ania shirley Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='Anja2201']Bawarka w nowym domku :) Później napiszę więcej , ale wszystko wygląda super :) Mam też wiadomości od Inki ,państwo zachwyceni sunią , mała śpi w łóżku , czasem jeszcze narobi w domku, ale coraz rzadziej :)[/QUOTE] Wspaniała wiadomość!! Tak długo sunie czekały na dom!! Świetnie,ze obie w domkach!!! Quote
bric-a-brac Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Haha, wiedziałam! :multi::multi::multi: Quote
Plicha Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nie wierzę :crazyeye::crazyeye::crazyeye: no po prostu nie mogę uwierzyć :multi::multi::multi: sunieczki w nowych domkach! Ciotka pisz więcej co to za domek no :mad: Czyli chemia była tak? Jejku lepszej wiadomości dziś nie mogłam dostać :loveu: Mam ochotę wszystkich wyściskać :loveu::loveu::loveu: Quote
bric-a-brac Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='Plicha']Mam ochotę wszystkich wyściskać :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] No to się ściskajmy w oczekiwaniu na więcej wieści :loveu::loveu::loveu: Quote
tusinka22 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Zapraszam na wątek Crazy ( też z K jak sunie), musi zmienić DT do 21 lutego..... [url]http://www.dogomania.pl/threads/211578-Velvet-w-ds-Crazy-NADAL-SZUKA-DS-prosi-o-og%C5%82oszenia-i-wsparcie-dt/page33[/url] Quote
Tymonka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Obie panienki już w domkach , super :) To teraz mniej przyjemne , czyli rozliczenie : od 01.02 do 04.02 - 66 zł Wystawiać rachunek ? Widzę w rozliczeniu , że Bawarka ma ponad 90 zł , więc jej starczy :) W związku z tym zamykam bazarek ze słonikami :) Chciałam podziękować za super współpracę :) Quote
Tymonka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Mam bardzo złe wiadomości , Bawarka wraca , podobno pani dostała strasznej alergii , ach szkoda gadać :( Quote
ania shirley Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Czemu ja nie wierzę w te alergie?:shake: Quote
Tymonka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Bawarka już u mnie . Wiecie co tym razem to chyba była alergia , przynajmniej ja w to wierzę , pan mi się popłakał prawie jak oddawał bawarkę , dał miseczkę , kocyk , smycz i dużą torbę smaczków . Rozmawialiśmy chwilę i chciałam pana podpuścić proponując maltańczyka czy pudla , pan stwierdził , że w żadnym wypadku , najpierw żona musi iść do lekarza , dowiedzieć się co i jak , ewentualnie zacząć brać leki , wcześniej nie zaryzykują kolejny raz . Quote
mysza 1 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 A już miałam się cieszyć a tu takie wiadomosci :( Quote
tripti Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 może ta alergia być prawdziwa, ponieważ ta pani nigdy psów nie miała, a zawsze chciała, ale szybko się poddali mimo wszystko :( rozmawiałam z Anią, stawka za miesiąc za jedną sunię to 500 zł, tak jak było ustalone, było też wcześniej tłumaczone dlaczego nie może być mniej, teraz mam pytanie, czy ktoś ma może pomysł na tańsze miejsce? chodzi tylko o cenę, pod względem opieki, informacji i pomocy Ani jest wszystko rewelacyjnie. Quote
tusinka22 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 jejku, jednak za wcześnie nie można się cieszyć......:( Quote
tripti Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 (edited) [quote name='tusinka22']jejku, jednak za wcześnie nie można się cieszyć......:([/QUOTE] niestety, nie wiem co teraz z nią zrobić, kolejny dom może się szybko nie trafić, jeszcze poprzedni sunia z korabiewic traci dt. jeszcze chciałam poprawić tytuł i nie wchodzi mi Edited February 6, 2012 by tripti Quote
obraczus87 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Szkoda, że sie nie udało :( Poproszę o zdjęcia plus tekst z kontaktem tel. Poprosze kochaną Ziutkę o zrobienie ogłoszeń dla suńki. Acha i jeszcze prosze o info na jakie miasto ogłaszać. mój mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
nicolaczek Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='Anja2201']Bawarka już u mnie . Wiecie co tym razem to chyba była alergia , przynajmniej ja w to wierzę , pan mi się popłakał prawie jak oddawał bawarkę , dał miseczkę , kocyk , smycz i dużą torbę smaczków . .[/QUOTE] ;//// a fajny dom się (chyba) zapowiadał;/ ech szkoda ggadać... ja nie mam niestety pomysłu na tańsze miejsce, mogę jedynie obiecać pomoc finansową Quote
Plicha Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 O nie :( Biedna Bawarka :( Chyba rzeczywiście musimy poszukać jakiegoś troszkę tańszego miejsca, szkoda bo u Ani suczki miały super :( Ale chyba nie damy rady tyle uzbierać. Co o tym myślicie? Znacie jakieś sprawdzone miejsca niedaleko Warszawy? Ania ja naprawdę bym chciała żeby Bawarka została u Ciebie, bo na pewno już się przywiązała do Ciebie ale jest nas mało na wątku, nie mamy deklaracji i ciężko strasznie z tą kasą :( Quote
Tymonka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='Plicha']O nie :( Biedna Bawarka :( Chyba rzeczywiście musimy poszukać jakiegoś troszkę tańszego miejsca, szkoda bo u Ani suczki miały super :( Ale chyba nie damy rady tyle uzbierać. Co o tym myślicie? Znacie jakieś sprawdzone miejsca niedaleko Warszawy? Ania ja naprawdę bym chciała żeby Bawarka została u Ciebie, bo na pewno już się przywiązała do Ciebie ale jest nas mało na wątku, nie mamy deklaracji i ciężko strasznie z tą kasą :([/QUOTE] Ja to bardzo dobrze rozumiem , strasznie mi przykro , że nie mogę obniżyć ceny , ale TZ się nie zgadza , bo za chwilę koszty będą większe niż zyski :( Rozglądam się za czymś tańszym . Quote
tripti Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 a jak wyglądają finanse? czy Bawarka ma jeszcze cokolwiek? i ile zaległości u Ani? Quote
Tymonka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='tripti']a jak wyglądają finanse? czy Bawarka ma jeszcze cokolwiek? i ile zaległości u Ani?[/QUOTE] U mnie nie ma zaległości :) ostatni rachunek opłacony przed terminem . Quote
tripti Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 [quote name='Anja2201']U mnie nie ma zaległości :) ostatni rachunek opłacony przed terminem .[/QUOTE] ok, czyli teraz liczymy ok 17 zł (ile dokładnie) za dobę od wczoraj? Marta nie wiem na jakie miasto, chyba Warszawa? Quote
Tymonka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 .rachunek został opłacony do 31.01 o to mi chodziło , za samą bawarkę jest 16,50 zł za dobę . Czyli od 01.02 do 04.02 - 66 zł i od 06.02 do ... końca miesiąca , chyba , że wcześniej pojedzie :) Quote
obraczus87 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='tripti']ok, czyli teraz liczymy ok 17 zł (ile dokładnie) za dobę od wczoraj? Marta nie wiem na jakie miasto, chyba Warszawa?[/QUOTE] Niech bedzie Warszawa :) ttylko poprosze o te dane na maila , dziękuje . Quote
tusinka22 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 ciężko z miejscami, szukam dla Crazy i nic nie ma...:( Quote
Recommended Posts