil_lol:

Posted

Po pierwsze ja również nie zgadzam się by KaRa wszystkie wydatki sama ponosiła i jak kasy nie przyjmie to jej pocztą wyslemy:p

Po drugie: Agguniu nie groź mamusi:shake::mad:

Po trzecie: Daguniu będziemy przez półtora godz. jechać razem pociągiem zanim reszta się dosiądzie(jesli to będzie jeden pociąg):)

Po czwarte uważam że hipnoza na Komara nie podziała tu potrzeba mocniejszych środków w końcu zna się swojego ojca:D

Po piate mój Baksymilian raczej nie pojedzie ale to się jeszczew okaże:)