Moriaaa Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Bokserka ma około 1,5 roku. Została podrzucona do jednej z lecznic w Łodzi z poważnym złamaniem kości udowej (noga lata jej bezwładnie ) włąściciel zostawił sunieczkę i zapomniał że miał psa. Po kolejnych telefonach wetów, stwierdził ,że sunie mają uśpić. Zadzwonili do nas co robić.. No i cóż...mamy bokserkę. Sunia potrzebuje operacji tylnej nóżki, która zostanie wykonana najprawdopodobniej jutro...prosimy o wsparcie i domek dla dziewczynki gdzie będzie mogła dochodzić do siebie po operacji. To wyjątkowo pogodna , bokserkowata boksereczka:) Quote
Moriaaa Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Dziewczynka wskakuje...prosimy o tymczas dla tej malutkiej ...dzisiaj zabieramy ją do zaprzyjaźnionej lecznicy na operacje tej nóżki..ale potem niestey nie mamy gdzie jej upchnąć:( POMOCY!!!! Quote
Moriaaa Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Niestety widzę że malutka ma zerowe zainteresowanie...my nie mamy miejsca w hoteliku...a na inny nas nie stać...mamy dwa psy po operacjach w lecznicach...za które jeszcze nie jest zapłacone...i teraz dochodzi malutka...nie damy rady bez Waszej pomocy...a nie chcę żeby to cudo trafiło do naszego schronu...choć wiem że nie wszystkim się pomoże:placz::placz::placz: Quote
netti1 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 błagam o tyczas dla boksi do czasu az wyadoptuję szczeniaka!!! Quote
Kris_001 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Boksia w górę. Mam boksię ze schronu, mówię Wam warto mieć boksię to są przeurocze psy. Quote
Kar0la Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ależ cudo. Ludzie są bez serca. :angryy: "Popsuła się" to lepiej uśpić. Quote
Moriaaa Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Madziu dziękujemy w imieniu boksereczki...i przy okazji podnosimy:loveu::loveu::loveu: Quote
Kar0la Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Kurcze, a może Simbik by coś wymyśliła. Tylko, że jej ostatnio nie ma na dogo. Quote
aisaK Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Hopkaj, słoneczko, może ktoś cie zauważy? Quote
Kris_001 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Zima idzie - na samą górę szukać domku Quote
AgaiTheta Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Już widzimy boksinkę. Kaskę na operację oczywiście damy. Moriaaa ile? Mamy teraz aż 6 bokserów chorych w hotelach, jest ciężko, ale już ruszamy prężnie z akcją pomocy. Boksina jeszcze będzie fikać jak sarenka. Quote
Moriaaa Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 AgaiTheta wielkie dzięki:loveu: Całkowity koszt operacji będziemy znali mam nadzieję dzisiaj popołudniu, jak zabierzemy malutką do "naszego" weta. Ja też mam nadzieję że dziewczynka będzie fikać...boję się tylko bo ona to złamanie miała na pewno z tydzień temu jak nie więcej...żeby tam się nic nie wdało:( :( :( Quote
andzia69 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 śliczna boksia :loveu::loveu: na pewno znajdzie szybko domek!!!! Quote
Pumcia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Jezeli nikt z okolicy nie moze ja ja wezme na tymczasik.Mysle ze moje dziewczyny ja zaakceptuja.Moge ja miec u siebie do rozpoczecia ferii zimowych bo pozbniej niestety wyjezdzam.Caly czas widze Verbe ktorej nie udalo sie pomoc i plakac mi sie chce... Quote
Pumcia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Jezeli nikt z okolicy nie moze, ja ja wezme na tymczasik.Mysle ze moje dziewczyny ja zaakceptuja.Moge ja miec u siebie do rozpoczecia ferii zimowych bo pozniej niestety wyjezdzam.Caly czas widze Verbe ktorej nie udalo sie pomoc i plakac mi sie chce... Quote
Pumcia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Oj...widze ze chyba moja pomoc zostala zignorowana... Quote
Moriaaa Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Cioteczko pewnie że nie została zignorowana.... Jeżeli nic nie znajdziemy tu w okolicahc Łodzi to wieziemy niunie do Ciebie..:) DZIĘKUJE:loveu: Quote
Recommended Posts