Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tosia własnie tak z nami spi,człowiek sie budzi z braku tlenu:evil_lol:.W samochodzie uparcie zajmuje miejsce kierowcy,włazi przednimi łapami do wanny podczas kąpieli i wylizuje wodę:roll:,zawsze ma minę niewiniątka jak cos spsoci,albo przychodzi i się mocno przytula i popiskuje.wtedy wiem ,ze na pewno spsociła cos czego jeszcze nie zauważyłam.chociaz musze przyznac ,ze psoci o wiele mniej niz na początku,za to robi bardziej skomplikowane szkody,np nauczyła się przekręcac zameczki w drzwiach od łazienki,wiec musiałam wyjąc,kręci tez zamkiem w drzwiach,bo widzialam na nim slady zębów i nie był do konca zamknięty.ale to juz chyba nauka Imbirka:)
co do zdrowia to wczoraj zauważyłam,ze o wiele silniej opiera sie na stopce,noga jest bardziej umięsniona niz była:)

• 2 weeks later...
Posted

Sonia myje Tosię,najpierw tylko uszy ,teraz całą:)

Tosia spi:)

a tu razem z Sonią śpią,Tosia zawsze nogi tak zakłada do snu na szyję

zdjęcia z przeprowadzki więc przepraszam za bałagan,psiaki były zdezorientowane i cały czas siedziałay na kocyku przytulone,Tosia juz odzyskała poczucie bezpieczenstwa ,Sonia trochę się boi i nie chce wcale wychodzic z domu.Bardzo się zaprzyjazniły,ale to Sonia rządzi,potrafi pokazac boksi kto jest starszy i ma większe prawa;)

Posted

Cześć Netti1
Tu Ewa (Reno2001) ta od transportu kota Kaszmirka z 08.03. Ja cały czas mam Twój transporterek. Pisałam do Ciebie na PW, ale mi nie odpowiedziałaś a ja bym chciała już go oddać. Daj mi znać na mojego PW kiedy Ci pasuje(jutro odpada na pewno cały dzień).
Pozdrawiam

Posted

Dziękuje Imbirku:loveu: poprosatu ja Tosieńkę lubie ona jest identyczna z umaszczenia jak moja kto wie może moja jak urośnie będzie identiko Tosieńka:hmmmm::loveu: