Neris Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 I tak nikt nie czyta tekstów ogłoszeń, ludzie patrzą na zdjęcia a tych Diara ma w pierony i to dobrych. Quote
cancer43 Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 (edited) Mam zaćmienie,nie wiem,moze tak ? [B][SIZE=3]Mały biały pies ? - To banał ! Do waszego serca puka Diara -średniej wielkości piecioletnia sunia o niebanalnej urodzie - pies dla koneserów.Kocha ludzi,uwielbia dzieci. Spacery na smyczy opanowane do perfekcji. Sunia jest wysterylizowana i zaszczepiona [/SIZE][/B][SIZE=2]Sama nie wiem....[/SIZE] Edited December 7, 2012 by cancer43 Quote
sleepingbyday Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 wyrzuć to o innych zwierzętach. będą chcieli, to sie dopytają, atak to brzmi, jak pies morderca ;-). szukam pomocy dla pogryzionego - zajrzyjcie! Quote
cancer43 Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 [quote name='sleepingbyday']wyrzuć to o innych zwierzętach. Będą chcieli, to sie dopytają, atak to brzmi, jak pies morderca ;-). Szukam pomocy dla pogryzionego - zajrzyjcie![/quote] ok!........ Quote
Neris Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Ale dzwonią pańcie, jak ta z Krakowa, że "już Diarkę posiadła mentalnie a teraz chce cieleśnie" i w ogóle nie widzi problemu, że przychodzi z wizytą na 3 dni suczka goldena. To nie wiem sama SBD, ja jutro jestem na seminarium w W-wie i tam będą sprzedawać książkę Dehassa, dostałaś już czy dalej szukasz? Bo mogę kupić, jakby co. Quote
Lolalola Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 witaj Diaruniu:)troszke mnie nie bylo,ale z calych sil staram sie nadrobic zaleglosci!!!gdyby doba miala 30 h to moze bym znalazla chwilke zeby Was odwiedzac:roll:widze,ze ogloszonka sie szykuja,3 mam kciuki za efekty:lol: Quote
cancer43 Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [SIZE=3][B]Przelałam pieniądze za hotelik (10.12.2012-09.01.2012) do Neris - 180 zł,Lolalola swoją deklarację za X i XI (2x10 zł)przelała bezpośrednio do Neris [COLOR=#b22222]Na koncie Diary zostało 3 zł [/COLOR][COLOR=#0000ff]Przypominam nieśmiało o deklaracjach[/COLOR][COLOR=#b22222][/COLOR][/B][/SIZE] Quote
sleepingbyday Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Neris']Ale dzwonią pańcie, jak ta z Krakowa, że "już Diarkę posiadła mentalnie a teraz chce cieleśnie" i w ogóle nie widzi problemu, że przychodzi z wizytą na 3 dni suczka goldena. To nie wiem sama SBD, ja jutro jestem na seminarium w W-wie i tam będą sprzedawać książkę Dehassa, dostałaś już czy dalej szukasz? Bo mogę kupić, jakby co.[/QUOTE] hej, neris, nie doczytałam przed weekendem i nie wiem, o co chodzi! Quote
bela51 Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Moja deklaracja za XII poleciała przed chwilą. Quote
sleepingbyday Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 ej, słuchajcie, czy moja deklaracja doszła? nie jestem pewna... Quote
cancer43 Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='sleepingbyday']ej, słuchajcie, czy moja deklaracja doszła? nie jestem pewna...[/QUOTE] A dyskusji o kokoszy nie pamietasz ? Wszystkie wpłaty są odnotowywane w pierwszym poście,jest tam i twoja :lol: Quote
cancer43 Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 Doszły deklaracje grudniowe Sylwiia_ - 10 zł Abrakadabra - 30 zł Bela51 - 10 zł Stan konta DIary - 53 zł Dziękujemy Quote
Neris Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='sleepingbyday']hej, neris, nie doczytałam przed weekendem i nie wiem, o co chodzi![/QUOTE] A to nie Ty miałaś w podpisie, że kupisz książkę Dehassa o agresji? Byłam tego pewna, musiałam źle zapamiętać Quote
sleepingbyday Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 nie, nie ja :-). ponieważ kokoszy nie pamietałam, to nie byłoby nic dziwnego, jakbym i dehassa nie pamiętała, ale jednak mi ulzyło - nie jest tragicvznie z moja pamięcią. choc dobrze też nie jest..... Quote
Neris Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='sleepingbyday']nie, nie ja :-). ponieważ kokoszy nie pamietałam, to nie byłoby nic dziwnego, jakbym i dehassa nie pamiętała, ale jednak mi ulzyło - nie jest tragicvznie z moja pamięcią. choc dobrze też nie jest.....[/QUOTE] TO nie Ty, ale jestem tylko trochę walnięta bo jednak KTOŚ chciał i to była Asia&Ginger! Dzisiaj zadzwonił zastrzeżony, pan nie do końca wyraźnie artykułujący wyrazy powiedział "To pani ma tego owczarka?" Pytam jakiego, na co pan stwierdza że DARIĘ. No to mówię, że mam, pan niezadowolony pyta czy do niej nie ma jakiegoś samca. No podobnego nie ma... I najlepsze "Dowozicie te psy?" Mówię, że na ogół pomagamy w transporcie, na co pada: "UWAGA podaję adres, pani notuje!" Ja coś tam zaczęłam o wizycie przedadopcyjnej itp, ale dobre 3 minuty nikt nie reagował więc rozłączyłam się, bo na pana chyba zaczęły bardziej działać spożyte procenty i odleciał czy co. Quote
anica Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 (edited) Witam się ciepło :) przydreptałam na wątek Danusiu za Tobą...w wolniejszej chwili zapoznam się... a tu podpowiedź ,gdybyś chciała korzystać z fotosika... albo bierz taki kod: Kod html: http://images37.fotosik.pl/1877/5ef50db14b0eda26med.jpg i wtedy wykorzystujesz Edited December 17, 2012 by anica Quote
anett Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='Neris']... Mówię, że na ogół pomagamy w transporcie, na co pada: "UWAGA podaję adres, pani notuje!" ...[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: dobre, powinna być lista przebojów takich perełek:diabloti: Quote
Neris Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='anett']:evil_lol::evil_lol: dobre, powinna być lista przebojów takich perełek:diabloti:[/QUOTE] Chyba gdzieś była :razz: Kiedyś pan zadzwonił po jamnika, bo jego obecny się KOŃCZY. Zapytałam, ile ma lat, okazało się że 6, ale przy budzie się kończy szybciej. Zamiast na spokojnie pobrać adres i się do pana przejechać wydarłam japę, bo w sprawie jamników mam niski próg pobudliwości. A nas zasypało po kokardę, wczoraj od rana wydzwaniałam do gminy i w końcu jakiś pan powiedział, że przyślę KOPARKĘ, a przyjechał samochód marki STAR z zamontowanym pługiem, kto był tutaj ten wie że Star nie nadaje się na naszą drogę... więc uwiązł se. Pies DARIA całkiem żwawy, chociaż na spacerach idzie przy nodze naprawdę grzecznie. WYmyśliliśmy, że spróbujemy ją zaprząc do sanek, żeby się nie marnowała, ale nie wiem czy to wypali, z drugiej strony inne psy są zbyt energiczne i to chyba jeszcze gorzej. Quote
sleepingbyday Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 może wypali, tylko nie wiadomo, gdzie ona zataska pasażerów sanek ;-) Quote
cancer43 Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 [quote name='sleepingbyday']może wypali, tylko nie wiadomo, gdzie ona zataska pasażerów sanek ;-)[/QUOTE] Do rzeki,do rzeki,a niech sie wykąpia na święta :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Neris Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Mam wrażenie, że musiałabym się doprząc do tych sanek, bo jak inaczej taką kozą kierować? Na razie jest minus milion, latam co godzinę z garem ciepłej wody żeby mieli co pić. Pies Diara wywalił z budy caluśką słomę, wepchał sporą część POD paletę na której stoi buda, wzięłam nową kostkę, nawaliłam grubo do budy i znowu w budzie nie ma NIC a cały kojec zaścielony równo, a pies śpi NA budzie, która ma dwuspadowy dach. Teraz dwuspadowy z wklęśnięciem. To je pani nenormalek ten pies Diara... Quote
Recommended Posts