barb Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 mmd napisał(a): Po niedzieli nowy bazar :diabloti: W takim razie niesmiało zaproszę na skromny bazarek Sharki dla Basta z amputowanym członkiem http://www.dogomania.pl/forum/threads/226346-Bazarek-domowo-książkowo-płytowy_na-Baścisko_do-07-05 Quote
iwoniam Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Byłam dziś na wizycie przed-adopcyjnej pewnego pieska. I... poszło dobrze :) na razie nic nie piszę, aby nie zapeszać, ale miejmy nadzieję, że będzie dobrze. Dotarły wpłaty na olkuskie pieski = 303zł i 47zł na operację Tuni. Dziękuję !! Zaraz uzupełnię stronę nr 1 :) Malgoska napisał(a):Gufiś - model przepiękny. Czy Mikrusek ma tendencje do ucieczek? Np jak ogrodzenie byłoby otwrte.. nie, Mikrus nie ucieka. Trzyma się raczej domu, ale on nigdy nie jest sam na spacerze. mmd napisał(a):Wysłałam przed chwilą przelew z tego bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/226035-ZAKOŃCZONY-liczymy-i-dziękujemy-)-Próbki-perfum-na-sterylkę-Tuni 330 zł na Tunię :) Po niedzieli nowy bazar :diabloti: mmd - tego na 330zł jeszcze nie ma (wpłaty), ale są pozostałe. Dziękuję ! ps. mam jeszcze trochę ciuszków w rozmiarze M i L, wysłać?? barb napisał(a):W takim razie niesmiało zaproszę na skromny bazarek Sharki dla Basta z amputowanym członkiem http://www.dogomania.pl/forum/threads/226346-Bazarek-domowo-książkowo-płytowy_na-Baścisko_do-07-05 Już się tam wybiorę, biedny ten piesio.. Quote
mmd Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 U mnie właśnie śpiewają słowiki. I bez kwitnie :) Większe ciuszki na bazarek jakbyś wysłała w piątek, to by doszły może na wtorek i by był jeden bazarek. Mogę poczekać. Quote
barb Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 (edited) iwoniam napisał(a):Byłam dziś na wizycie przed-adopcyjnej pewnego pieska. I... poszło dobrze :) na razie nic nie piszę, aby nie zapeszać, ale miejmy nadzieję, że będzie dobrze. Tak bym chciała, żeby to chodziło o Mikrusa lubTunię.:roll: nie, Mikrus nie ucieka. Trzyma się raczej domu, ale on nigdy nie jest sam na spacerze. Czyli bylaby jakaś szansa na domek, gdyby nie miał skłonności do ucieczek ?:lol: Już się tam wybiorę, biedny ten piesio.. Dziękujemy za odwiedzinki na bazarku ;) Gufiś cudny.:loveu::loveu::loveu: Edited May 3, 2012 by barb Quote
iwoniam Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 barb napisał(a):na razie nic nie piszę, aby nie zapeszać, ale miejmy nadzieję, że będzie dobrze. Tak bym chciała, żeby to chodziło o Mikrusa lub Tunię.:roll: Czyli bylaby jakaś szansa na domek, gdyby Mikrus nie miał skłonności do ucieczek ?:lol: Dziękujemy za odwiedzinki na bazarku ;) Gufiś cudny.:loveu::loveu::loveu: barb - jutro wizyta przed-adopcyjna, na której Państwo będą się uczyć zachowań piesków. :). Nie wycofali się :) Mikrus - tak, on nie ma skłonności do nie-wracania. On wróci do nogi. napisałam na drugim wątku - olkuskich piesków jaki był dziś o niego telefon. Porażka.. Będę sobie zaglądać na Twój bazarro ;) "Gufiś to pan z charakterem. Uwierzcie mi na słowo. Chłopak nie pozwoli sobie zrobić krzywdy/ wejść na głowę. To jego "działka" Quote
iwoniam Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Otrzymałam wpłatę 47zł - bazarek książkowy - na sterylkę Tuni - 2.05 oraz dziś - 4.05 - 330zł !!!! - bazarek "próbki" - na sterylkę Tuni, DZIĘKUJĘ!!! MMD - Nie wiem jak Ci się odwdzięczę za te pomoc. ps. Paka wysłana - dziś po południu. Dziękuję Ci... Quote
barb Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 iwoniam napisał(a):barb - jutro wizyta przed-adopcyjna, na której Państwo będą się uczyć zachowań piesków. :). Nie wycofali się :) Nie zdradzisz o którego chodzi ?:crazyeye: Mikrus - tak, on nie ma skłonności do nie-wracania. On wróci do nogi. napisałam na drugim wątku - olkuskich piesków jaki był dziś o niego telefon. Porażka.. A Mikrusek coraz przystojniejszy.:gent: Będę sobie zaglądać na Twój bazarro ;) Dziekuję bo troszke tam pustawo ale to bazarek sharki, ode mnie tylko kilka fantów.;) "Gufiś to pan z charakterem. Uwierzcie mi na słowo. Chłopak nie pozwoli sobie zrobić krzywdy/ wejść na głowę. To jego "działka" :lol: Quote
iwoniam Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 barb napisał(a):Nie zdradzisz o którego chodzi ?:crazyeye: A Mikrusek coraz przystojniejszy.:gent: Dziekuję bo troszke tam pustawo ale to bazarek sharki, ode mnie tylko kilka fantów.;) :lol: nie chcę zapeszać ale jutro moze więcej napiszę :) Tak, Mikrusek ma już chyba wszystkie rany zabliźnione = niewidoczne nawet uszka już prawie perfekcyjne bazarro - wrzuć go może w podpis, cio? idę lulu, bo rano wstajemy wcześnie.. Buziaki ! Quote
barb Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 iwoniam napisał(a):nie chcę zapeszać ale jutro moze więcej napiszę :) rozumiem. Tak, Mikrusek ma już chyba wszystkie rany zabliźnione = niewidoczne nawet uszka już prawie perfekcyjne Moim zdaniem wyglada super.:lol: bazarro - wrzuć go może w podpis, cio? Wrzucilam ale czy to coś pomoże? Myślałam, że te torebeczki dla lalki Barbie będą mieć powodzenie a tu kicha. A małe dziewczynki uwielbiają takie drobiazgi... Quote
iwoniam Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 dziś na temat moich maluszków mogę napisać, że chyba coś z tego będzie ale.. sprawa jeszcze nie jest przesądzona. Być może jutro wszystko się wyjaśni i któreś z moich podopiecznych będzie bardzo, bardzo szczęśliwe w DS ! :) Dzięki za opinię o Mikrusku :) Chyba muszę Ci ten bazarro rozesłać, nie moze tak być, że piesinki pieniędzy na pomoc nie zdobędą :) Quote
barb Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 iwoniam napisał(a):dziś na temat moich maluszków mogę napisać, że chyba coś z tego będzie ale.. sprawa jeszcze nie jest przesądzona. Być może jutro wszystko się wyjaśni i któreś z moich podopiecznych będzie bardzo, bardzo szczęśliwe w DS ! :) Czytalam na olkuskim Dzięki za opinię o Mikrusku :) W pełni zasłużona opinia Chyba muszę Ci ten bazarro rozesłać, nie moze tak być, że piesinki pieniędzy na pomoc nie zdobędą :) Iwoniu, dzięki za dobre serce ale wiem jaka jesteś zajęta. Parę groszy sie uzbierało. Jeszcze dwa dni może sie rozkręci. PS Bazar jest na jednego psa. Quote
mmd Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Już byłam :) Kupiłam dziecku książkę, bo przyda mu się, bo on filozof - w tym roku obrona mgr i start na doktoranckie. BTW: trzymajcie kciuki 11 maja, bo zdaje goopek maturę z fizyki :evil_lol: się mu zachciało na stare lata... Quote
iwoniam Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 barb napisał(a):[...] Bazar jest na jednego psa ale za to dużego. wiem wiem, zastanawiałam się, czy ktoś sie tego dopatrzy, że napisałam l.mnogą ;) heh Quote
iwoniam Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 toś mnie zaskoczyła.. mam dla Ciebie kilka ciekawych info, jutro tyrknę to Ci opowiem, bo musiałabym esej napisać cały ;) mmd napisał(a):Już byłam :) Kupiłam dziecku książkę, bo przyda mu się, bo on filozof - w tym roku obrona mgr i start na doktoranckie. BTW: trzymajcie kciuki 11 maja, bo zdaje goopek maturę z fizyki :evil_lol: się mu zachciało na stare lata... Quote
mmd Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 iwoniam napisał(a):toś mnie zaskoczyła.. mam dla Ciebie kilka ciekawych info, jutro tyrknę to Ci opowiem, bo musiałabym esej napisać cały ;) A dzisiaj się nie da? :razz: Z czym zaskoczyłam? - że taki stary czy taki durny? :diabloti: Quote
iwoniam Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 a Twój TŻ się nie wkurzy, że znów gadamy ? heh ja też chciałam kiedyś fizykę zdawać, ale... kazali mi tego nie robić, bo byłabym jedyna w szkole średniej i musieliby jakąś specjalną komisję wzywać ;) mmd napisał(a):A dzisiaj się nie da? :razz: Z czym zaskoczyłam? - że taki stary czy taki durny? :diabloti: Quote
barb Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 mmd napisał(a):Już byłam :) Kupiłam dziecku książkę, bo przyda mu się, bo on filozof - w tym roku obrona mgr i start na doktoranckie. BTW: trzymajcie kciuki 11 maja, bo zdaje goopek maturę z fizyki :evil_lol: się mu zachciało na stare lata... Już podziękowalam na bazarku ale i tu dziekuję za zakupy. :calus: Jeśli syn filozof to może go zainteresuje ta ksiązka Kołakowskiego? I będę trzymać kciuki za maturę z fizyki. :lol: Quote
barb Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 iwoniam napisał(a):Byłam dziś na wizycie przed-adopcyjnej pewnego pieska. I... poszło dobrze :) na razie nic nie piszę, aby nie zapeszać, ale miejmy nadzieję, że będzie dobrze. Ponieważ nie wiadomo o ktorego podopiecznego chodzi, reaktywowalam dziś na Morusku ogloszenia Mikrusa i Tuni bo juz wygasły. Mikrusowi wstawilam nowe fotki i tekst. Quote
iwoniam Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Dziękuję ślicznie, :) barb napisał(a):Ponieważ nie wiadomo o ktorego podopiecznego chodzi, reaktywowalam dziś na Morusku ogloszenia Mikrusa i Tuni bo juz wygasły. Mikrusowi wstawilam nowe fotki i tekst. Quote
barb Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 iwoniam napisał(a):Dziękuję ślicznie, :) Nie ma za co. Ostatnio nie robię nowych ale chociaz pilnuję tych, ktore już są. Quote
iwoniam Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 KILKA FOTEK aktualnych :) Tunia (7) by IwoniaD, on Flickr Tunia (6) by IwoniaD, on Flickr Tunia (5) by IwoniaD, on Flickr Tunia (4) by IwoniaD, on Flickr Tunia (3) by IwoniaD, on Flickr Quote
iwoniam Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Tunia (2) by IwoniaD, on Flickr i z Gufisiem.. Tunia by IwoniaD, on Flickr :) Quote
iwoniam Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Gufiś i Iw by IwoniaD, on Flickr Kora by IwoniaD, on Flickr Gufiś (16) by IwoniaD, on Flickr Gufiś (15) by IwoniaD, on Flickr Gufiś (14) by IwoniaD, on Flickr Gufiś (13) by IwoniaD, on Flickr Quote
iwoniam Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Gufiś (11) by IwoniaD, on Flickr Gufiś (10) by IwoniaD, on Flickr Gufiś (9) by IwoniaD, on Flickr Gufiś (8) by IwoniaD, on Flickr Gufiś (7) by IwoniaD, on Flickr Quote
Recommended Posts