Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aldona z Sosnowca']To w takim razie po co jest podany ostateczny termin 15 marca??Skoro zakończenie zgłoszeń 26 lutego??
Było napisać ,że opłaty przyjmujecie do 15 lutego,a nie marca,to nie byłoby takich problemów.
I że drukujecie potwierdzenia przed terminem wpłat.Poza tym nie zwlekałam do ostatniej chwili-ale tak,wiem-ZAWSZE winny jest wystawca ;-))
P.S.ale skoro napisane mam na potwierdzeniu,ze do zapłaty mam 240 i że taką wpłatę dostaliście-to z jakiej racji jest dodatkowo pieczątka NIEZAPŁACONE i brak numerków??
Wiem-z moje winy!![/QUOTE]
Jakby mieli drukować potwierdzenia wtedy co termin opłat to nikt takiego potwierdzenia nie dostałby do domu i wtedy byłby krzyk, że nie ma potwierdzeń.
Oddział katowicki jako jeden z nielicznych umożliwia dokonywanie wpłat do samego dnia przed wystawa, co jest dużym plusem, ale trzeba być świadomym, ze potwierdzenia rozsyłane są wcześniej.

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja mysle ze oddzial katowicki jako jeden z nielicznych w Polsce niesamowicie idzie na reke wystawcom - dajac mozliwosc oplacenia wystawy nawet dzien przed sama wystawa i to w kwocie zgodnej z terminem w ktorym sie zglosilo

przeciez w wiekszosci oddzialow termin przyjmowania zgloszen = termin oplacenia wystawy, jesli mozna placic po terminie to zazwyczaj juz duzo wiecej

sama zglaszalam w pierwszym terminie, oplate robilam juz po zamknieciu zgloszen i doskonale zdawalam sobie sprawe ze moze sie to skonczyc tym ze bede musiala zaliczyc sekretariat bo pieniadze dojda juz po wysylce potwierdzen

zastanowmy sie czego oczekujemy od organizatorow ? chcemy placic na ostatnia chwile a jednoczesnie chcemy aby potwierdzenia przyszly mozliwie szybko - te dwie rzeczy wzajemnie sie wykluczaja

Posted

ja również nie rozumiem problemu.....przecież ekipa oddziału Katowice ma na głowię organizację wystawy a nie śledzenie wpłat na koncie i rozsyłanie potwierdzeń.... zrobili to hurtowo po zakończeniu 2 terminu, oni by się zajechali jakby mieli wysyłać każdemu z osobna .. co to za problem wziąść na wystawę potwierdzenie przelewu i pokazanie go w sekretariacie...
poza tym po co tak narzekać jesteście członkami ZKWP ruszcie pupcie i pomóżcie lokalnemu oddzałowi w organizacji w ramach wolontariatu- im więcej doświadczonych łapek tym lepiej:)
usz do góry będzie ok:)

Posted

[B]Pilnie poszukuję transportu dla spanielki na trasie Śląsk (Rybnik) ---> Wrocław ---> Bolesławiec (lub gdziekolwiek bliżej Bolesławca np. Jelenia Góra, Wałbrzych, Legnica).[/B]

Do przewiezienia jest spanielka, która ma jechać do nowego domku.
Dorzucamy się do kosztów.
Bardzo proszę o pomoc.

Posted

[quote name='Ada_Mirra']Ja powinnam być z aparatem sobota i/lub niedziela :D to jak coś to mi pisać jakie ringi wstępnie mam obfocić :)[/QUOTE]

Jeśli w sobotę to ring 3, godz. chyba 12.30, Lagotto Romagnolo, poproszę :)

Posted

Ponieważ też dostałam samo potwierdzenie z adnotacją "niezapłacono" wydrukowałam se potwierdzenie zapłaty i mam pytanie czy wszystkie formalności mogę załatwić np. w piątek czy w dniu wystawiania.:roll:
Pytam ponieważ będe na wystawie przez trzy dni (wystawiamy się w sobotę).

Posted

[quote name='Ada_Mirra']Ja powinnam być z aparatem sobota i/lub niedziela :D to jak coś to mi pisać jakie ringi wstępnie mam obfocić :)[/QUOTE] Niedziela, lodowisko, ring 14, groenendaele, nr 159, ok 12:00 - byłoby miło jakby czarne załapało się na jakimś zdjęciu ;)

A apropo tego co piszecie.. widzę takie czepianie się. Katowicki CACIB odwiedzam od iluś lat, teraz widzę ogromny postęp jeśli chodzi o organizacje - szybciej, sprawniej. Fakt nie przypominam sobie, żebym numerku nie dostała, ale płaciłam widocznie po wysłaniu potwierdzeń, bo na tej wystawie jest ta świetna możliwość płacenia później i należałoby to jednak docenić ;)

Posted

[quote name='Ada_Mirra']Ja powinnam być z aparatem sobota i/lub niedziela :D to jak coś to mi pisać jakie ringi wstępnie mam obfocić :)[/QUOTE]

Jeśli Będziesz miała czas, będę bardzo wdzięczna : Niedziela, ring 17, godz.10:40, ceskoslovensky vlcak :loveu::loveu:

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']Ponieważ też dostałam samo potwierdzenie z adnotacją "niezapłacono" wydrukowałam se potwierdzenie zapłaty i mam pytanie czy wszystkie formalności mogę załatwić np. w piątek czy w dniu wystawiania.:roll:
Pytam ponieważ będe na wystawie przez trzy dni (wystawiamy się w sobotę).[/QUOTE]
Spokojnie w piątek załatwisz jak się poranny tłum skończy w sekretariacie wystawy.

Posted

Niedziela, lodowisko, 12:30 szetlandzkie! <3

Posted

[quote name='Coyote Ugly FCI'][B]Poszukuję transportu na jutro do Katowic z Radomia, 1 osoba bez psa BARDZO PILNE!! Dorzucam się do paliwa!![/B][/QUOTE]
Masz zapchana skrzynkę PW.
Mój tel. 601 29 85 50 - daj znac, czy sprawa aktualna,. chciałabym się połozyc spać, bo o 23 musze wysikac psy i zacząć przygotowywac się do wyjazdu.

Pzdr.

Posted

Wystawiałam dziś bloodhundkę w klasie młodzieży to była jej pierwsza wystawa!
[IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/417579_361080477265878_100000917870047_1075236_690252461_n.jpg[/IMG]
1lokata, doskonała, Zwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie, BOB :)
Rozpoczęty Młodzieżowy Championat Polski :)
Strasznie się cieszę

Posted

Bardzo proszę napiszcie jak się jedzie z Warszawy do Katowic. Czy jest dużo utrudnień na drodze. My wystawiamy w niedzielę i zastanawiamy się ile mamy czasu przeznaczyć na dojazd.

Posted

Przyjmuję "zamówienia" fotek na jutrzejszy dzień :) Na pewno będę przy ringu dla labków i goldenów i jak aparat wytrzyma to MP po południu. Reszta niestety komórką, chyba, że baterie się zlitują i się nie rozładują tak szybko jak zwykle xD .