Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

co do bazarku ja mam duzo harleqinow, cd radio bez antenki troche sennikow i suknie balowa na zbyciu.. wiec jesli by ktos chcial zorganizowac bazarek i mieszka niedaleko wawy to bym mogla podrzucic rzeczy...

Posted

Ja mam już po uszy bazarków, nie ogarniam wysyłek, potnę się chyba ;) z tym wszystkim.

Mogę Was za to zaprosić do zakupu kalendarza Wybierz Miśka :) z mojego podpisu, jeszcze trochę dam radę wysłać ;)

Posted

zostala zostala, rozliczenie na 1 stronie... nie jest tragicznie ale tez nie jest wesoło...

u suniek wszystko ok, Fortuna kopie doły że hoho :) chauwa ma naprawde duzo roboty z nimi :)

Posted

[quote name='malvaaa']zostala zostala, rozliczenie na 1 stronie... nie jest tragicznie ale tez nie jest wesoło...

u suniek wszystko ok, Fortuna kopie doły że hoho :) chauwa ma naprawde duzo roboty z nimi :)[/QUOTE]

Moze ja jakiemus ogrodnikowi polecić , do pomocy przy sadzeniu kwiatów ?;)
Odrzyła dziewczynlka

Posted

to byłby dla niej najlepszy prezent gwiazdkowy :)
chauwa musiala wzmocnic siatke bo Fortuna robi niezle dziury, ogrodnik bylby napewno zadowolony :)
tylko nie wiem czy ją zaliczyć do duzych czy srednich psiakow, jakos tak zmężniała jak jej waga podskoczyla :)

Posted

[quote name='malvaaa']mysza nadal nie wiem czy podac ten nr 507?[/QUOTE]
Podaj swój może, tak pisałam od początku. Może tak być?

Coś nam wywiało ludzi z wątku ;)

Aha, co ze sterylką Fortuny, jakie jest Wasze zdanie? Gdzie robimy?