Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdjęcia już są dawno, tylko pewien nasz kolega nie potrafi ich przesłać od tygodnia... co dzień ma przypominane.. :)
cały czas naciskam i mam nadzieję że wreszcie się doczekam

Posted

pisałam wcześniej ale posty poznikały, że wet widział zdjęcie narośli i mówił, że na razie nie bedzie żadnego zabiegu usunięcia narośli, dopóki nie urośnie jej więcej
poza tym Tiga czuje się bardzo dobrze :) tylko domu nie ma

• 2 weeks later...
Posted

podnoszę Tigę
mamy wpłatę 10 zł (dzięki adopcji writualnej)
stan konta + 46 zł, ale zalegamy z jednym miesiącem

czy ktoś jest chętny by pomóc ogłaszać Tigę na bieżąco?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

mam nadzieję że jest tu choć jedna osoba która będzie trzymać kciuki za Tigę, być może będzie miała dom, wszystko się okaże w nast tygodniu :)

dodam że mamy jedną wpłatę:
22/05 Grzegorz Z. 10 zł

Posted

Naprawdę? No to trzymamy kciuki i czekamy na wieści. A możesz napisać coś więcej, jaki to dom, skąd się wziął?

xmartix napisał(a):
mam nadzieję że jest tu choć jedna osoba która będzie trzymać kciuki za Tigę, być może będzie miała dom, wszystko się okaże w nast tygodniu :)

dodam że mamy jedną wpłatę:
22/05 Grzegorz Z. 10 zł

Posted

super
dom potencjalny to dorosły chłopak, zaangażowany, własne mieszkanie, kot, który musiał być zsocjalizowany, także doświadczenie w tym chłopak ma.
Asia skądś znalazła ten dom, nie jest on z ogłoszeń.
a jeszcze dodam, że narośl Tidze cały czas odrasta.. niedługo trzeba będzie wycinać

Posted

Korenia napisał(a):
Może radykalne, ale może by Tidze pomogło przeżyć dłużej - jakby wyciąć tą narośl z kawałkiem żuchwy (jeśli oczywiście nie ma przerzutów) ??

Mało prawdopodobne,żeby to było możliwe. Miałam pod opieką psa z tym samym nowotworem.Nikt psu nie usunie kawałka żuchwy ,ani przeszczepu kości nie zrobi.

Posted

Poker napisał(a):
Mało prawdopodobne,żeby to było możliwe. Miałam pod opieką psa z tym samym nowotworem.Nikt psu nie usunie kawałka żuchwy ,ani przeszczepu kości nie zrobi.

U mnie na osiedlu żyła suczka bez żuchwy. U Neris jest Maxsiu bez żuchwy. Medycyna bardzo szybko idzie do przodu, już nawet robią przeszczepy nerek, więc trzeba by się było dowiedzieć czy przy tym nowotworze jest możliwa taka terapia, jakie są szanse itp.

Posted

TIGA W NOWYM KOCHAJĄCYM DOMU!! Pojechała w środę. Mieszka sobie z kotem i panem Mikołajem. Ciągle chodzi za nim jak cień. Śpi w jego łóżku! Jest szczęśliwa :)

Posted

xmartix napisał(a):
wczoraj Asia widziała się z Mikołajem i wszystko dobrze, pan i pies zadowoleni z siebie nawzajem, niebawem mamy dostać zdjęcia, to wkleję

No to z niecierpliwością czekamy na zdjęcia:)