mulinka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 fidelek2 dzięki za wsparcie :) przypominam, że musimy natychmiast znaleźć dom choćby tymczasowy dla Dina Quote
Kar0la Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Pogłaszam Dina tam, gdzie mogę. Tymczasu niestety dać nie mogę. TZ się nie chce zgodzić.:shake: Quote
mulinka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 dziękuję KarOla :) Dino nie może u nas zostać :shake: szukamy dobrego człowieka, który da psiakowi dom Quote
Kasia Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Dinusiu pokaż sie wszystkim cioteczkom - niech pomogą w szukaniu domku!!! ;) Quote
mulinka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 pieskie życie ;) Dino czeka na nowy dom !!! Quote
Kasia Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Mulinko czy jemu grozi schronisko? Pytam bo to szukanie domku moze troszkę potrwać... Quote
mulinka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 lada chwila Mia zacznie być zalotna i wtedy nie wiem co zrobimy ... wzięliśmy 3 sunie ze schroniska i wiemy, że oddanie psa do schroniska byłoby okrucieństwem... Quote
Kasia Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 a pytaliście wśród znajomych czy nie można by było go u kogoś umieścić na ten czas, kiedy Wasza sunia ma cieczkę??? :roll: On ma tak cudowny pyszczek :loveu: jest ślicznym psiakiem, więc domek pewnie znajdzie... Quote
mulinka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 w Łodzi mieszkamy od 6 lat i nie mamy zbyt wielu znajomych powysyłałam wiele maili z prośbą o pomoc w szukaniu domu no i proszę też wszystkie forumowiczki i forumowiczów o pomoc Quote
mulinka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 proszę, pomóżcie znaleźć dom dla Dina Quote
mulinka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 jeszcze raz popatrzcie jak Dino się ufnie wtula w człowieka - str.4 Quote
mulinka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 no to przypomnijmy: [quote name='mulinka'] tak Dino przytula się do mojego męża: Quote
Aaliyah1981 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 mulinka napisał(a):no to przypomnijmy: jest mi tak przykro ,ze narazie nie mam jak pomoc niestety wszyscy znajomi ktorych prosze o pomoc nie zamierzaja przygarnac psa :-( mulinko zastanawiam sie czy nie poprosic o pomoc pajuni moze jakas zagraniczna adopcja ?????????? Quote
mulinka Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Zagraniczna adopcja chyba odpada, przynajmniej teraz bo my jeszcze nie szczepiliśmy Dina a do wyjazdu konieczny jest komplet szczepień. Być może psiak jest na wszystko zaszczepiony ale to mógłby potwierdzić tylko jego właściciel, który albo go nie szuka albo jeszcze nie wie, że pies jest u mnie. Quote
Aaliyah1981 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 mulinka napisał(a):Zagraniczna adopcja chyba odpada, przynajmniej teraz bo my jeszcze nie szczepiliśmy Dina a do wyjazdu konieczny jest komplet szczepień. Być może psiak jest na wszystko zaszczepiony ale to mógłby potwierdzić tylko jego właściciel, który albo go nie szuka albo jeszcze nie wie, że jest u mnie. cioteczko do niemiec tylko szczepienie na wscieklizne iodroboaczenie wiec tu nie byloby problemu no i paszport koszt 50 zl ale tu tez bysmy cos poradzili ja zalatwialam tak dokumenty Gardziolkowi Quote
mulinka Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 No to świetnie! Moriaaa zaoferowała pomoc (dziękujemy!!!) w załatwieniu kastracji Dina. Jedyny problem to taki, że nie mamy samochodu żeby Dina zabrać po kastracji z lecznicy. Quote
Aaliyah1981 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 a w jakiej lecznicy ma byc zabieg??? i kiedy ??? Quote
mulinka Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Są dwie lecznice ale jeszcze nie wiem, w której albo na Widzewie albo na Retkini. My mamy bliżej na Widzew. Mamy się umówić. Najprawdopodobniej w poniedziałek albo we wtorek. Quote
mulinka Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Dino zagląda do pokoju gdzie przebywa wybranka jego serca: Quote
mulinka Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Tak czy inaczej Dino nawet wykastrowany nie będzie mógł u nas zostac bo nasze koty nie sa przy nim bezpieczne :shake: Co ciekawe ostatnio koty podchodza mu pod paszcze a nawet probuja klasc sie przy nim na jego legowisku :crazyeye: tak jakby nie wyczuwaly zagrozenia albo moze uznaly ze to takie wyglupy z jego strony :roll: Quote
mulinka Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 szukamy domu (najlepiej bez zwierząt bo nie wiadomo czy się zaprzyjaźnią) dla sympatycznego 3-letniego Dina Quote
mulinka Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Dino śpi na kanapie a niżej kot Wibrys Kocurkiewicz ;) Quote
mulinka Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 i jeszcze wcześniejsze zdjęcie - Dino i Mia: Quote
Aaliyah1981 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 wiesz co to dowiedz sie dokladnie kiedy bedzie mozliwosc umoiwc sie na zabieg !!czy wiadomo cos o kosztach ?? kurcze z niego jest taki ladny psiak dziwie sie ,ze do tej pory nie udalo sie znalezc mu domku !wyslalam jeszcze raz meile z fotkami i czekam moze dziewczyny sie odezwa Quote
mulinka Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Jutro skontaktuję się z morią i dam Ci znać. Mnie u Dina najbardziej rozczulają te śmieszne pionowe plamki nad oczami :) Quote
Recommended Posts