Korenia Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 A da radę skombinować jakieś ładne zdjęcia? Quote
xmartix Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 zdjęcia już są dawno, tylko pewien nasz kolega nie potrafi ich przesłać od tygodnia... co dzień ma przypominane.. :) cały czas naciskam i mam nadzieję że wreszcie się doczekam Quote
xmartix Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 pisałam wcześniej ale posty poznikały, że wet widział zdjęcie narośli i mówił, że na razie nie bedzie żadnego zabiegu usunięcia narośli, dopóki nie urośnie jej więcej poza tym Tiga czuje się bardzo dobrze :) tylko domu nie ma Quote
xmartix Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 podnoszę Tigę mamy wpłatę 10 zł (dzięki adopcji writualnej) stan konta + 46 zł, ale zalegamy z jednym miesiącem czy ktoś jest chętny by pomóc ogłaszać Tigę na bieżąco? Quote
xmartix Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 Tigunia nadal nie ma domu stałego, a zasłużyła biedulka po tym wszystkim co przeszła i co dostała od życia doszła wpłata 20 zł Quote
xmartix Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 pisze do siebie :( zapłaciłam na kolejne m-c dla Tigi, jest już na minusie ktoś pomoże w wyadoptowaniu dziewczyny? Quote
xmartix Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 mam nadzieję że jest tu choć jedna osoba która będzie trzymać kciuki za Tigę, być może będzie miała dom, wszystko się okaże w nast tygodniu :) dodam że mamy jedną wpłatę: 22/05 Grzegorz Z. 10 zł Quote
justika Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Naprawdę? No to trzymamy kciuki i czekamy na wieści. A możesz napisać coś więcej, jaki to dom, skąd się wziął? xmartix napisał(a):mam nadzieję że jest tu choć jedna osoba która będzie trzymać kciuki za Tigę, być może będzie miała dom, wszystko się okaże w nast tygodniu :) dodam że mamy jedną wpłatę: 22/05 Grzegorz Z. 10 zł Quote
xmartix Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 super dom potencjalny to dorosły chłopak, zaangażowany, własne mieszkanie, kot, który musiał być zsocjalizowany, także doświadczenie w tym chłopak ma. Asia skądś znalazła ten dom, nie jest on z ogłoszeń. a jeszcze dodam, że narośl Tidze cały czas odrasta.. niedługo trzeba będzie wycinać Quote
Korenia Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Może radykalne, ale może by Tidze pomogło przeżyć dłużej - jakby wyciąć tą narośl z kawałkiem żuchwy (jeśli oczywiście nie ma przerzutów) ?? Quote
xmartix Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 oj, ja nie wiem, hmm. ja się na tym nie znam. poproszę Demi żeby zapytała weta Quote
Poker Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Korenia napisał(a):Może radykalne, ale może by Tidze pomogło przeżyć dłużej - jakby wyciąć tą narośl z kawałkiem żuchwy (jeśli oczywiście nie ma przerzutów) ?? Mało prawdopodobne,żeby to było możliwe. Miałam pod opieką psa z tym samym nowotworem.Nikt psu nie usunie kawałka żuchwy ,ani przeszczepu kości nie zrobi. Quote
Korenia Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Poker napisał(a):Mało prawdopodobne,żeby to było możliwe. Miałam pod opieką psa z tym samym nowotworem.Nikt psu nie usunie kawałka żuchwy ,ani przeszczepu kości nie zrobi. U mnie na osiedlu żyła suczka bez żuchwy. U Neris jest Maxsiu bez żuchwy. Medycyna bardzo szybko idzie do przodu, już nawet robią przeszczepy nerek, więc trzeba by się było dowiedzieć czy przy tym nowotworze jest możliwa taka terapia, jakie są szanse itp. Quote
justika Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Biedna ta Tigunia, może chociaż na końcówce życia będzie miała swojego pana i swój dom. Trzymam kciuki:) Quote
xmartix Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 TIGA W NOWYM KOCHAJĄCYM DOMU!! Pojechała w środę. Mieszka sobie z kotem i panem Mikołajem. Ciągle chodzi za nim jak cień. Śpi w jego łóżku! Jest szczęśliwa :) Quote
xmartix Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 wczoraj Asia widziała się z Mikołajem i wszystko dobrze, pan i pies zadowoleni z siebie nawzajem, niebawem mamy dostać zdjęcia, to wkleję Quote
justika Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 xmartix napisał(a):wczoraj Asia widziała się z Mikołajem i wszystko dobrze, pan i pies zadowoleni z siebie nawzajem, niebawem mamy dostać zdjęcia, to wkleję No to z niecierpliwością czekamy na zdjęcia:) Quote
Recommended Posts