krakowianka.fr Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Kudłatka miała ogłoszenia robione, ale nie ma nowych, to ja w takim razie wykupie jakies ogloszenia dla niej no bo nie ma wtedy kazdy bedzie mial 1-2 psy do oglaszania a Ty Iwoniu bedziesz miec 15meili wiecej do potwierdzenia :( no ale moze cos to da... wieczorem pozbieram to czego mi brakuje ad Kudlatki i wysle tekst + dane kontaktowe do soby robiacej ogloszenia Quote
iwoniam Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 właśnie pochowałam swojego chomiczka ;( ;( ; --- (((((( Dobrze krakowianko, ale w tej sprawie to powinnyśmy chyba dogadać szczegóły z missia/missieek Wszystkie nocne ogłoszenia aktywowałam, aktywuje i będę pilnować kolejnych. dla zwierzaków wszystko.. Quote
krakowianka.fr Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 iwoniam napisał(a):właśnie pochowałam swojego chomiczka ;( ;( ; --- (((((( Dobrze krakowianko, ale w tej sprawie to powinnyśmy chyba dogadać szczegóły z missia/missieek Wszystkie nocne ogłoszenia aktywowałam, aktywuje i będę pilnować kolejnych. dla zwierzaków wszystko.. dopiero teraz zakapowalam, Kudlatka nie u Ciebie tylko u misieek. to kontakt tez na misieek i zdjecia od misieek misieek, jak chcesz ja kupie u Tatankas pakiecik 30 ogloszen na Kudlatke za piatke, tylko potrzeba mi danych kontaktowych do ciebie, no bo nie moze to isc na iwoniam jak psiaki sa u ciebie albo twojej mamy. daj znac (tekst moge ewentualnbie zrobic, chyba ze masz cos gotowego) napisze tez na watku Olkuszakow............ Quote
iwoniam Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 nio.. dokładnie :) kilka zdjęć z wczoraj - nie załączyły się wczoraj, musiałam cierpliwie poczekac.. Gufiś: Gufiś 29.05 (2) by Maciek6778, on Flickr Gufiś 29.05 (3) by Maciek6778, on Flickr Gufiś 29.05 (11) by Maciek6778, on Flickr Gufiś 29.05 (13) by Maciek6778, on Flickr Gufiś 29.05 (22) by Maciek6778, on Flickr Quote
barb Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Ja aktywuję ogłoszenia na swój mail i potem na bieżąco ich pilnuję. Gdyby byl jakiś odzew to przekieruję. Quote
iwoniam Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Gufiś 29.05 (25) by Maciek6778, on Flickr Gufiś 29.05 (29) by Maciek6778, on Flickr Iw i Gufiś by Maciek6778, on Flickr Iw i Gufiś (11) by Maciek6778, on Flickr Iw i Gufiś (18) by Maciek6778, on Flickr Quote
iwoniam Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 i jeszcze 2 "gufisie" Iw i Gufiś (27) by Maciek6778, on Flickr Gufiś 29.05 by Maciek6778, on Flickr Quote
iwoniam Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 SARCIA I KORA strachuleczki by Maciek6778, on Flickr strachuleczki (2) by Maciek6778, on Flickr TUNIA: Tunia by Maciek6778, on Flickr Tunia (7) by Maciek6778, on Flickr Quote
iwoniam Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 barb napisał(a):Ja aktywuję ogłoszenia na swój mail i potem na bieżąco ich pilnuję. Gdyby byl jakiś odzew to przekieruję. dobrze, dziękuję Ci Malgoska napisał(a):jaki on już duży!!!!! tak, taka się z niego wielka kula zrobiła ale biega dużo, powiedziałabym, że jest "krępej" budowy :) Quote
Kocurek Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Ale Gufis juz duuuuzy:)A Tunia gazetki czyta...jaka madra dziewczynka:) Bardzo mi przykro z powodu chomisia:( Quote
Justyna Lipicka Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 śliczne zdjęcia co do jednego, z Tobą najładniejsze:) Quote
krakowianka.fr Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 to juz nie Guf-is tylko Guf-ior :) Fajowy jest. A Tunia to fantastyczne zdjecia z gazetkami, wykorzystamy do plakatow i do ogloszen! Quote
zerduszko Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Te sunie też są słodkie :) http://farm8.staticflickr.com/7224/7301340366_2041c578bb.jpg Biszkoptowa to chybna jeszcze dzieciuch? Wybaczcie, ale zaglądam tu rzadko z braku czasu :( Quote
iwoniam Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 [quote name='Gusiaczek'] :loveu:C U D O :loveu: [quote name='zerduszko']Te sunie też są słodkie :) http://farm8.staticflickr.com/7224/7301340366_2041c578bb.jpg Biszkoptowa to chybna jeszcze dzieciuch? Wybaczcie, ale zaglądam tu rzadko z braku czasu :( Dzięki :) ten pierwszy - Gufiś - ma około 10 tygodni biszkoptowa Sarcia ma 8 miesięcy ta czarna - 2 latka ;) Wszystkie zdjęcia sa do wykorzystania ;) do ogłoszeń w razie czego, dziękuję ślicznie za pomoc :) Quote
barb Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 iwoniam napisał(a): ten pierwszy - Gufiś - ma około 10 tygodni biszkoptowa Sarcia ma 8 miesięcy ta czarna - 2 latka ;) Wszystkie zdjęcia sa do wykorzystania ;) do ogłoszeń w razie czego, dziękuję ślicznie za pomoc :) Iwoniu, ale Gufisiatko miało przeciez domek, jego chyba nie trzeba ogłaszać ? Quote
krakowianka.fr Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 barb napisał(a):Iwoniu, ale Gufisiatko miało przeciez domek, jego chyba nie trzeba ogłaszać ? bez Gufisia :) Iwonia sie zapedzila i wszystkich dodala Gufis ma sie w DS DOBRZE nie bedzie go zmienial ;) Quote
krakowianka.fr Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 cioteczki, wujaszki, czy ogloszenia dla w/w psiakow sa moze zrobione (odnowione)? i na kogo meile? jesli na Iwoniam to ja jej poodswiezam (za pozwoleniem uzycia meila oczywiscie....ale tu sie dogadamy) tylko dajcie znac czy ktos cos ostatnimi dniami robil z gory dzieki Quote
barb Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 krakowianka.fr napisał(a):cioteczki, wujaszki, czy ogloszenia dla w/w psiakow sa moze zrobione (odnowione)? i na kogo meile? jesli na Iwoniam to ja jej poodswiezam (za pozwoleniem uzycia meila oczywiscie....ale tu sie dogadamy) tylko dajcie znac czy ktos cos ostatnimi dniami robil z gory dzieki Krakowianko, z niektórych portali automatycznie przychodzą powiadomienia o możliwości czy konieczności przedłużenia, wznowienia, odświeżenia ogłoszeń na mail, z którego je aktywowano - w tym wypadku Iwonii. Jesli masz możliwość zajrzeć na jej konto byloby dobrze bo jest duże prawdopodobieństwo, że przez kilka dni mogło coś przyjść. Ja tylko odświeżylam tablicę Tuni ale ze swojego maila. Quote
barb Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 (edited) Krakowianko otrzymałam dziś wiadomość z tablicy w sprawie Tuni "Szanowna Pani Iwono, W poniedziałek wysłałam do Pani wiadomość za pośrednictwem tablica.pl w sprawie ogłoszenia o adopcji suczki Tuni. Niestety nie dotarła do mnie żadna odpowiedź, nie wiem czy otrzymała Pani moje zapytanie, ale ponieważ dziś zauważyłam, że ogłoszenie zostało odnowione sądzę, że nadal jest ono aktualne. Chciałabym dowiedzieć się, jakich dokładnie rozmiarów pieskiem jest Tunia. Liczę na to, że niezbyt dużym, bo mówiąc szczerze bardzo mi się spodobała i chętnie bym ją przygarnęła, ale dysponuję niewielkim mieszkaniem w bloku (kawalerka, niestety bez balkonu). Proszę o informację, czy Tuncia jest pieskiem do kolanka, czy większym. Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam serdecznie Panią i Tunię, Edyta ...." Otrzymałam ją po raz pierwszy chociaż Pani Edyta pisze, że wysyła powtórnie. Odpisałam, że Tunia jest wielkości do kolana i nadal do adopcji. A jest ? Zapytalam czy Pani mieszka w Krakowie. Napisalam też, że wydaje mi się, że małe mieszkanie nie jest przeszkodą. Ważne żeby sunia miala odpowiednia porcję ruchu. No i że nie jestem P.Iwoną ale chętnie przekieruję mail. Mam nadzieję, że moja odpowiedź dotarła. A to kolejny mail Pani "bardzo dziękuję za odpowiedź, niezmiernie mnie ucieszyła. Odpisuję na Pani adres e-mail, aby mieć pewność, że wiadomość tym razem dotrze. Mieszkam w Krakowie w okolicach Dąbia, gdzie na szczęście nie brakuje miejsc do spacerów z psiakiem (blisko Bulwary Wiślane i Park Lotników), poza tym sama jestem zwolenniczką długich pieszych wycieczek, więc myślę, że Tunia powinna być zadowolona :) Oczywiście zgadzam się na wizytę przedadopcyjną. Proszę o przekazanie mojego maila Pani Iwonie wraz z serdecznymi pozdrowieniami dla niej i córeczki. Będę cierpliwie czekać na odpowiedź. Pozdrawiam i jeszcze raz bardzo dziękuję," Obydwa wydają mi sie sensowne i według mnie domekdobrze sie zapowiada. Tylko czy Tunia nadal szuka domku ? Edited June 6, 2012 by barb Quote
Recommended Posts