Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aldona oni tam w związku przysypiają trochę, koleżanka też chciała psy zamienić.. jak e-maila napisała,zero odp. jak zadzwoniła "proszę jutro zadzwonić bo ja się nie zajmuje organizacją wystawy".. czekamy na spis wystawców/psów

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas pierwszy raz aż tyle psów w rasie. :crazyeye: Czekamy na stawki z zapartym tchem. :-(
A poza tym dostałam pocztą potwierdzenie mp (które zresztą mało mnie obchodzi), ale potwierdzenia przyjęcia psa nie ma. :-(

Posted (edited)

Magda,ja jeszcze nie wiem jak mam zapłacić,tzn już zapłaciłam,Bo Otti zglosilma w drugim termnie,to powinno byc 150,ale jesli Sweetek przeszedł na miejsce Hebana,opłaconego w pierwszym terminie,to wtedy ja,jako właściciel dwóch zgłoszonych psów,powinnam zapłacić jak za drugiego psa w drugim terminie,czyli 120.I tak zapłaciłam,Jak się okaże,ze jednak Sweetek nie przyjęty,to pewnie będę musiała zrobić dopłatę,odbierać numerek i katalog w sekretariacie,gdzie indziej płacić itd.Zamiast spokojnie czekać na nasz występ będe jak wariatka z wywieszonym ozorem latać i poprawiać.A gdybym uzysała odpowiedz,to bym wiedziala "na czym stoję ".

Edited by Aldona z Sosnowca
Posted

[quote name='Magda & Zicko']Aldona oni tam w związku przysypiają trochę, koleżanka też chciała psy zamienić.. jak e-maila napisała,zero odp. jak zadzwoniła "proszę jutro zadzwonić bo ja się nie zajmuje organizacją wystawy".. czekamy na spis wystawców/psów[/QUOTE]
Widać, że nigdy nie uczestniczyłaś w przygotowaniu wystawy. Jest mnóstwo pracy i nie ma czasu na "przysypianie". Przeczytaliśmy ok. 700 maili, na 490 odpowiedzieliśmy, ale było to w okresie przyjmowania zgłoszeń.
Teraz każdy sobie znajdzie (albo i nie) siebie i swoje psy w spisie na naszej stronie. Jak nie znajdzie tzn. że zgłoszenie nie spełniało wymogów regulaminowych.

Posted

[quote name='Elitesse']haha bo tego jeszcze nie ma podlinkowanego na stronie katowic :)[/QUOTE]
Złapałaś mnie w trakcie aktualizacji ;P

Posted

[quote name='Metheora']...na 5 ringu dwa manchestery o 11.45[/QUOTE]
Hahaha, i pewnie oba Twoje, co?

[quote name='Anecioreczek']Jeżeli ktoś potrzebuje fotek na piatek będę napewno od 10 na ringu 1 przy Basenji ;) potem mogę się gdzieś podziać ;p
w niedziele także będę przy ringu 18 od 10 zależne od której wejdzie Wenka ;) potem będę wolna, jakby ktoś coś potrzebowal im.[/QUOTE]
Wierze, że sie spotkamy:)

pzdr.

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']Pomocy ! Nie moge otworzyć [B]PLANU SĘDZIOWANIA[/B] pokazuje się napis [B]"Plik jest uszkodzony "[/B] proszę o naprawę albo cosik tam[/QUOTE]

DOGUE DE BORDEAUX - 14 godz. 10:40
PSY klasa Baby/Baby Class - 1 - 800
klasa Szczeniąt/Puppy Class - 1 - 801
klasa Młodzieży/Youth Class - 1 - 802
klasa Pośrednia/Intermediate Class - 2 - 803-804
klasa Championów/Champion Class - 1 - 805
SUKI klasa Baby/Baby Class - 1 - 806
klasa Młodzieży/Youth Class - 2 - 807-808
klasa Pośrednia/Intermediate Class - 2 - 809-810
klasa Otwarta/Open Class - 2 - 811-812
klasa Championów/Champion Class - 1 - 813

Posted

[quote name='Jula i Dengi']Stawkę już mamy, szkoda że brak konkurencji. No...zobaczymy jak to będzie. ;)

Jak ktoś chce to na lodowisku mogę porobić zdjęcia.
No i oczywiście oferuję handling.[/QUOTE]

Jak będziesz miała czas, to byłabym wdzięczna za fotki Baldura z ringu ;)

Posted

Wszelkie zdjęcia groenendaeli mile widziane! Z reguły nikt belgów nie fotografuje. Na ringu 14 (niedziela) zaczynamy się od 11:25, moja suka w championkach (nr 158-160), więc pewnie dopiero przed 12. wpełzniemy na ring. Gdyby ktoś akurat trafił.. ;)

Posted

ZAPRASZAMY HODOWCÓW I WYSTAWCÓW DO ZAMIESZCZENIA REKLAMY NA TELEBIMIE HALI GŁÓWNEJ I EKRANACH LCD
NA ANTRESOLI W "SPODKU"
PODCZAS XVII MIĘDZYNARODOWEJ WYSTAWY PSÓW RASOWYCH w KATOWICACH w DNIACH 16-18.03.2012

[email][email protected][/email]

tel. 501-688-196

Treść materiałów reklamowych nie może naruszać zasad działalności reklamowej w środkach masowego przekazu oraz nie może być sprzeczna z obowiązującym w Polsce prawem oraz przepisami Związku Kynologicznego w Polsce.

Wyświetlone zostaną tylko reklamy oplacone do 13.03.2012

Posted

[quote name='Jula i Dengi']Stawkę już mamy, szkoda że brak konkurencji. No...zobaczymy jak to będzie. ;)

Jak ktoś chce to na lodowisku mogę porobić zdjęcia.
No i oczywiście oferuję handling.[/QUOTE]

My chcemy fottki :P

Posted

Poszukuję osoby która jedzie do Katowic z Olsztyna bądż okolic, dzień mi jest obojętny, potrzebny jest transport dla psa - sznaucera miniaturki
Bardzo proszę o kontakt !!!!