sleepingbyday Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 no, abra ma teraz łącznie ze 4-5 kilo psów. Gratulacje! :diabloti: a poza tym spiesze powiedzieć, że kurczak-chruperk jest brzydalem co się zowie, czaszka okragła od przodu, mały szpiczasty nos, wystające oczy. skubaniec za to wszystko przyjmuje tak, jakby mu się należało, choć na plus trzeba mu zaliczyć, że jak się mu żywy fotel wierci, to nie ma za złe. a znam takie zwierzaki, co mają :-). jest bossski, bez dwóch zdań. Quote
Abrakadabra Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='Neris']Kciuki za Buraka proszę trzymać, tak trzymać aż się spocicie! Abra nic nie mów żeby nie zapeszyć. Puściłyśmy Lolalola na głęboką wodę, nie wiem czy przeżyje :diabloti:[/QUOTE] Szkoda, że Lolalola nie miała okazji przejść "otrzęsin" wizytowych... Pan zadzwonił i przeprosił - znajomi podarowali mu psiaka w prezencie... Quote
Abrakadabra Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='sleepingbyday']no, abra ma teraz łącznie ze 4-5 kilo psów. Gratulacje! :diabloti: a poza tym spiesze powiedzieć, że kurczak-chruperk jest brzydalem co się zowie, czaszka okragła od przodu, mały szpiczasty nos, wystające oczy. skubaniec za to wszystko przyjmuje tak, jakby mu się należało, choć na plus trzeba mu zaliczyć, że jak się mu żywy fotel wierci, to nie ma za złe. a znam takie zwierzaki, co mają :-). jest bossski, bez dwóch zdań. OBRACZUS - Kurczak vel Chrupek trafił dzisiaj do DT Mikropsiaków :) Niestety - nie mogłam go zatrzymać nawet tymczasowo, chociaż mentalnie doskonale wpasował się w moje dwu-psiowe stadko, a gabarytowo w mieszkanie. Od godziny ma ogłoszenia na tablica.pl - a miałam już 4 telefony i 2 zapytania mailowe... Jego drugie imię to Puchar Przechodni - wczoraj w każdym wzbudzał takie same uczucia - "na rąsie i mizianko: :)))) A chłopina mimo żenujących rozmiarów i powalającego na kolana wyrazu pyszczka, tudzież spojrzenia pt. "jestem taki mały... " jest całkowicie miastowy, samochodowy, windowy i kociolubny (jak się okazało w DT). SBD - powiem więcej - ma pewną cechę, wspólną z Zośką ! Jak się wyluzuje - uśmiecha się tak samo jak ona :) W DT pokazał swoje drugie oblicze - ZASZCZEKAŁ!!! Naprawdę - zaszczekał - NA KOTA :) ( w sensie, że chce się bawić) PS. Pomyliłaś się o 2 kg - łącznie te trzy sztuki ważyły CAŁE 7kg :diabloti: Teraz zostało 4 kilo, w tym Amor do odchudzenia ... Quote
Neris Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Eeeee do dupy, zostawiłaś szczekacza a oddałaś takie ładne coś... A on żadnego tatoo nie ma? Głowę ma wybitnie cziłkową, powiedziałabym nawet że całkiem ładną, jabłuszkową. Myślę, że zwiał albo zginął komuś na wakacjach, ale tylko tak sobie myślę... Quote
Lolalola Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 (edited) jestem bardzo zasmucona faktem,ze nie wyszlo z domem dla Gluta:(..............caly czas czekalam na sygnal i niccccccccccccccccc......... w kazdym razie jestem w pogotowiu gdyby co..............Diarka nie mysl,ze ciotka cie olala i nie zaglada,ja po prostu mam teraz jakas cywilizacyjna masakre i nie wiem co sie dzieje.........internet jest marzeniem,w piatek nie mialam nawet telefonu stacjonarnego i pradu,bo kretyn kierowca ciezarowko zerwal mi kable.....ocipiec idzie:( Edited September 30, 2012 by Lolalola Quote
Iljova Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Właśnie wróciłam z podróży i zaglądam aby życzyć Wam spokojnej nocy i kolorowych, radosnych snów :-) No cóż tak też bywa ale ja wierzę ciągle że znajdzie się w końcu ten właściwy dom Quote
sleepingbyday Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 o kurka, odpadł ten dom dla diary, co budził nadzieje? a tym zosinym uśmiechem to zyskał sobie u mnie sympatię ;-). Quote
Abrakadabra Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Słuchajcie, znacie kogoś z Lubartowa i Parczewa, kto byłby w stanie przeprowadzić wizyty p/adopcyjne? Niestety nie dla Diary.... dla dwóch innych psiaków. Założyłam wątki, że zero odzewu. Na FB był jakiś taki klimat z wizytami - Iljova Ty to świetnie ogarniasz :) Podpowiedz mi jak to znaleźć, pleeeaaaseeee ... Quote
Iljova Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Wpisz w google mapa pomocy dogomaniaków i tam szukaj Quote
Abrakadabra Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Neris']Eeeee do dupy, zostawiłaś szczekacza a oddałaś takie ładne coś... A on żadnego tatoo nie ma? Głowę ma wybitnie cziłkową, powiedziałabym nawet że całkiem ładną, jabłuszkową. Myślę, że zwiał albo zginął komuś na wakacjach, ale tylko tak sobie myślę...[/QUOTE] Ze szczekaczem tylko ja sobie radzę, więc po każdej adopcji trafiałby na bruk albo do schroniska - więc sumienie mi nie pozwoliło oddać w obce ręce :) Tatoo nie widziałam, ale qrcze - nawet nie sprawdziłam chipa! Zaćmienie umysłowe i pomroczność jasna w pakiecie :) Karolina sprawdzi jutro. Przekopałam cały internet, rozmawiałam z dziewczyną, walczącą w punkcie przetrzymań w Dobrym Mieście, wysłałam jej zdjęcia. Zgłosiłam w schronisku w Olsztynie. Pani w zoologu w Lidzbarku wspomniała, że chyba widziała go w Gazecie Lidzbarskiej... Zgadzam się z Tobą - też mam podejrzenia, że komuś zaginął... W DT, do którego trafił wczoraj - na widok kota strasznie, bardzo strasznie się ucieszył :) Wepchał się kotu do posłania, cały czas zachęca go do zabawy i są to jedyne momenty, kiedy wydaje z siebie głos :) Uwielbia dzieci, niczego się nie boi. Wie, że nie należy załatwiać się w domu. Cudny jest :) Quote
Abrakadabra Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Iljova']Wpisz w google mapa pomocy dogomaniaków i tam szukaj[/QUOTE] OK, dzięki za pomoc :) A na FB? Quote
kakadu Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Iljova sorry, że cię tak ścigam po wątkach, ale nie można do ciebie wysłać pw, a będę wystawiać znowu te buty o które pytałaś na wątku kanisa; jakby co, to tam dam link do bazarku; myślę, że wyrobię sie do końca tygodnia więc zapraszam; a wszystkich przepraszam, za zaśmiecanie wątku... Quote
Iljova Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='kakadu']Iljova sorry, że cię tak ścigam po wątkach, ale nie można do ciebie wysłać pw, a będę wystawiać znowu te buty o które pytałaś na wątku kanisa; jakby co, to tam dam link do bazarku; myślę, że wyrobię sie do końca tygodnia więc zapraszam; a wszystkich przepraszam, za zaśmiecanie wątku... Nie ma sprawy pw możesz juz wysłać i bardzo dziękuje że pamiętałaś o mnie. Quote
Lolalola Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 oj Glutku cos nie masz szczescia......tzrymam kciuki za Ciebie zlosniczko mala.....wplace deklaracje na dzionkach;) Quote
sleepingbyday Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 a ja też deklarowałam, ale wciąż nie wiem, gdzie wpłacać. Quote
Abrakadabra Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='sleepingbyday']a ja też deklarowałam, ale wciąż nie wiem, gdzie wpłacać.[/QUOTE] Pozwólcie, że na chwilę zamilknę w temacie Diary, chociaż wszystkim darczyńcom i deklarowiczom bardzo, bardzo dziękuję za pomoc. Quote
Lolalola Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Abrakadabra']Pozwólcie, że na chwilę zamilknę w temacie Diary, chociaż wszystkim darczyńcom i deklarowiczom bardzo, bardzo dziękuję za pomoc.[/QUOTE] what's going on?........ Quote
Iljova Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Lolalola']what's going on?........[/QUOTE] Czy coś Ci się przypadkiem nie pomyliło ??? kraj ??? język ??? Quote
Abrakadabra Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Iljova']Czy coś Ci się przypadkiem nie pomyliło ??? kraj ??? język ???[/QUOTE] No właśnie, o co kaman? Znacie kogoś z Krosna podkarpackiego???? Iljova, jak się dostać do tej zamkniętej grupy na FB??? Quote
sleepingbyday Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Lolaola pyta o to, dlaczego da fak abra zamierza zamilknąć w temacie diary. Quote
Lolalola Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='sleepingbyday']Lolaola pyta o to, dlaczego da fak abra zamierza zamilknąć w temacie diary.[/QUOTE] no wlasnie!!!!!!!! Quote
Neris Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='Iljova']A to Lola musi pytać po angielsku ;-) ?[/QUOTE] co, w Unii jesteśmy, każdy pyta jak umi! Quote
Recommended Posts