KaRa_ Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Agga']Dziewczyny ja nie wiem jak wy, ale myśle, że dobrze będzie w pierwszy dzien komara zahipnotyzować bo on na pewno bedzie chciał latac na wpół goło. Spoko spuszcze moja kochana Sabe i Spike to sie raczej nie ruszy z mniejsca:lol: :evil_lol: Quote
rose Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Gdzie te latajace szczury?? ja widze stojace:D Quote
komar Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 oj nawet nie pozwolicie sie czlowiekowi nacieszyc zoma... normalnie foch z przytupem... skoro bede jedynym facetem to chyba moge cos dostac od zycia jeszcze:D Quote
KaRa_ Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 komar napisał(a):oj nawet nie pozwolicie sie czlowiekowi nacieszyc zoma... normalnie foch z przytupem... skoro bede jedynym facetem to chyba moge cos dostac od zycia jeszcze:D W grudniu w Poznaniu to marna zima jest:lol: :lol: :lol: Quote
komar Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 jak nie bedzie sniegu to nie bede biagal... bo to be sensu biegac bez sniegu;P znaczy moze bede biegal ale ubrany;D w krótkie spodenki i krótki rekwek;) Quote
rose Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 KaRa_TC napisał(a):W grudniu w Poznaniu to marna zima jest:lol: :lol: :lol: No nie mów, bo ja pamietam czasy jak zima w Poznaniu taka marna wcale nie była:eviltong: Quote
AgaCzips Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 komar napisał(a):skoro bede jedynym facetem to chyba moge cos dostac od zycia jeszcze:D nie, nie możesz:cool1: KaRa a masz łaciate szczurki?:p Quote
Agga Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='komar']oj nawet nie pozwolicie sie czlowiekowi nacieszyc zoma... normalnie foch z przytupem... skoro bede jedynym facetem to chyba moge cos dostac od zycia jeszcze:D Co to znaczy JESZCZE!? Mało ci, że bedziesz tyle kobiet miał? Quote
KaRa_ Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 AgaCzips napisał(a):nie, nie możesz:cool1: KaRa a masz łaciate szczurki?:p A no mam;) :razz: mam coce, ruska,czarna,kaptura,husky i niedlugo blue:cool3: komar napisał(a):jak nie bedzie sniegu to nie bede biagal... bo to be sensu biegac bez sniegu;P znaczy moze bede biegal ale ubrany;D w krótkie spodenki i krótki rekwek;-) To przy okazji mi pieski podczas wybiegania wyprowadzisz:eviltong: zobacyzmy kto sie pierwszy zmeczy:lol: Quote
komar Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 a wąłsnie... gdybys miala górke w poblizu to mozna sie bawic troszke inaczej... Filmik z obozu zimowego SAS... niestety to nie jest moj skok ale tez moge takj zrobic:D bo przy tym bylem;) Quote
Agga Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Dziewczyny po obejrzeniu tego filmu jestem za zahipnotyzowaniem komara. On zaraz znowu cos wymyśli. Jest nas wiecej dziołchy. Quote
KaRa_ Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Co do gorki mam za domem gorke:eviltong: ochrzczona zostala nawet "gorka weza":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AgaCzips Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 :crazyeye: Komar czy zloty wygladają tak samo?:lol: Quote
AgaCzips Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Agga']Dziewczyny po obejrzeniu tego filmu jestem za zahipnotyzowaniem komara. On zaraz znowu cos wymyśli. Jest nas wiecej dziołchy. zawsze można zastosować Combat 56 co nie komar?:lol: Quote
komar Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 co do combat 56 to raczej aj moge zastosowac:D chyba ze nagram na plytke i wam pokaze:) Quote
komar Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 a takie cos ze ktos cie zaczepia i za chwile leży na ziemi;) Quote
AgaCzips Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 komar napisał(a):co do combat 56 to raczej aj moge zastosowac:D chyba ze nagram na plytke i wam pokaze:) spoko, my sobie damy rade i bez płytki:cool1: Quote
KaRa_ Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 komar napisał(a):a takie cos ze ktos cie zaczepia i za chwile leży na ziemi;) a to to co chciales zasosowac na mojej siostrze:eviltong: Quote
Agga Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 boze z tym proszkiem do pieczenia to okropne. Tego powinni zakazać. Trzeba komarowi jakieś zajęcie znaleźć zeby o głupotach nie myślał. Quote
KaRa_ Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Agga']boze z tym proszkiem do pieczenia to okropne. Tego powinni zakazać. Trzeba komarowi jakieś zajęcie znaleźć zeby o głupotach nie myślał. Zawsze sie cos znajdzie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
komar Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 spoko ja sobie zajecie znajde:)... napewno sie znajdzie ktos do glupich zrezcy.. a jak nie to biore kolege i to bedzie istna beczka smiechu;D Quote
Daga_i_Oskar Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Agatko czemu Czipsika nie weźmiesz? Myślałam, ze uda Nam się zaprzyjażnić nasze maluchy :loveu: Karunia - nie ma mowy (przynajmniej z mojej strony) zebyś za wszytsko sama płaciła. Przecież to jest wspólny Sylwek, oferując Nam już miejsce i spanie dużo Ci zawdzięczamy. :loveu: P.S agusiu moze cos nam sie uda kupić w Opolu i zaprezentujemy sie w tym na sniegu wszytskim zgromadzonym dgm :eviltong: :cool3: :evil_lol: Quote
Patikujek Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Po pierwsze ja również nie zgadzam się by KaRa wszystkie wydatki sama ponosiła i jak kasy nie przyjmie to jej pocztą wyslemy:p Po drugie: Agguniu nie groź mamusi:shake::mad: Po trzecie: Daguniu będziemy przez półtora godz. jechać razem pociągiem zanim reszta się dosiądzie(jesli to będzie jeden pociąg):) Po czwarte uważam że hipnoza na Komara nie podziała tu potrzeba mocniejszych środków w końcu zna się swojego ojca:D Po piate mój Baksymilian raczej nie pojedzie ale to się jeszczew okaże:) Quote
Recommended Posts