netti1 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 niestety nie:(z rany się sączy:( jutro rano dzwonię znów do lecznicy Quote
netti1 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 ponieważ stan Tosi jest poważny ,na razie wstrzymuję się z szukaniem dla niej domu:(nie mogłam jej odebrac ze szpitaliku,rana się paprze....po wyjsciu ze szpitala psiak będzie musiał dojsc do siebie,potrwa to na pewno trochę czasu,więc na razie domu nie szukamy. Quote
Kluska4 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Biedna Tosia :-( A dom w Tychach będzie czekał? Bo jeśli nie, to może pojechałby tam inny boksiu :roll: Quote
netti1 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 myslę,że jesli ta pani się zgodzi ,to może wezmie innego chociaż na tymczas.Tosia nie wiadomo kiedy wyjdzie ze szpitala,pózniej co najmniej 5 tyg musi poświęci na rehabilitację i obserwację,więc czasu jest sporo.trzymajmy kciuki za zdrowie Tosi. w Łódzkim schronie widziałam boksia pręguska,piękny pies,był na kwarantannie(nie wiem czy jeszcze jest),nie wiem czy ma wątek ,bo nie mogę znalezc Quote
la_pegaza Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 może zaproponujcie tą pabianicka bidę?? pręgusa na dogo nie ma :shake: Quote
hanka456 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Biedna Boksia, Kurcze oby sie to wszystko dla niej dobrze skonczylo. Quote
Iza i Avanti Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Tosieńko! Trzymamy kciuki za twoje zdrówko! Quote
netti1 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Tosia jest po zabiegu,strasznie schudła,z rany cały czas sie sączy,muszę tą wydzielinę wyciskac i płukac ranę.:( Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ło bosze, moje maleństwo:loveu::loveu::loveu::loveu: ile ta psina się nacierpi:placz::placz::placz::placz: netti wyściskaj ją od nas Quote
szyszka.fr Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 trzymamy kciuki za Tosienke! moj TZ jest w podobnej sytuacji juz 2 operacje przeszedl, a to przeciez jest twardy facet najwazniejsze, zeby Tosia byla otoczona opieka musi byc dobrze Quote
AgaiTheta Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Buziaczki dla Tosi!!!!! netti jak finanse maleńkiej? Dajecie radę? Quote
netti1 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Tosia cały czas walczy z chorobą ,rana nadal się sączy.zaraz wstawie fotki . Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 bosze, Tosieńko kochana, ciocia śle ci 10000 buziaków:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
szyszka.fr Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 cudna Tosienko zdrowia Ci zycze i super domku trzymamy kciuki Quote
netti1 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Tosia bardzo brudzi w domu,chyba się odzwyczaiła w szpitaliku.,patrzy mi prosto w oczy i sika na podłogę.kupy tez robi.poza tym z lepszych wiadomosci wrócił jej apetyt,wcina jak głodny wilk,z nózki sączy się mniej. Quote
Recommended Posts