netti1 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 a własnie co co nagosci-chcę kupic Tosi sweterek,ale nie kurtkę tylko taki wełniany sweterek bez metalowych zapięc,bo ona bardzo marznie.gdzie mozna zamówic ,bo w zoologiku nie ma rozmiaru na nią. Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 kurcze ja też kupowałam w zoologu bo to najłatwiej można przymierzyć, bałam się zamówić:razz: netti, a nie mogą zamówić w zoologu dla was? Quote
netti1 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 no własnie nie mozna zamówic,mają duzy wybór,ale na Tosię nie pasuje,bo albo jest za długi,albo za ciasny w piersiach.taki typowy na bokserka jest za duzy,a na innego psiaka własnie w piersiach nie pasuje,albo w szyjce.chyba muszę sie nauczyc robic na drutach:evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 przy twoich zolnościach to napewno szybko się nauczysz i swtrek bedzie piękny:lol: ja dla Imbira też kupowałam na inną rasę i sama trochę go przerobiłam:cool3: Quote
hanka456 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Moze mozna z jakiegos starszego sweterka przerobic. Quote
boksiedwa Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Netti na moje małpy taki typowo boksiowy też był za długi, więć zawinęłam i podszyłam, tylko dorobiłam nową pętelkę na kikutka :) i jest poprostu troszkę grubszy na zadku :D Quote
hanka456 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Czy Tosia dochodzi do siebie po tych wszystkich mekach? Quote
Imbirka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 z Tosiaczkiem lepiej, była dzisiaj na kontroli u weta, nareszcie wszystko zaczęło się goić:multi: ale nadal posikuje w mieszkaniu:cool3: netti jest w trakcie przeprowadzki więc narazie nie ma dostępu do netu:shake: Quote
Kitka20 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Właśnie co u śliczniutkiej Tosieńki?? Quote
Moriaaa Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 U Tośki wszytsko dobrze, laleczka bardzo żywiołowa jest:) Łapeczka się ładnie goi , w tym tygodniu jedziemy na prześiwetlenie, sprawdzić czy robi się zrost:) I po tej operacji, łapka jakaś taka bardziej funkcjonalna, już się tak nie zawija stopka jak Tośka robi siusiu i nawet czasami ją obciąża:) Quote
Recommended Posts