bira Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 To się z Pandzi cholernica zrobiła. A taka słodka była ;-) Quote
Alicja Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='andzia69']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to moze jej trzeba kaganiec taki jak miał Hannibal Lecter:cool3::diabloti: siakiś znajdę taki w schronie:razz: oddajcie glos na nasze schronisko - można wygrac karmę: https://zwierzaki.tesco.pl/ oddany głos Quote
ewab Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='andzia69']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to moze jej trzeba kaganiec taki jak miał Hannibal Lecter:cool3::diabloti: siakiś znajdę taki w schronie:razz: oddajcie glos na nasze schronisko - można wygrac karmę: https://zwierzaki.tesco.pl/ Zachowanie Pandzi jak sinusoida - raz aniołek raz diabołek:evil_lol:. Nasze schronisko baaaardzo duże jest:cool3: - 3800 mkw., zostało więc podzielone na dwa - Dyminy koło Kielc i Kielce ul. Ściegiennego 203. W rzeczywistości to jedno i to samo. Ponieważ głosów na Dyminy jest więcej proponuje oddawać głosy na tę pozycję. Quote
Alicja Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='ewab']Zachowanie Pandzi jak sinusoida - raz aniołek raz diabołek:evil_lol:. Nasze schronisko baaaardzo duże jest:cool3: - 3800 mkw., zostało więc podzielone na dwa - Dyminy koło Kielc i Kielce ul. Ściegiennego 203. W rzeczywistości to jedno i to samo. Ponieważ głosów na Dyminy jest więcej proponuje oddawać głosy na tę pozycję.[/QUOTE] no ja na Dyminy głosowałam , nawet nie wiedzialam ze sa 2 Quote
ewab Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Musimy wyjaśnić u organizatorów to rozdwojenie. Gdyby zsumować głosy, to jesteśmy na trzecim miejscu. A tak 11 i 30. Quote
baster i lusi Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='andzia69'] oddajcie glos na nasze schronisko - można wygrac karmę: https://zwierzaki.tesco.pl/ głos oddany Quote
Alicja Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='ewab']Musimy wyjaśnić u organizatorów to rozdwojenie. Gdyby zsumować głosy, to jesteśmy na trzecim miejscu. A tak 11 i 30.[/QUOTE] koniecznie , bo szkoda że tak zrobili , mam nadzieję , ze zsumują Quote
ewab Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='Alicja']koniecznie , bo szkoda że tak zrobili , mam nadzieję , ze zsumują[/QUOTE] Też mam taką nadzieje. Baster i Lusi dziękujemy:) Quote
baster i lusi Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Andzia nie mogę wysłać do Ciebie pw.więc piszę tutaj. Andzia mam pytanie odnośnie ogłoszeń Hamleta. [quote name='Lucyna']jeszcze o Hamlecie [FONT=Times New Roman][SIZE=5]imię psa:[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=5] Hamlet [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]wiek psa:[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]2 lata [/FONT][FONT=Times New Roman]zazwyczaj w ogłoszeniach podaje się pełne lata[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=5] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]województwo na jakie ogłaszamy:[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=5] ? cała Polska – lub? [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]miasto na jakie ogłaszamy: [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]? Starachowice [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]czas trwania ogłoszenia:[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=5] ? rozumiem, że na maxa [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]osoba do kontaktu:[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=5] ? dobrze jest podać imię, często występuje w ogłoszeniach [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]telefon:[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=5] 602705569 [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]mail: [email protected] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]rozumiem, że linki aktywacyjne na mnie?[/FONT] jeśli nie to na jakiego maila? Quote
ewab Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Alicja']koniecznie , bo szkoda że tak zrobili , mam nadzieję , ze zsumują[/QUOTE] Sprawa załatwiona, głosy zsumowane. Jesteśmy na 7 pozycji. Wspierajcie nas plisss. Quote
ewab Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Pandziorka - Bandziorka ma się dobrze. Dziś minął miesiąc jak grzeje tyłek w DS:). Na pomoc czekają byli współtowarzysze. Przypominam o głosowaniu w ramach akcji "Pomóżmy zwierzakom przetrwać zimę". Nasze schronisko jest na 11 miejscu. Czy to już stracona szansa? Głosować można do 25 stycznia. Rozsyłajcie link i głosujcie. http://www.facebook.com/Eksperci.Tesco?sk=app_293130837399609 Quote
bira Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 A ja proszę o głosy na schronisko w Klembowie w głosowaniu Krakvetu. http://imageshack.us/photo/my-images/100/klembow01.jpg/ Quote
ewab Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Bardziej zdrowa niż była. Czy grzeczna, hm... Wczoraj dostałam telefon z informacją, że syn właścicielki wyszedł na spacer z dwoma psami, a wrócił z czterema (z tego dwa były dwunożne:eviltong:) Quote
baster i lusi Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 ewab napisał(a):bardziej zdrowa niż była. Czy grzeczna, hm... Wczoraj dostałam telefon z informacją, że syn właścicielki wyszedł na spacer z dwoma psami, a wrócił z czterema (z tego dwa były dwunożne:eviltong:) ło mateńko a czteronożne nie zjadły dwunożnych:evil_lol:.Bo ja raz na pytanie policjanta czy te psy gryzą odpowiedziałam ...ludzi nie ale pieska by zjadły:evil_lol: Quote
ewab Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='baster i lusi']ło mateńko a czteronożne nie zjadły dwunożnych:evil_lol:.Bo ja raz na pytanie policjanta czy te psy gryzą odpowiedziałam ...ludzi nie ale pieska by zjadły:evil_lol: Nie, nawet do domu weszli bez obaw. Obawy miał podchmielony właściciel biegającego luzem jazgota w typie sznaucer miniatura. Potrzebujemy leku o nazwie Nivalin. Niestety nie ma go od dłuższego czasu w aptekach i hurtowniach. Czy może ktoś ma jeszcze jakieś zapasy? Quote
ewab Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 sasha napisał(a):mamy w lecznicy 3 ampułki-ratuje to Was? Dostałam dziś opakowanie (tylko dawka 2,5 zamiast 5) i Jaaga wysłała kolejne 6 amp. Do przyszłego tygodnia wystarczy. Jak będzie jeszcze potrzeba dam znać. Dziękuję:) Quote
PaSja Hera Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Czy mozna liczyc na jakies zdjecia Pandzi? Quote
ewab Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 PaSja Hera napisał(a):Czy mozna liczyc na jakies zdjecia Pandzi? Liczyć zawsze można. Problem w tym, że Pani ma tylko foto w komórce, a ja nie mam kiedy podjechać i sfocić. Ale Pani się odgraża, że podjedzie do schroniska Was odwiedzić. Będzie okazja do zrobienia fotek:) Quote
Alicja Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 ewab napisał(a):Liczyć zawsze można. Problem w tym, że Pani ma tylko foto w komórce, a ja nie mam kiedy podjechać i sfocić. Ale Pani się odgraża, że podjedzie do schroniska Was odwiedzić. Będzie okazja do zrobienia fotek:) oj to czekamy na foto Pandzinki :loveu: Quote
PaSja Hera Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 ewab napisał(a):Liczyć zawsze można. Problem w tym, że Pani ma tylko foto w komórce, a ja nie mam kiedy podjechać i sfocić. Ale Pani się odgraża, że podjedzie do schroniska Was odwiedzić. Będzie okazja do zrobienia fotek:) To bardzo prosze niech przyjedzie,ucaluje ta piekna mordeczke:) Quote
baster i lusi Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 co tam u mojej pupilki słychać? Quote
andzia69 Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 baster i lusi napisał(a):co tam u mojej pupilki słychać? Pandzia była w niedzielę razem z Reyem w odwiedzinach w schronie:p ino mnie ani Pasji nie było :placz: ale tz EwyB podobno był i porobił zdjęciuszka więc czekamy spokojnie przebierajac nóżkami na zdjęcia:razz::lol: podobno klocek z niej niezły i strasznie otwarta do ludzi:loveu::loveu::loveu: do wszystkich się cieszyla jak prawdziwy ast!:lol: Quote
Recommended Posts