Lolalola Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 przesliczne zdjecia Diarki,kochana sunia:)strasznie sie ciesze widzac ja taka szczesliwa!!!! ................................................ dzis KROKUS Neris odszedl za TM.. [*] Quote
Neris Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Ostatnie 12 dni to był koszmar nie do opisania, poszłam do weta z wesołym psem który trochę zwracał, od następnego dnia zaczęła się dramatyczna walka, tyle starań, raz nadzieja raz rozpacz, nigdy tego nie zapomnę, nigdy. Nie wiem czy mnie jeszcze słyszał kiedy powiedziałam "pamiętaj że Cię bardzo kocham", mam nadzieję że wiedział do końca. To był mój mały synek, sama odbierałam poród, obierałam go z błon, rozcierałam. Miał mieć na imię inaczej, ale już jako okruszek rozdziawiał paszczę jak krokodyle na filmach i został Krokodylem... Dziękuję wszystkim którzy dzwonili i przepraszam, że większości nie odbierałam. Uciekamy przed czesaniem... Mariusz się wziął za Barrego, trzeba się chronić u Neris. W Pomiechówku już o Diarze słyszeli, oto napis na schodku przed pocztą: Quote
sleepingbyday Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 neris, trzymaj się biedactwo :-(.... Quote
bela51 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Bardzo współczuje Neris z powodu straty Przyjaciela :-( Quote
Aimez_moi Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Piekny jest ten "burak"....:) naprawde...:) Quote
cancer43 Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Aimez_moi napisał(a):Piekny jest ten "burak"....:) naprawde...:) No i to jest jedyne słuszne podejście.Mam nadzieję tylko że mówisz o pięknym psie a nie napisie na murze Quote
cancer43 Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Wpłynęła deklaracja od Anett - 20 zł (za listopad i grudzień,tak ?) Dziękujemy :lol::lol::lol: Quote
Lolalola Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 witaj Diarka,wreszcie dogo buja:)mala przytulanko,widze,ze bardzo dobrze Ci u Neriska,pociesz no Ja troszke;) Quote
anett Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Neris bardzo współczuję:-( aż za dobrze wiem jak to boli... cancer43 napisał(a):Wpłynęła deklaracja od Anett - 20 zł (za listopad i grudzień,tak ?) Dziękujemy :lol::lol::lol: Cancer za październik i listopad:lol: Quote
cancer43 Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 anett napisał(a):Neris bardzo współczuję:-( aż za dobrze wiem jak to boli... Cancer za październik i listopad:lol: OK :lol: Poprawię.... Quote
anett Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Neris możesz przygotować tekst dla Diary? trzeba zintensyfikować ogłoszenia i podarować dziewczynie jakiś domek pod choinkę:lol: Quote
Lolalola Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 swieta racja,czas zmykac do domu panno buraczanko;) Quote
sleepingbyday Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 byłoby bossko, jakby znalazła ds w końcu. Quote
Neris Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Nie mam weny poetyckiej, kiedyś pisałam ładne teksty ale teraz jakaś jestem zdeptana i skapciała. Może Cancer by ładnie zebrała do kupy moje wypociny, ona ma gadane :cool2: Zajmij miejsce w sercu Diary! Ona czeka na człowieka... Suczka o niebanalnej urodzie, grzeczna, znająca podstawowe komendy. Ładnie chodzi na smyczy. Kocha wszystkich ludzi, jest łagodna w stosunku do dorosłych i dzieci. Niezbyt hałaśliwa. Ma jedną poważną wadę- nie toleruje innych zwierząt, dogada się wyłącznie z dużym samcem, który będzie umiał sobie z nią poradzić. Nie wiem, co jeszcze? Buractwo się szerzy: Buractwo się szczerzy! Diara się dzisiaj upierdzieliła po same pachy, była ZACHWYCONA nadrzecznym mułem, woda lekko opadła i jest pełno mazi. Wykąpać jej nie mam jak w ten ziąb, więc wyścieliłam calutki kojec słomą z nadzieją, że oszałamiający szuwarowo-rybi zapaszek się w tę słomę wytrze. Quote
cancer43 Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Wpłynęły na konto deklaracje za grudzien Aimez_moi - 10 zł Sebastian - 10 zł Diara śle podziękowania :lol: Quote
Sylwiia_ Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Pamiętam, pamiętam, jutro, najpóźniej pojutrze prześlę swoją działkę Quote
sleepingbyday Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 moja grosikowa poszła chwile temu. Quote
cancer43 Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 (edited) Sylwiia_ napisał(a):Pamiętam, pamiętam, jutro, najpóźniej pojutrze prześlę swoją działkę Spoko :lol: sleepingbyday napisał(a):moja grosikowa poszła chwile temu. Dziękujemy :lol: Dziś odnotowałam wpłaty od : ewu - 20 zł -za grudzień Agusiazet - 20 zł za październik Sleepingbyday -5 zł za grudzień Na koncie Diary jest w tej chwili 153 zł Edited December 4, 2012 by cancer43 Quote
cancer43 Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 [quote name='sleepingbyday']moja grosikowa poszła chwile temu.[/QUOTE] Właśnie doszła :lol: .W naszej wsi mówią - grosz do grosza,będzie kokosza :lol: Quote
sleepingbyday Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 to zyczę diarze stada kokoszy ;-) Quote
anett Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Neris']... Może Cancer by ładnie zebrała do kupy moje wypociny, ona ma [I]gadane[/I] :cool2: ...[/QUOTE] Cancer pięknie proszę:loveu: mogłabyś? ja ostatnio nie umiem sklecić trzech zdań z sensem, wszystkie moje psiaki w ogłoszeniach są miłe, kontaktowe i bardzo spragnione człowieka:evil_lol: wiek w ogłoszeniach podawać 5-6 lat? i jaki dom jest optymalny dla Diary - dom z ogrodem? a co z ucieczkami?? czy blok Quote
cancer43 Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='anett']Cancer pięknie proszę:loveu: mogłabyś? ja ostatnio nie umiem sklecić trzech zdań z sensem, wszystkie moje psiaki w ogłoszeniach są miłe, kontaktowe i bardzo spragnione człowieka:evil_lol: wiek w ogłoszeniach podawać 5-6 lat? i jaki dom jest optymalny dla Diary - dom z ogrodem? a co z ucieczkami?? czy blok[/QUOTE] Neris mnie wkręca :mad: Ale spróbuję .Skontaktuję sie z Neris żeby wypytac o szczegóły, Quote
Recommended Posts