Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a własnie co co nagosci-chcę kupic Tosi sweterek,ale nie kurtkę tylko taki wełniany sweterek bez metalowych zapięc,bo ona bardzo marznie.gdzie mozna zamówic ,bo w zoologiku nie ma rozmiaru na nią.

Posted

no własnie nie mozna zamówic,mają duzy wybór,ale na Tosię nie pasuje,bo albo jest za długi,albo za ciasny w piersiach.taki typowy na bokserka jest za duzy,a na innego psiaka własnie w piersiach nie pasuje,albo w szyjce.chyba muszę sie nauczyc robic na drutach:evil_lol:

Posted

Netti na moje małpy taki typowo boksiowy też był za długi, więć zawinęłam i podszyłam, tylko dorobiłam nową pętelkę na kikutka :)
i jest poprostu troszkę grubszy na zadku :D

Posted

z Tosiaczkiem lepiej, była dzisiaj na kontroli u weta, nareszcie wszystko zaczęło się goić:multi:
ale nadal posikuje w mieszkaniu:cool3:
netti jest w trakcie przeprowadzki więc narazie nie ma dostępu do netu:shake:

Posted

U Tośki wszytsko dobrze, laleczka bardzo żywiołowa jest:) Łapeczka się ładnie goi , w tym tygodniu jedziemy na prześiwetlenie, sprawdzić czy robi się zrost:)
I po tej operacji, łapka jakaś taka bardziej funkcjonalna, już się tak nie zawija stopka jak Tośka robi siusiu i nawet czasami ją obciąża:)