Lolalola Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 a ja sobie przesle kaske bezposrednio do Neris;)....ciesze sie niezmiernie, ze Diara zostaje w hoteliku:) Quote
Abrakadabra Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Lolalola napisał(a):ciesze sie niezmiernie, ze Diara zostaje w hoteliku:) Loloalola - to jakiś żart? Wprawdzie Cię nie znam, ale poczucie humoru mamy chyba diametralnie różne ... SBD -czy postanowione? Ze mną nikt nic nie ustalał :lol:, a jakoś nie widzę 200zł deklaracji. Quote
Abrakadabra Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 (edited) [quote name='Neris'] Skoro Korabiewice są takie sensowne, to nie rozumiem dlaczego suczka stamtąd trafiła do DT, z którym współpracuję od ponad 10 lat, przez co zajęła miejsce jamniczki, która miała szansę tam pojechać. A jamniczka mieszka na śmietnisku i niestety szansy na sensowne schronisko nie ma. Mam dylemat... nie wiem czy okresliś ten wpis jako bezczelność czy jako głupotę... Nie przyszło Ci do głowy, że czytają to osoby, które doskonale wiedzą, że: a) to DT odezwał się do mnie z propozycją "przygarnięcia" 5-cio kg dzikuski z Korabiewic, czym nie powiem, baaardzo, oczywiście pozytywnie mnie zaskoczył. Od jakiegoś czasu rozglądałam się nad taką alternatywą dla Cookie :) b) DT jasno i wyrażnie odmówił Ci przyjęcia jamniczki, o której piszesz (nota bene dowiedziałam się o jakiejś jamniczce dzisiaj), m.in dlatego, że musiałby ją wziąć na DS, z racji podeszłego wieku i chorób, które ją nękają. A bycie DS dla kolejnego staruszka nie wchodzi w tym przypadku w rachubę. Twoje insynuacje, jakobym "zgarnęła" jakiemuś psu DT sprzed nosa są totalnym przegieciem... Co do porównywania billingów - powołaj komisję dochodzeniowo-śledczą i prześledźcie połączenia. Nie odbierałaś ode mnie telefonów, a podczas ostatniej rozmowy stwierdziłaś, że nie będziesz ze mną rozmawiać... Sorry, nie zamierzam brać dłużej w tym udziału. Kiedy zbiorą się deklaracje w wysokości 200zł miesięcznie poproszę o oficjalne oswiadczenie (Neris - podpisane chyba przez Ciebie, że pies nie jest pod moją opieką). Tak jak obiecałam - regularnie będę przelewać na konto Cancer swoje 30zł, zapewnię też Diarze ciągłość ogłoszeń. Na razie deklaracji brakuje... Teraz pozdrawiam wszystkich serdecznie, jestem w delegacji i z przyjemnością zajmę się swoją pracą. EDIT: OCZYWIŚCIE WSZYSTKIM BARDZO GORĄCO DZIĘKUJĘ ZA WPŁATY DLA DIARY ! Edited October 23, 2012 by Abrakadabra Quote
Lolalola Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 (edited) Abrakadabra napisał(a):Loloalola - to jakiś żart? Wprawdzie Cię nie znam, ale poczucie humoru mamy chyba diametralnie różne ... SBD -czy postanowione? Ze mną nikt nic nie ustalał :lol:, a jakoś nie widzę 200zł deklaracji. poczucie humoru mamy totalnie rozne..... moze zamiast pisac te swoje soczyste i pelne jadu epopeje wyslalabys pare pw z prosba o deklaracje dla Diary.... zaraz,zaraz, zapomnialam sie,przeciez Ty tyle rzeczy robisz dla psow,ze na to nie masz juz czasu..... no mam wielka nadzieje,ze Diara zostanie w hoteliku, choc wcale sie nie zdziwie jesli stanie sie inaczej, wspolczuje Neris,na miejsce Diary zapewnie byloby w mig pare innych psow bo jak wiadomo o dobry hotelik jest ciezko,szczegolnie za takie pieniadze a i bez opluwania by sie obylo...rozhisteryzowana malolata itp, w ogole wiekszosc Twoich postow jest trudno przetrawic:razz:nie spodziewalam sie takiego obrotu sprawy na tym watku:shake: swoja deklaracje podnosze do 10 zl... milej pracy.... Edited October 23, 2012 by Lolalola Quote
anett Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Aktualne deklaracje: Lolalola 10zł Aimez_moi 10zł ewu 20zł Agusiazet 20zł Bela51 10zł anett 10zł daga31081980 5zł deklaracje z fb Lolalola 2 x 10zł abrakadabra 30zł sleepingbyday 5zł Sylwiia_ 10 zł Mamy 150 zł stałych deklaracji, brakuje 50 zł Quote
anett Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Abrakadabra napisał(a):... Kiedy zbiorą się deklaracje w wysokości 200zł miesięcznie poproszę o oficjalne oswiadczenie (Neris - podpisane chyba przez Ciebie, że pies nie jest pod moją opieką). .... i... ? chyba ktoś musi przejąć pełną odpowiedzialność za psa? trudno aby Neris była formalnym opiekunem psa, którego hoteluje W związku z tym oficjalnie oświadczam, że mogę przejąć pełną odpowiedzialność za Diarę, najlepiej od zaraz Quote
Lolalola Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 anett napisał(a):i... ? chyba ktoś musi przejąć pełną odpowiedzialność za psa? trudno aby Neris była formalnym opiekunem psa, którego hoteluje W związku z tym oficjalnie oświadczam, że mogę przejąć pełną odpowiedzialność za Diarę, najlepiej od zaraz Anett chyle czola:Rose: Quote
agusiazet Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 anett, to do Ciebie teraz idą deklaracje dla Diary? jeśli tak podeślij konto:) Quote
Lolalola Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 agusiazet napisał(a):anett, to do Ciebie teraz idą deklaracje dla Diary? jeśli tak podeślij konto:) Cancer43 jest skarbniczka:)zaraz wysle do Niej pw:) Quote
cancer43 Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 Lolalola napisał(a):Cancer43 jest skarbniczka:)zaraz wysle do Niej pw:) Wysłałam już nr konta do agusiazet Quote
Atomowka Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Dziewczyny po co skaczecie sobie da gardeł, po co? Czy na dogo zawsze tak musi być? Rozumiem Wasze rozżalenie, nikt nie lubi takich momentów, nikt też nie pisze,że schron jest lepszy niż DT Ale zrozumcie Abre, po prostu po ludzku ją zrozumcie. Stara się jak może, daje tyle ile może, ale kasa z nieba nie leci co ma robić? Pytam się co? Ma iść okraść bank żeby kasa była, czy rzucić wszystkie obowiązki i całymi dniami wysyłać PW ( na którą swoją drogą coraz rzadziej reagują )? Co byście zrobiły na jej miejscu? Zapewne powiedzie,że poruszyły niebo i ziemię tylko że mam wrażenie, że ona to już zrobiła. Łatwo jest pisać, jak się jest daleko od problemu, bardzo łatwo jak się siedzi w domu i klika, zdecydowanie gorzej kiedy klikanie musi iść na równi z czynami. Dlaczego na wątkach jest ogrom ludzi, i nagle wszyscy na PW reagują jak się dzieję źle i można zwietrzyć kolejną awanturę? Quote
Lolalola Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Atomowko .......Anett napisala przeciez, ze bierze za Diare pelna odpowiedzialnosc,tak? Czyli zwolni Abre z odpowiedzialnosci za psa, dokladnie tak jak chciala....mam nadzieje,ze wszystko nadal jest aktualne:) mamy te 160 zl deklaracji,tak? bedziemy szukac dalej finansow...bazarkami zalatamy dziure w budzecie...moze tak byc??? skonczmy juz temat jesli mozna, skoro pojawila pomoc to niech Diara zostanie w hoteliku ..... odnosnie wysylania pw.......mam troszke inne zdanie od Twojego,oczywiscie nie kazdy odpowie,ale jednak zawsze kilka osob sie zajwi z pomoca-takie jest moje doswiadczenie.... oczywiscie masz zupelna racje donosnie skakania sobie do gardel, to psu absolutnie nie pomoze wiec niech juz zapanuje spokoj na watku Diary,jakby spojrzec na pare stron do tylu to mozna by zobaczyc,ze kiedys bylo tu nawet bardzo zabawnie;) zycze wszystkim milego weekendu:lol: Quote
cancer43 Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 (edited) daga31081980 wpłaciła na konto Diary 30 zł ZA 3 miesiące,czyli nie 5 zł a 10 zł/miesiąc Wpłynęło również 40 zł z FB - za 2 miesiące Wpłata od Bela51 - 10 zł Czyli na koncie Diary jest 80 zł Edited October 27, 2012 by cancer43 Quote
Abrakadabra Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='anett']i... ? chyba ktoś musi przejąć pełną odpowiedzialność za psa? trudno aby Neris była formalnym opiekunem psa, którego hoteluje W związku z tym oficjalnie oświadczam, że mogę przejąć pełną odpowiedzialność za Diarę, najlepiej od zaraz I...? Od 25.10.2012. Anett stała się (w/g własnego oświadczenia) opiekunką Diary ( jeśli ktoś chce się zrzucić na pomnik dla tej Pani (mam na myśli Anett, nie Diarę - poszukajmy Skarbnika). Swoją deklarację (w wysokości 30zł/miesięcznie) będę przelewać na konto Cancer 08. każdego miesiąca. Burak ma opłacony DT do 09.11.2012. Podtrzymuję też oczywiście ogłaszanie Diary w internecie - W TYCH SAMYCH MIEJSCACH, W KTÓRYCH OGŁASZAM PSY Z KORABIEWIC :) Neris, mam nadzieję, że wczoraj wieczorem odebrałaś telefon od Pani z Krakowa, która zadzwoniła w sprawie Diary i przeprowadziłaś rozmowę n/t warunków, jakie ta osoba chce zaoferować psu? Chciałabym zgłosić do moderatora zmianę osoby, prowadzącej wątek. Cancer - podejmiesz się, prawda :) Quote
anett Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 żenujące złośliwostki, a wydawałoby się, że to dotychczasowy opiekun psa powinien być najbardziej szczęśliwy, że Diara nie trafi do schronu... [quote name='Miki']Ja też chylę czoła i deklaruję 10 zł Miki bardzo dziękujemy za deklaracje!!:lol::lol: [quote name='agusiazet']anett, to do Ciebie teraz idą deklaracje dla Diary? jeśli tak podeślij konto:) Nie, Agusia skarbnikiem Diary pozostaje Cancer43, Diara pozostaje u Neris, a ja tylko dorobiłam się się kolejnego psa na głowie:lol: [quote name='Atomowka'] ... kasa z nieba nie leci co ma robić? Pytam się co?... Atomowka a co Ty byś zrobiła? gdyby nie było Cię stać na utrzymanie swojego psa?? pewnie stanęłabyś na głowie, żeby uzyskać pomoc i znaleźć kasę? Dla mnie nie ma żadnej różnicy czy chodzi o mojego osobistego, domowego psa czy bezdomniaka, za którego wzięło się odpowiedzialność! i tyle I kto tu sobie skacze do gardeł? pierwszy raz spotykam się z tak arogancką i chamską postawą osoby odpowiedzialnej za psa w stosunku do ludzi, którzy zaproponowali konkretną, wymierną pomoc dla psa - i ich jedyną intencją było aby Diara nie trafiła do schronu! Mam nadzieję, że wątek pozostanie już wyłącznie wątkiem Diary, która szuka domu i deklaracji na utrzymanie Quote
Miki Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Czy znajdę gdzieś na wątku dane do przelewu? Jeśli nie poproszę pw.:lol: Quote
sleepingbyday Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 hej, dziewczyny, wyslijcie mi też, bo nieopatrznie bez sprawdzania wyczyściłam pocztę do zera. Quote
Lolalola Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 helloooooo:)Diarko wybacz brak odwiedzin,ale jestem okropnie zabiegana.......moja deklaracje przeleje dzis badz jutro :) Quote
cancer43 Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 sleepingbyday napisał(a):hej, dziewczyny, wyslijcie mi też, bo nieopatrznie bez sprawdzania wyczyściłam pocztę do zera. Wysłane,dzięki Quote
cancer43 Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 Miki napisał(a):Czy znajdę gdzieś na wątku dane do przelewu? Jeśli nie poproszę pw.:lol: Pw wysłane... Quote
Miki Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Przelałam za październik, listopad i grudzień :lol: Quote
cancer43 Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 Doszły wpłaty od Miki - 30 zł - za X,XI,XII od sleepingbyday - 10 zł - za X ,XI Quote
Aimez_moi Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Wyslalam deklaracje dla dziewusi..... Quote
Recommended Posts