Jump to content
Dogomania

Diarunia [*] za TM - Kto sobie drogę skraca...Wizja SCHRONISKA! Diara prosi o deklaracje...

Recommended Posts

Posted

Abrakadabra napisał(a):
SBD, ja zupełnie nie rozumiem, dlaczego mnie oczerniasz i zasiewasz ziarno niepokoju wśród osób, które
odwiedzają ten wątek :)

Sbd zazdrości, bo zapewne RÓWNIEŻ jest rozpuszczoną małolatą której rodzice kupują wszystko co chce, ale nie kupili jej YORKA!

Posted

[quote name='Neris']Sbd zazdrości, bo zapewne RÓWNIEŻ jest rozpuszczoną małolatą której rodzice kupują wszystko co chce, ale nie kupili jej YORKA!

Zapomniałaś dodać, że nadużywają alkoholu, a pieniędzmi i prezentami rekompensują brak poświęcanego czasu :evil_lol:
Ps. Pani "L" jest boska... Uwielbiam jej komentarze.

W terminie 04.06.-15.06. mam możliwość załatwienia 6-ciu darmowych sterylek dla potrzebujących bezdomniaków (w Warszawie).
Warunek: przywiezienie i odebranie suczek zaraz po zabiegu. Jeśli macie jakieś kandydatki - proszę o PW.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
to prawda. rodzice nigdy nie kupili mi jorka!

Hahhhhaaaa !!! No, to akurat prawda ....
Ale pamiętasz mam nadzieje skąd pochodzi cytat Neris i mój dopisek?
Qrcze... muszę to wygrzebać na moim ulubionym wątku :)
W ciągu 5 lat przebadałam się na wskroś wszystkimi dostępnymi w Polsce narzędziami psychologicznymi, a tu proszę... laska siadła i w ciągu 5ciu minut stworzyła mój "personality portrait".

Posted

sleepingbyday napisał(a):
nie, nie pamiętam, aczkolwiek widac, ze do czegoś tam pijecie, spoko spoko :-).

abra, jak z wendy??

Wiesz, ze nie wiem? Przekazałam wszystko i miały zapadać decyzje. Muszę zapytać Mru.

Posted (edited)

SBD - z Wendi wszystko OK. Jest juz w tym DS .
Obyło się bez "niepotrzebnych ruchów".

Konto Diary zostało zasilone kwotą 280zł, którą wpłaciła Macia (obecna opiekunka tego pana:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/226324-Raf-już-po-amputacji-łapy!-Dochodzi-do-siebie-po-ciężkim-zabiegu?p=19176393#post19176393 )

Macia - dzięki!!!

Ps. Wiecie, że przejechanie autostradą odcinka od Łowicza do Poznania kosztuje 90zł???

Edited by Abrakadabra
Posted

Neris napisał(a):

TA!
Jak ja o interesach to wszyscy znikli!

Neris, przecież wiesz, że ja prosta kobita jestem...na interesach się nie wyznaję.
No widzisz :) - pecha masz :) gdybyś miała 13 lat i była rozwydrzoną dziewuchą, wychowywaną przez nadużywającą alkoholu, pławiącą się w luksusie matkę - miałabyś nie nie jednego - a nawet 2 yorki :evil_lol:.

Fajne te zdjecia!
Gdzie się podział Mariusz? I kto to jest ten Jaśko?

Posted

Mariusz poleciał ratować rower, bo szli wędkarze i NA PEWNO czyhali na stary zardzewiały rower:)
Jaśko jest któryś z kolei, jest jeszcze Kalolek, jak byli oddzielnie nie wiedziałam który jest który, ale teraz ich obejrzałam- Jaśko ma wszystkie zęby na przedzie, a Kalolek tylko dolne :)

Jaśko uwielbia biegać z psami galopem, psy kochające taki rodzaj ruchu są jego najlepszymi kumplami.
Z Diarą śmigali po łące aż dudniło.
Zastanawiam się, czy nie dałoby się go zapisać gdzieś do dogtrekkingu, ale chyba u nas tylko u pań Sz...

Posted

[quote name='Neris']Mariusz poleciał ratować rower, bo szli wędkarze i NA PEWNO czyhali na stary zardzewiały rower:)
Jaśko jest któryś z kolei, jest jeszcze Kalolek, jak byli oddzielnie nie wiedziałam który jest który, ale teraz ich obejrzałam- Jaśko ma wszystkie zęby na przedzie, a Kalolek tylko dolne :)

Jaśko uwielbia biegać z psami galopem, psy kochające taki rodzaj ruchu są jego najlepszymi kumplami.
Z Diarą śmigali po łące aż dudniło.
Zastanawiam się, czy nie dałoby się go zapisać gdzieś do dogtrekkingu, ale chyba u nas tylko u pań Sz...[/QUOTE]

Ale kogo chciałabyś "zapisać"? Jaśka, czy Diarę? Czy oboje w duecie?
Qrcze ... a nie możesz z paniami Sz... jakoś się dogadać...?

Posted

Abrakadabra napisał(a):

Qrcze ... a nie możesz z paniami Sz... jakoś się dogadać...?

BUHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAA
Paradnaś droga Abrakadabro...
Widziałaś ich stronę i kto jest ich "dobrym duchem od kotów"?

Diary między psy wpuścić nie wolno, bo zostanie sama jedna na placu boju...
Jaśkowi by się jakiegoś psa dopasowało, ale kto by go woził na zajęcia?

Posted

Iljova napisał(a):
Abra .....:mad:
Poczekacie sobie jeszcze nie tak szybko:evil_lol:
A zdjęcia są super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Upssss... Iljova sorry :)
Nie mogę się doczekać (m.in Twojej selekcji) , mam nadzieję, że się nie pogniewałaś się za rozsiewanie ziaren niepokoju i oczekiwania :)
Już nic więcej nie mówię!

SBD - jakby Ci to powiedzieć...
Qrde, Neris? Jak wytłumaczyć Oli Panie Sz?

I na Boga??? Kto zacz Kenya?
Jak domniemywam, jakaś śliczna jamniorka?
Pewnie, że przyjadę !

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Upssss... Iljova sorry :)
Nie mogę się doczekać (m.in Twojej selekcji) , mam nadzieję, że się nie pogniewałaś się za rozsiewanie ziaren niepokoju i oczekiwania :)
Już nic więcej nie mówię!

SBD - jakby Ci to powiedzieć...
Qrde, Neris? Jak wytłumaczyć Oli Panie Sz?

I na Boga??? Kto zacz Kenya?
Jak domniemywam, jakaś śliczna jamniorka?
Pewnie, że przyjadę !

No znasz Kenyę! To Ceniakuu! Ale nagle ma 3 lata...
Oli lepiej wytłumasz panie Sz. osobiście, pisać nie wolę ja.

Posted

dobra, my tu gadu gadu, apomoc potrzebna jest.
koleżanka mi wpadła w nałóg zbierania psów po wsiach (w sensie, ze co chwila jakies bidy znajduje) i ratuje.
znów coś znalazła, takie małe i mega przerażone, czyli Rysię. jak bardzo przerażone, widać tu:

http://www.youtube.com/watch?v=nNu531TnMY0 (filmik ściska za gardło. jakie baty musiała dostawać, to tylko ona wie...)

rysia ma bdt, ale jest kryzys związany z weekendem. POTRZEBUJEMY CHWILOWEGO TYMCZASU DLA RYSI - OD PIATKU PRZED POŁUDNIEM DO WTORKU RANO (opiekunka wraca w poniedziałek późnym wieczorem).

dziewczyna szuka już jakiś czas domu na kilka dni dla Rysi, ale nic nie znalazła i jest panika.

minus - Rysia ma cieczkę.

wydarzenie na fb:
https://www.facebook.com/events/338649419541808/permalink/340734725999944/?ref=notif&notif_t=like

pomożecie?