Jump to content
Dogomania

Inka i Bawarka w swoich własnych domkach! Dziękujemy serdecznie wszystkim za pomoc

Recommended Posts

Posted

[quote name='obraczus87']Jestem na okropnym minusie, ale prześlę skromne 20zł, chociaż na dodatkowy dzień pobytu u Ani...
Dobrze, że TZ nie czyta forum.. bo już dawno bym dostała zakaz.[/QUOTE]
Kochana jesteś :loveu:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='jobu33']A myslałam ,że mają na imie Inka i Bawarka:( Jednak Ciapa i Łata może znajda domek:) Zycze im tego:))))[/QUOTE]

Inka i Bawarka , nawet już tak do nich wołam , ale wczoraj już byłam nie przytomna jak robiłam ogłoszenia i zapomniałam pozmieniać , zaraz to zrobię :)

Posted

[quote name='Plicha']Anja w ogłoszeniu na allegro naszym suniom nie wyświetla się minaturka, da się to zmienić jakoś? Ludzie często patrzą na miniaturki i wchodzą w ogłoszenia gdzie zdjęcie przyciągnie ich uwagę.[/QUOTE]

Zaraz sprawdzę :)

Posted

Dzięki, ja wystawię bazarek dopiero na początku przyszłego tygodnia bo w niedzielę jadę do rodziców a tam jest jeszcze trochę moich książek więc na pewno coś na bazarek znajdę :)

Posted

Cioteczki moge przekazac rzeczy na bazarek, poniewa sama wystawic nie moge (zbyt krotka obecnosc na dogo). wiem ze kazdy jest zajety i to jednak czasowchlonne ale jesli ktos bylby chetny na wystawienie to poprosze o info:) na maila moge przeslac zdjecia:) a fanty powysylac po zakonczeniu bazarku. mysle ze kazde pieniazki sie przydadza suniom:) narazie niestety tak tylko moge pomoc...

Posted

zanim zapomnę, przelałam dziś do Ani 292 zł = 280 zł pobyt od 5 listopada do 18 listopada (14 dni) plus 12 zł za allegro. Zostało u mnie [B]3 zł[/B] z pieniążków suniek.

[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Zebrane:[/FONT][/SIZE][/B]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]200 zł – mtf zalesie[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]46 zł – bazarek rzeczowy[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]40 zł – chrzciny jobu33[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]275 zł – bazarek cegiełkowy[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]100 zł - Abrakadabra[/B][/SIZE][/FONT]

[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]661 zł[/FONT][/SIZE][/B]

[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]wydatki:[/FONT][/SIZE][/B]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]200 zł pobyt 26.10 - 04.11[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]280 zł pobyt 05.11. – 18.11.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]12 zł – allegro Ania[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]66 zł – wet[/SIZE][/FONT]

[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]558 zł[/FONT][/SIZE][/B]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]zostało 103 zł;[/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]ewentualne wpłaty jeszcze:[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]50 zł - monigad;[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]20 zł - Astaroth;[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]20 zł - obraczus87;[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]85 zł - Ania Tygrysiczka i Gallegro;[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]--------------------------------------[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]175 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]jeszcze z bazarku cegiełkowego cokolwiek i rzeczowego od malvaaa[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Abrakadabra[/B] przekazała [B]100 zł[/B] dla Inki i Bawarki - dziękuje :)[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Plicha']Można dorzucić :) Kto coś jeszcze może dorzucić do bazarku?[/QUOTE]
Ja planuję dla dziewczyn osobny bazarek, na początku przyszłego tygodnia- głównie ciuszki i kosmetyki, trochę gadzetów...
Fajnie że jednak mają jeszcze troszke czasu, może zdążymy...

Posted

[quote name='Plicha']Im więcej bazarków tym lepiej :) Anja kiedy można by zaszczepić suczki? Na czyje konto przelewamy pieniążki?[/QUOTE]

Myślę , że w przyszłym tygodniu ( minimum 10 dni po podaniu antybiotyku , a jutro mija 10 dni od sterylki drugiej suni )

Posted

Z mojego bazarku na sunie wyjdzie 74,40zł. Mam już 54,40zł, które przesłały osoby licytujące. Tripti, może swoją wpłatę (20zł za fluid) wyślij już bezpośrednio do DT dziewczyn? Proszę o numer konta na jakie mam przelać zebraną kwotę?

Posted

Tripti na jakie konto zbieramy kaskę?

Podobno jest już decyzja prokuratora o zmianie właściciela schroniska, mam nadzieję że będą szybko zmiany na lepsze i adopcje przede wszystkim. Może Tripti coś więcej napisze bo na pewno bardziej się orientuje jak sytuacja na miejscu.

Posted

Panstwo z tego linku [URL]http://www.dogomania.pl/threads/217905-Piesek-lub-sunia-do-7-kg-do-mieszkania-w-Toruniu[/URL] sa zainteresowani bardzo sunkami, dzwonili wielokrotnie pod nr podany gdzies w ogloszniu i nikt nie odbiera..jaka jest waga suczek? Chca adopotowac jedna suczke.

Posted

może nich dzwonią do hoteliku, jeśli się zgodzi, bo tam najwięcej dowiedzą się o psiakach, tylko żeby wiedzieli że najpierw wizyta przedadopcyjna ich czeka. A transport mozna zorganizować niech się nie boją odległości.
Numer konta też ważny, może bezpośrednio konto hoteliku? Przepraszam że tak zrzucam wszystko na hotelik ale nie mam pomysłu.