joaaa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 No własnie, tak to jest z tymi tymczasami, niby nic, a potem po cichutku się zagnieździ i nic nie można już poradzić. :diabloti: Quote
Imbirka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 moja cuuuuuuuudna Tosieńka:loveu::loveu::loveu::loveu: Buziaczki dla Tosieńki od Imbirka :lol: Quote
Bodziulka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='netti1'] Tosia z moim synkiem to jakbym normalnie boksera w łóżku widziała :evil_lol: :evil_lol: :lol: :loveu: :loveu: gratuluję decyzji ;) Quote
netti1 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Tosia własnie tak z nami spi,człowiek sie budzi z braku tlenu:evil_lol:.W samochodzie uparcie zajmuje miejsce kierowcy,włazi przednimi łapami do wanny podczas kąpieli i wylizuje wodę:roll:,zawsze ma minę niewiniątka jak cos spsoci,albo przychodzi i się mocno przytula i popiskuje.wtedy wiem ,ze na pewno spsociła cos czego jeszcze nie zauważyłam.chociaz musze przyznac ,ze psoci o wiele mniej niz na początku,za to robi bardziej skomplikowane szkody,np nauczyła się przekręcac zameczki w drzwiach od łazienki,wiec musiałam wyjąc,kręci tez zamkiem w drzwiach,bo widzialam na nim slady zębów i nie był do konca zamknięty.ale to juz chyba nauka Imbirka:) co do zdrowia to wczoraj zauważyłam,ze o wiele silniej opiera sie na stopce,noga jest bardziej umięsniona niz była:) Quote
Iza i Avanti Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalooooooooooooooooo Quote
netti1 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 chciałam pokazac nowe fotki Tosi z Sonią ,ale nie wiem jak z telefonu na kompa przegrac.Sonia bardzo pielegnuje Tosię,myje ją ,i to całą:-o. Quote
Bodziulka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 netti1 napisał(a):chciałam pokazac nowe fotki Tosi z Sonią ,ale nie wiem jak z telefonu na kompa przegrac. najlepiej przez kabelek, albo bluetootha ;) Quote
netti1 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Sonia myje Tosię,najpierw tylko uszy ,teraz całą:) Tosia spi:) a tu razem z Sonią śpią,Tosia zawsze nogi tak zakłada do snu na szyję zdjęcia z przeprowadzki więc przepraszam za bałagan,psiaki były zdezorientowane i cały czas siedziałay na kocyku przytulone,Tosia juz odzyskała poczucie bezpieczenstwa ,Sonia trochę się boi i nie chce wcale wychodzic z domu.Bardzo się zaprzyjazniły,ale to Sonia rządzi,potrafi pokazac boksi kto jest starszy i ma większe prawa;) Quote
Bodziulka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 netti1 napisał(a): a tu razem z Sonią śpią,Tosia zawsze nogi tak zakłada do snu na szyję :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: rewelka!! Quote
Reno2001 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Cześć Netti1 Tu Ewa (Reno2001) ta od transportu kota Kaszmirka z 08.03. Ja cały czas mam Twój transporterek. Pisałam do Ciebie na PW, ale mi nie odpowiedziałaś a ja bym chciała już go oddać. Daj mi znać na mojego PW kiedy Ci pasuje(jutro odpada na pewno cały dzień). Pozdrawiam Quote
Kitka20 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Dziękuje Imbirku:loveu: poprosatu ja Tosieńkę lubie ona jest identyczna z umaszczenia jak moja kto wie może moja jak urośnie będzie identiko Tosieńka:hmmmm::loveu: Quote
AgaiTheta Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 To niemożliwe, dlaczego wygibasujecie sunię :loveu: Quote
netti1 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 druda sunia nie chce chodzic na długie spacery :)woli fotel i miseczkę niz bieganie:) Quote
Ayia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 nie nie :D druga sunia pilnuje miski zeby nikt jej nie ukradl :D Quote
Recommended Posts