Jump to content
Dogomania

Diarunia [*] za TM - Kto sobie drogę skraca...Wizja SCHRONISKA! Diara prosi o deklaracje...

Recommended Posts

Posted

Ostatnie 12 dni to był koszmar nie do opisania, poszłam do weta z wesołym psem który trochę zwracał, od następnego dnia zaczęła się dramatyczna walka, tyle starań, raz nadzieja raz rozpacz, nigdy tego nie zapomnę, nigdy. Nie wiem czy mnie jeszcze słyszał kiedy powiedziałam "pamiętaj że Cię bardzo kocham", mam nadzieję że wiedział do końca. To był mój mały synek, sama odbierałam poród, obierałam go z błon, rozcierałam. Miał mieć na imię inaczej, ale już jako okruszek rozdziawiał paszczę jak krokodyle na filmach i został Krokodylem...

Dziękuję wszystkim którzy dzwonili i przepraszam, że większości nie odbierałam.

Uciekamy przed czesaniem... Mariusz się wziął za Barrego, trzeba się chronić u Neris.

W Pomiechówku już o Diarze słyszeli, oto napis na schodku przed pocztą:

Posted

Neris bardzo współczuję:-( aż za dobrze wiem jak to boli...

cancer43 napisał(a):
Wpłynęła deklaracja od Anett - 20 zł (za listopad i grudzień,tak ?)
Dziękujemy :lol::lol::lol:

Cancer za październik i listopad:lol:

Posted

Nie mam weny poetyckiej, kiedyś pisałam ładne teksty ale teraz jakaś jestem zdeptana i skapciała.

Może Cancer by ładnie zebrała do kupy moje wypociny, ona ma gadane :cool2:

Zajmij miejsce w sercu Diary! Ona czeka na człowieka...

Suczka o niebanalnej urodzie, grzeczna, znająca podstawowe komendy.
Ładnie chodzi na smyczy.
Kocha wszystkich ludzi, jest łagodna w stosunku do dorosłych i dzieci.
Niezbyt hałaśliwa.
Ma jedną poważną wadę- nie toleruje innych zwierząt, dogada się wyłącznie z dużym samcem, który będzie umiał sobie z nią poradzić.

Nie wiem, co jeszcze?

Buractwo się szerzy:

Buractwo się szczerzy!

Diara się dzisiaj upierdzieliła po same pachy, była ZACHWYCONA nadrzecznym mułem, woda lekko opadła i jest pełno mazi. Wykąpać jej nie mam jak w ten ziąb, więc wyścieliłam calutki kojec słomą z nadzieją, że oszałamiający szuwarowo-rybi zapaszek się w tę słomę wytrze.

Posted (edited)

Sylwiia_ napisał(a):
Pamiętam, pamiętam, jutro, najpóźniej pojutrze prześlę swoją działkę

Spoko :lol:

sleepingbyday napisał(a):
moja grosikowa poszła chwile temu.

Dziękujemy :lol:

Dziś odnotowałam wpłaty od :
ewu - 20 zł -za grudzień
Agusiazet - 20 zł za październik
Sleepingbyday -5 zł za grudzień

Na koncie Diary jest w tej chwili 153 zł

Edited by cancer43
Posted

[quote name='Neris']...
Może Cancer by ładnie zebrała do kupy moje wypociny, ona ma [I]gadane[/I] :cool2:

...[/QUOTE]

Cancer pięknie proszę:loveu: mogłabyś?
ja ostatnio nie umiem sklecić trzech zdań z sensem, wszystkie moje psiaki w ogłoszeniach są miłe, kontaktowe i bardzo spragnione człowieka:evil_lol:

wiek w ogłoszeniach podawać 5-6 lat?
i jaki dom jest optymalny dla Diary - dom z ogrodem? a co z ucieczkami?? czy blok

Posted

[quote name='anett']Cancer pięknie proszę:loveu: mogłabyś?
ja ostatnio nie umiem sklecić trzech zdań z sensem, wszystkie moje psiaki w ogłoszeniach są miłe, kontaktowe i bardzo spragnione człowieka:evil_lol:

wiek w ogłoszeniach podawać 5-6 lat?
i jaki dom jest optymalny dla Diary - dom z ogrodem? a co z ucieczkami?? czy blok[/QUOTE]

Neris mnie wkręca :mad: Ale spróbuję .Skontaktuję sie z Neris żeby wypytac o szczegóły,