Magda & Zicko Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Aldona oni tam w związku przysypiają trochę, koleżanka też chciała psy zamienić.. jak e-maila napisała,zero odp. jak zadzwoniła "proszę jutro zadzwonić bo ja się nie zajmuje organizacją wystawy".. czekamy na spis wystawców/psów Quote
Banshee. Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 U nas pierwszy raz aż tyle psów w rasie. :crazyeye: Czekamy na stawki z zapartym tchem. :-( A poza tym dostałam pocztą potwierdzenie mp (które zresztą mało mnie obchodzi), ale potwierdzenia przyjęcia psa nie ma. :-( Quote
Aldona z Sosnowca Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 (edited) Magda,ja jeszcze nie wiem jak mam zapłacić,tzn już zapłaciłam,Bo Otti zglosilma w drugim termnie,to powinno byc 150,ale jesli Sweetek przeszedł na miejsce Hebana,opłaconego w pierwszym terminie,to wtedy ja,jako właściciel dwóch zgłoszonych psów,powinnam zapłacić jak za drugiego psa w drugim terminie,czyli 120.I tak zapłaciłam,Jak się okaże,ze jednak Sweetek nie przyjęty,to pewnie będę musiała zrobić dopłatę,odbierać numerek i katalog w sekretariacie,gdzie indziej płacić itd.Zamiast spokojnie czekać na nasz występ będe jak wariatka z wywieszonym ozorem latać i poprawiać.A gdybym uzysała odpowiedz,to bym wiedziala "na czym stoję ". Edited March 2, 2012 by Aldona z Sosnowca Quote
Elitesse Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [URL]http://www.zkwp.katowice.pl/listacacib2012.html[/URL] Quote
Aldona z Sosnowca Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Patrz,przed chwila patrzyłam i tego nie widziałam. Są obydwa psy zgłoszone,uff ;-) dzięki :-) Quote
Elitesse Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 haha bo tego jeszcze nie ma podlinkowanego na stronie katowic :) Quote
Ravk Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Magda & Zicko']Aldona oni tam w związku przysypiają trochę, koleżanka też chciała psy zamienić.. jak e-maila napisała,zero odp. jak zadzwoniła "proszę jutro zadzwonić bo ja się nie zajmuje organizacją wystawy".. czekamy na spis wystawców/psów[/QUOTE] Widać, że nigdy nie uczestniczyłaś w przygotowaniu wystawy. Jest mnóstwo pracy i nie ma czasu na "przysypianie". Przeczytaliśmy ok. 700 maili, na 490 odpowiedzieliśmy, ale było to w okresie przyjmowania zgłoszeń. Teraz każdy sobie znajdzie (albo i nie) siebie i swoje psy w spisie na naszej stronie. Jak nie znajdzie tzn. że zgłoszenie nie spełniało wymogów regulaminowych. Quote
Ravk Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Elitesse']haha bo tego jeszcze nie ma podlinkowanego na stronie katowic :)[/QUOTE] Złapałaś mnie w trakcie aktualizacji ;P Quote
Magda & Zicko Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Ravk, nie martw się nie raz miałam przyjemność z oddziałem :-) Quote
Asiaczek Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Metheora']...na 5 ringu dwa manchestery o 11.45[/QUOTE] Hahaha, i pewnie oba Twoje, co? [quote name='Anecioreczek']Jeżeli ktoś potrzebuje fotek na piatek będę napewno od 10 na ringu 1 przy Basenji ;) potem mogę się gdzieś podziać ;p w niedziele także będę przy ringu 18 od 10 zależne od której wejdzie Wenka ;) potem będę wolna, jakby ktoś coś potrzebowal im.[/QUOTE] Wierze, że sie spotkamy:) pzdr. Quote
izabela.szczepaniak Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Pomocy ! Nie moge otworzyć [B]PLANU SĘDZIOWANIA[/B] pokazuje się napis [B]"Plik jest uszkodzony "[/B] proszę o naprawę albo cosik tam Quote
Asiaczek Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 A ja sobie wsio posprawdzalam, ale i tak jednego psa nie moge namierzyc. Ciekawe, co to za piesek...? Pzdr. Quote
Monalisa4 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='izabela.szczepaniak']Pomocy ! Nie moge otworzyć [B]PLANU SĘDZIOWANIA[/B] pokazuje się napis [B]"Plik jest uszkodzony "[/B] proszę o naprawę albo cosik tam[/QUOTE] DOGUE DE BORDEAUX - 14 godz. 10:40 PSY klasa Baby/Baby Class - 1 - 800 klasa Szczeniąt/Puppy Class - 1 - 801 klasa Młodzieży/Youth Class - 1 - 802 klasa Pośrednia/Intermediate Class - 2 - 803-804 klasa Championów/Champion Class - 1 - 805 SUKI klasa Baby/Baby Class - 1 - 806 klasa Młodzieży/Youth Class - 2 - 807-808 klasa Pośrednia/Intermediate Class - 2 - 809-810 klasa Otwarta/Open Class - 2 - 811-812 klasa Championów/Champion Class - 1 - 813 Quote
Jula i Dengi Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Stawkę już mamy, szkoda że brak konkurencji. No...zobaczymy jak to będzie. ;) Jak ktoś chce to na lodowisku mogę porobić zdjęcia. No i oczywiście oferuję handling. Quote
Merrick Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Jula i Dengi']Stawkę już mamy, szkoda że brak konkurencji. No...zobaczymy jak to będzie. ;) Jak ktoś chce to na lodowisku mogę porobić zdjęcia. No i oczywiście oferuję handling.[/QUOTE] Jak będziesz miała czas, to byłabym wdzięczna za fotki Baldura z ringu ;) Quote
Merrick Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Jula i Dengi']A o której wchodzicie?[/QUOTE] Wchodzimy o 10:40 :) Quote
vpassione Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Wszelkie zdjęcia groenendaeli mile widziane! Z reguły nikt belgów nie fotografuje. Na ringu 14 (niedziela) zaczynamy się od 11:25, moja suka w championkach (nr 158-160), więc pewnie dopiero przed 12. wpełzniemy na ring. Gdyby ktoś akurat trafił.. ;) Quote
wojtek1962 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 ZAPRASZAMY HODOWCÓW I WYSTAWCÓW DO ZAMIESZCZENIA REKLAMY NA TELEBIMIE HALI GŁÓWNEJ I EKRANACH LCD NA ANTRESOLI W "SPODKU" PODCZAS XVII MIĘDZYNARODOWEJ WYSTAWY PSÓW RASOWYCH w KATOWICACH w DNIACH 16-18.03.2012 [email][email protected][/email] tel. 501-688-196 Treść materiałów reklamowych nie może naruszać zasad działalności reklamowej w środkach masowego przekazu oraz nie może być sprzeczna z obowiązującym w Polsce prawem oraz przepisami Związku Kynologicznego w Polsce. Wyświetlone zostaną tylko reklamy oplacone do 13.03.2012 Quote
Estowa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Jula i Dengi']Stawkę już mamy, szkoda że brak konkurencji. No...zobaczymy jak to będzie. ;) Jak ktoś chce to na lodowisku mogę porobić zdjęcia. No i oczywiście oferuję handling.[/QUOTE] My chcemy fottki :P Quote
Jula i Dengi Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 No Paula, szetlandy to na pierwszym miejscu. <3 Quote
bognik Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='ewunian'] Mam nadzieję, że jednak studenci będą objęci ulgą :) [/QUOTE] W zeszłym roku byli ;) Powiedz, że chcesz ulgowy i tyle ;) Quote
Agatka Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Poszukuję osoby która jedzie do Katowic z Olsztyna bądż okolic, dzień mi jest obojętny, potrzebny jest transport dla psa - sznaucera miniaturki Bardzo proszę o kontakt !!!! Quote
bachar Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Ja będę jechać w tą i z powrotem, ale dopiero ok. 7 kwietnia. Quote
Recommended Posts