Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='andzia69']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to moze jej trzeba kaganiec taki jak miał Hannibal Lecter:cool3::diabloti: siakiś znajdę taki w schronie:razz:

oddajcie glos na nasze schronisko - można wygrac karmę:

https://zwierzaki.tesco.pl/
Zachowanie Pandzi jak sinusoida - raz aniołek raz diabołek:evil_lol:.

Nasze schronisko baaaardzo duże jest:cool3: - 3800 mkw., zostało więc podzielone na dwa - Dyminy koło Kielc i Kielce ul. Ściegiennego 203. W rzeczywistości to jedno i to samo. Ponieważ głosów na Dyminy jest więcej proponuje oddawać głosy na tę pozycję.

Posted

[quote name='ewab']Zachowanie Pandzi jak sinusoida - raz aniołek raz diabołek:evil_lol:.

Nasze schronisko baaaardzo duże jest:cool3: - 3800 mkw., zostało więc podzielone na dwa - Dyminy koło Kielc i Kielce ul. Ściegiennego 203. W rzeczywistości to jedno i to samo. Ponieważ głosów na Dyminy jest więcej proponuje oddawać głosy na tę pozycję.[/QUOTE]

no ja na Dyminy głosowałam , nawet nie wiedzialam ze sa 2

Posted

[quote name='ewab']Musimy wyjaśnić u organizatorów to rozdwojenie. Gdyby zsumować głosy, to jesteśmy na trzecim miejscu. A tak 11 i 30.[/QUOTE]

koniecznie , bo szkoda że tak zrobili , mam nadzieję , ze zsumują

Posted

[quote name='Alicja']koniecznie , bo szkoda że tak zrobili , mam nadzieję , ze zsumują[/QUOTE]

Też mam taką nadzieje.
Baster i Lusi dziękujemy:)

Posted

Andzia nie mogę wysłać do Ciebie pw.więc piszę tutaj.

Andzia mam pytanie odnośnie ogłoszeń Hamleta.

[quote name='Lucyna']jeszcze o Hamlecie
[FONT=Times New Roman][SIZE=5]imię psa:[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=5] Hamlet
[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=5]wiek psa:[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]2 lata [/FONT][FONT=Times New Roman]zazwyczaj w ogłoszeniach podaje się pełne lata[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]
[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=5]województwo na jakie ogłaszamy:[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=5] ? cała Polska – lub?
[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=5]miasto na jakie ogłaszamy: [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]? Starachowice
[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=5]czas trwania ogłoszenia:[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=5] ? rozumiem, że na maxa
[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=5]osoba do kontaktu:[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=5] ? dobrze jest podać imię, często występuje w ogłoszeniach
[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=5]telefon:[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=5] 602705569
[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=5]mail: [email protected]
[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=5]rozumiem, że linki aktywacyjne na mnie?[/FONT] jeśli nie to na jakiego maila?

Posted

[quote name='Alicja']koniecznie , bo szkoda że tak zrobili , mam nadzieję , ze zsumują[/QUOTE]
Sprawa załatwiona, głosy zsumowane. Jesteśmy na 7 pozycji. Wspierajcie nas plisss.

Posted

Bardziej zdrowa niż była. Czy grzeczna, hm...
Wczoraj dostałam telefon z informacją, że syn właścicielki wyszedł na spacer z dwoma psami, a wrócił z czterema (z tego dwa były dwunożne:eviltong:)

Posted

ewab napisał(a):
bardziej zdrowa niż była. Czy grzeczna, hm...
Wczoraj dostałam telefon z informacją, że syn właścicielki wyszedł na spacer z dwoma psami, a wrócił z czterema (z tego dwa były dwunożne:eviltong:)

ło mateńko a czteronożne nie zjadły dwunożnych:evil_lol:.Bo ja raz na pytanie policjanta czy te psy gryzą odpowiedziałam ...ludzi nie ale pieska by zjadły:evil_lol:

Posted

[quote name='baster i lusi']ło mateńko a czteronożne nie zjadły dwunożnych:evil_lol:.Bo ja raz na pytanie policjanta czy te psy gryzą odpowiedziałam ...ludzi nie ale pieska by zjadły:evil_lol:
Nie, nawet do domu weszli bez obaw. Obawy miał podchmielony właściciel biegającego luzem jazgota w typie sznaucer miniatura.

Potrzebujemy leku o nazwie Nivalin. Niestety nie ma go od dłuższego czasu w aptekach i hurtowniach. Czy może ktoś ma jeszcze jakieś zapasy?

Posted

sasha napisał(a):
mamy w lecznicy 3 ampułki-ratuje to Was?

Dostałam dziś opakowanie (tylko dawka 2,5 zamiast 5) i Jaaga wysłała kolejne 6 amp. Do przyszłego tygodnia wystarczy. Jak będzie jeszcze potrzeba dam znać. Dziękuję:)

• 2 weeks later...
Posted

PaSja Hera napisał(a):
Czy mozna liczyc na jakies zdjecia Pandzi?

Liczyć zawsze można. Problem w tym, że Pani ma tylko foto w komórce, a ja nie mam kiedy podjechać i sfocić. Ale Pani się odgraża, że podjedzie do schroniska Was odwiedzić. Będzie okazja do zrobienia fotek:)

Posted

ewab napisał(a):
Liczyć zawsze można. Problem w tym, że Pani ma tylko foto w komórce, a ja nie mam kiedy podjechać i sfocić. Ale Pani się odgraża, że podjedzie do schroniska Was odwiedzić. Będzie okazja do zrobienia fotek:)

oj to czekamy na foto Pandzinki :loveu:

Posted

ewab napisał(a):

To bardzo prosze niech przyjedzie,ucaluje ta piekna mordeczke:)

Posted

baster i lusi napisał(a):
co tam u mojej pupilki słychać?

Pandzia była w niedzielę razem z Reyem w odwiedzinach w schronie:p ino mnie ani Pasji nie było :placz: ale tz EwyB podobno był i porobił zdjęciuszka więc czekamy spokojnie przebierajac nóżkami na zdjęcia:razz::lol: podobno klocek z niej niezły i strasznie otwarta do ludzi:loveu::loveu::loveu: do wszystkich się cieszyla jak prawdziwy ast!:lol: