Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bokserka ma około 1,5 roku. Została podrzucona do jednej z lecznic w Łodzi z poważnym złamaniem kości udowej (noga lata jej bezwładnie ) włąściciel zostawił sunieczkę i zapomniał że miał psa. Po kolejnych telefonach wetów, stwierdził ,że sunie mają uśpić. Zadzwonili do nas co robić.. No i cóż...mamy bokserkę. Sunia potrzebuje operacji tylnej nóżki, która zostanie wykonana najprawdopodobniej jutro...prosimy o wsparcie i domek dla dziewczynki gdzie będzie mogła dochodzić do siebie po operacji. To wyjątkowo pogodna , bokserkowata boksereczka:)

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynka wskakuje...prosimy o tymczas dla tej malutkiej ...dzisiaj zabieramy ją do zaprzyjaźnionej lecznicy na operacje tej nóżki..ale potem niestey nie mamy gdzie jej upchnąć:( POMOCY!!!!

Posted

Niestety widzę że malutka ma zerowe zainteresowanie...my nie mamy miejsca w hoteliku...a na inny nas nie stać...mamy dwa psy po operacjach w lecznicach...za które jeszcze nie jest zapłacone...i teraz dochodzi malutka...nie damy rady bez Waszej pomocy...a nie chcę żeby to cudo trafiło do naszego schronu...choć wiem że nie wszystkim się pomoże:placz::placz::placz:

Posted

Już widzimy boksinkę. Kaskę na operację oczywiście damy.
Moriaaa ile?

Mamy teraz aż 6 bokserów chorych w hotelach, jest ciężko, ale już ruszamy prężnie z akcją pomocy.
Boksina jeszcze będzie fikać jak sarenka.

Posted

AgaiTheta wielkie dzięki:loveu: Całkowity koszt operacji będziemy znali mam nadzieję dzisiaj popołudniu, jak zabierzemy malutką do "naszego" weta.

Ja też mam nadzieję że dziewczynka będzie fikać...boję się tylko bo ona to złamanie miała na pewno z tydzień temu jak nie więcej...żeby tam się nic nie wdało:( :( :(

Posted

Jezeli nikt z okolicy nie moze ja ja wezme na tymczasik.Mysle ze moje dziewczyny ja zaakceptuja.Moge ja miec u siebie do rozpoczecia ferii zimowych bo pozbniej niestety wyjezdzam.Caly czas widze Verbe ktorej nie udalo sie pomoc i plakac mi sie chce...

Posted

Jezeli nikt z okolicy nie moze, ja ja wezme na tymczasik.Mysle ze moje dziewczyny ja zaakceptuja.Moge ja miec u siebie do rozpoczecia ferii zimowych bo pozniej niestety wyjezdzam.Caly czas widze Verbe ktorej nie udalo sie pomoc i plakac mi sie chce...