Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tosinek nadal w szpitaliku:(
pózniej będzie u mnie na czas rekonwalescencji i ew.rehabilitacji,lekarz mówi ze dom dla niej musi byc z Łodzi lub okolic,aby mozna było kontynuowac leczenie.W nowym domu,który byłby zainteresowany adopcją Tosi ,musi byc stale ktos obecny bo ona nie zostaje sama,demoluje mieszkanie i wyje.czy znajdzie sie ktos chętny na takie wyzwanie??

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

netti1 napisał(a):
Tosinek nadal w szpitaliku:(
pózniej będzie u mnie na czas rekonwalescencji i ew.rehabilitacji,lekarz mówi ze dom dla niej musi byc z Łodzi lub okolic,aby mozna było kontynuowac leczenie.W nowym domu,który byłby zainteresowany adopcją Tosi ,musi byc stale ktos obecny bo ona nie zostaje sama,demoluje mieszkanie i wyje.czy znajdzie sie ktos chętny na takie wyzwanie??

to tak jak moja Passa... ale dla niej znalazł się domek z ludzikami 24h/dobe - dla Tosieńki też się znajdzie :) Prawda ???? Szukamiy kochani , szukamy - moze ktoś potrzebuje boksi towarzyszki :loveu:
(ja bym potrzebowała bardzo bardzo, ale nie moge...:roll: dlatego Passunia szukała domku)

Posted

Trzymam kciuki za dom dla Tosi :-). Wy się dziwicie, że ona na to imię reaguje? Toż to klon mojej Tośki, nawet różową plamkę na bródce ma taką samą, tylko moja Tosia jest prawie 2 razy młodsza i (niestety :-( ) chyba ze dwa razy chudsza...

Posted

netti1, wyslalam do Ciebie PW z kontaktem do pana ktory chcialby adoptowac Tosie. Odezwal sie ze sie z nim nikt nie skontaktowal. Mozesz do niego zadzwonic? Lub podaj mi kontakt do siebie to przekaze. Pan wydaje sie konkretny. Mial boksia przez 12 lat a teraz w dodatku zadeklarowal regularne comiesieczne wplaty na boksery ;)

Posted

netti1 napisał(a):
pani jest zdecydowana na 100% mieszka w tychach i ma juz bokserkę,nie podjełam jeszcze decyzji.

A od czego uzalezniasz decyzje? Jaki ma spelniac warunki osoba, ktora kierowac do Ciebie w sprawie Tosi?
Mam nadzieje ze wszystko sie uda. Pani pisala, ze caly czas ktos jest w domu wiec sunia ne bylaby sama. Powodzenia :)