Jump to content
Dogomania

Diarunia [*] za TM - Kto sobie drogę skraca...Wizja SCHRONISKA! Diara prosi o deklaracje...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Neris']No znasz Kenyę! To Ceniakuu! Ale nagle ma 3 lata...
Oli lepiej wytłumasz panie Sz. osobiście, pisać nie wolę ja.

Jezusie!
Neris, gdybym Cię nie znała, podejrzewałabym, że jesteś, bądż wróciłaś z jakiejś niezłej imprezy. Suto zakrapianej :) albo palonej :)
Chyba, że chowasz przede mną swoje drugie, ciemne oblicze :evil_lol: To wtedy - sorry!
Możesz coś bliżej n/t wytłuszczonego przeze mnie fragmentu? :razz:

Oli jutro opowiem o Paniach Sz.

SBD - qrcze, wiesz, że ja nie pomogę w przypadku tej sunieczki... może jutro coś razem uradzimy?

Posted

Nie kumam, Kenya to My Melody Neris zwana Ceniakuu. Już ma 3 lata i imię Ceniakuu wydaje się nieodpowiednie. CO w tym jest z czarnej strony?

Tylko SBD zakminiła, że lubię sobie "pojechać Yodą".... bo z wyglądu go trochę przypominam wszak.
A, no i mieszkam w lepiance.

Pisać to ja wolę jak najmniej, znowu mam po 15-20 wejść na profil dziennie, nie wiem o co kaman i skąd ta nagła popularność.

Posted

Neris napisał(a):

Tylko SBD zakminiła, że lubię sobie "pojechać Yodą".... bo z wyglądu go trochę przypominam wszak.
A, no i mieszkam w lepiance.

Pisać to ja wolę jak najmniej, znowu mam po 15-20 wejść na profil dziennie, nie wiem o co kaman i skąd ta nagła popularność.

Aaaaaa ...
Ja ten film oglądałam 50-kilka lat temu jeszcze w czarno białej wersji, więc wybacz, że nie skumałam...
I nawet nie pamiętam jak dokładnie wyglądał Yoda , ale gdyby wyglądał tak jak Ty - na pewno bym skojarzyła w trakcie naszego pierwszego spotkania.
Nie przesadzaj zatem.

Poza tym, uważam, że powinnaś docenić fakt, że jesteś sławna.
Sława ma swoje dobre strony.
Gdybyś do lepianki :evil_lol: dorobiła odpowiednią, przejmującą historię - mogłabyś mieć jak w raju!
Historia zna takie przypadki. Ucz się od innych ;)....

Posted

SBD wstawiła wyżej zdjęcie Yody.

Kenya w ciągu 2 dni nabrała brzuchala, ajajajaj... szykuj się dziewczyno. Znaczy masz ze 2 tygodnie chyba:)

Posted (edited)

Neris napisał(a):
SBD wstawiła wyżej zdjęcie Yody.

Kenya w ciągu 2 dni nabrała brzuchala, ajajajaj... szykuj się dziewczyno. Znaczy masz ze 2 tygodnie chyba:)

Ja nie widzę żadnych zdjęć od SBD....

Neris, przemyśl swoją nową pragmatyczną drogę przez dogo :)
Właśnie śledzę "karierę" :) pewnej 17nastki... Qrde, dzieciak mają fantazję...

Edited by Abrakadabra
Posted

[quote name='Abrakadabra']Ja nie widzę żadnych zdjęć od SBD....

Neris, przemyśl swoją nową pragmatyczną drogę przez dogo :)
Właśnie śledzę "karierę" :) pewnej 17nastki... Qrde, dzieciak mają fantazję...

Pragmatyczną?

mojom? co ja uczyniłam?

Posted

LEW zwycięzca i zwłoki Diary...

Abra martwi się, że żywię Buraka ważkami...
Diara była tak zafacynowana tymi owadami, że aż marszczyła czoło usiłując skumać, CO TO TAKIEGO i czy da się je zjeść.

Posted

[quote name='sleepingbyday']była czarno biała wersja gwiezdnych wojen?????
abra zapomniała mi opowiedziec o paniach sz. ja dziś na chwile tylko, spadam.

Nie było :)
To taka niekoniecznie udana metafora :)

Tymczasem pozdrowienia od Platona:

i od Betona :)

i specjalnie dla SBD - zgadnij kto to?

Posted

sleepingbyday napisał(a):
hehe, panienki :-). jak im tym razem poszło wyjście na spacer? lepiej?

a jak mój rudy lisław??

beton to lepszy luzaak ;-)

Rude panienki mnie rozczulają ....
Barbara jeszcze panikuje podczas zapinania smyczy, ale zachowanie Spinki naprawdę powala na kolana :)
Ogarniają się nawzajem podczas wędrówki przez boksy, są trochę wystraszone - ale na pastwisku.... totalny luz.... :)
Zaczynają kumać, że smycz kojarzy się z baaaaaardzo przyjemnym spędzaniem czasu.

Wysłałam zdjęcia Diary (Barbary też) do Pani z Wawra, która chciałaby przygarnąć jakąś sporą i zrównoważoną suczkę.
Czekam na odpowiedź.

Ps. Rudy Lisław - bez zmian...

Posted

O to chodziło o wywołanie silnych emocji.
Bo mam taka nadzieję że jeśli film obejrzy osoba nie tak bardzo oddana sprawie zwierząt to fb jej to do myślenia, zastanowi się a być może pojawią się jakieś emocje właśnie u takich osób skoro u nas wywołuje tak bardzo silne emocje ...

Posted

Oby ten mechanizm zadziałał! Świetny ten filmik!
Chociaż, moim zdaniem -można byłoby przerobić to na conajmniej 3 części, niezależne od siebie (w zależności od historii, którą opowiada).
8 min to dla większości oglądających bariera nie do przebycia, mimo wzruszających tekstów (!!!!), pięknych zdjęć i muzyki.
Ale... szacun :)