Energy Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Jeszcze cafe od Feliksik:) http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/szary-pudelek,51662 Quote
elinaa Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 (edited) Misiek jest w schronisku.Jest bardzo smutny.Kiedy u niego byłam siedział w budzie i nie miał ochoty do mnie podejść.Był na kwarantannie.Mam nadzieję,że wkrótce trafi do normalnego boksu z psami i odżyje.Na razie ma słaby apetyt. Edited January 26, 2012 by elinaa Quote
zachary Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 No cóż, Misiek-pumi ma duży temperament i mała buda i mały kojczyk, to zdecydowanie mu nie będzie pasować.....W sytuacji w jakiej jest, czyli bezdomność i to przed zimą, niestety to rozsądne wyjście.... Quote
zachary Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Taki ładny psiak.Może znajdzie domek w Nowym Roku!!!! Quote
elinaa Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Misiek , teraz Amor w schronisku : Sierść mu poodrastała i trochę się zmienił.Jest szczekliwy i nie chciał do mnie podejść. Quote
Onaa Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Biedak :(. Schronisko nie działa dobrze. Trzeba mu intensywnie szukać domu. Elinaa, Ty możesz tam u niego bywać co jakiś czas ? Wziąć go na spacer ? Pogłaskać, zanieść jakieś smaczki ? I co najważniejsze, zgromadzić o nim info i porobić ładne fotki. Quote
holmina Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 (edited) zagląam do biedaka,taki ładny!może ktoś go wypatrzy/ja juz się boje,wysyłąć propozycje adopcji do rodziny i znajomych ,bo nakręcą,,,a potem rezygnują,a ja zostaje wściekła i w stresie,ale jeszcze spróbuje...../ Edited January 22, 2012 by holmina Quote
Bogusik Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Jestem na zaproszenie Dogo07,ale nie wiem jak mogę pomóc?Śliczny kudłacz i bardzo podobny do Denisa...!Może jakiś konkretny pakiet ogłoszeń?Dogo zrobisz?Chętnie zasponsoruję... Quote
elinka Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 (edited) ............. Edited June 25, 2014 by elinka Quote
stokrotka.af Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 melduje się na wątku i ja ;) śliczny psiak, oby szybko znalazł domek, 3mam kciuki! Quote
holmina Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 (edited) może jakoś się sprężymy i wyciągniemy go do hoteliku???bo w schronisku biedak będzie marniał.... przypomniałam sobie że na Deniska i Rufiego było kilku innych chetnych,może by sie im Amorek spodobał?????tylko ,kto ma namiar na te osoby??? Edited January 22, 2012 by holmina Quote
beta ata Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Na chetnych na Denisa może mieć ZuziaM, tylko niestety minelo troche czasu i tamci ludzie juz pewnie maja psy, ale spróbowac warto. (Dogo07 , dzięki za zaproszenie) Quote
holmina Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 a może ktoś ma kontakt z Zuzią?i zapyta?może by też Amora do Zuzi?jakoś tak szczęśliwie od niej kudłaczki są adoptowane,,,,szybko Quote
Onaa Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Do Zuzi do dość daleko, ale jakby coś bliżej było. Chociaż faktycznie obydwa a nawet trzy podobne kudłaczki to były u ZuziM. Quote
holmina Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 do góry piesku,żeby jak najwięcej ciotek cie wypatrzyło i pomogło!!! Quote
stokrotka.af Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 bez tymczasu będzie ciężko, ale wierzymy,że się uda :multi: Quote
holmina Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 musi znależć sie jakis dobry tymczas,,,,, Quote
DZIR Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 (edited) Witajcie. Jestem na zaproszenie Dogo. .Asia -s pisała ,że koleżanka pani Ani deniskowej chce adoptować pieska takiego jak Denisek Ja jej podawałam różne namiary. Nie wiem czy wykorzystała . Może z Piły ,tam były dwa , wolontariuszka nie może znależć tego drugiego/ jednego wzięłam ja/. Też myślę ,ze pobyt psiaka w dt zwiększy krąg zainteresowanych. Kilka dni temu czytałam na terierkowie,że dziewczyna szuka pieska w typie jamnika dla swojej mamy. W żadnym razie ze schroniska. No niestety są też tacy i nie ma co się oburzać tylko płynąć z prądem. --więcej zdziałamy Dom czasowy i jednak dobra fryzura. to gwarancja sukcesu. Najlepszy przykład RUfi. Gdyby Kora nie wzięła go ze schronu ,doczyściła, ostrzygła zrobiła super zdjęcia.to gnił by w schronie. mimo wysiłków licznych ciotek, że nie wspomnę o Denisku. Edited January 25, 2012 by DZIR Quote
Onaa Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Dziękuję że jesteś :). No właśnie mnie zmartwiło to, że na poczatku piesek był taki bardziej fajny, przymilny, myślałam nawet że znalazł dom ale on utkwił w schronisku. :( Quote
DZIR Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Czytam i analizuję rasę psów PUMI a właściwie to ją odkrywam Te psy nie nadają się do mieszkań to psy pasterskie - stróżujące Sierść nie trzyma wody i brudu- rewelacja Sierść łatwa w utrzymaniu. Rasa bardzo zdrowa i długowieczna. To że pies jest w typie rzadkiej rasy to przeszkoda. Proponuje w ogłoszeniach Tytuł UWAGA, UWAGA!! RZAdkiej rasy pies w typie pumi itd Następnie wypunktować wszystkie zalety. To drugie zdjęcie na str 1 wyraźnie podkreśla urodę rasy Quote
Onaa Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Właściwie to nie jest piesek rasowy, może tylko z wyglądu przypomina pumi. Quote
Recommended Posts