Abrakadabra Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='Neris']No znasz Kenyę! To Ceniakuu! Ale nagle ma 3 lata... Oli lepiej wytłumasz panie Sz. osobiście, pisać nie wolę ja. Jezusie! Neris, gdybym Cię nie znała, podejrzewałabym, że jesteś, bądż wróciłaś z jakiejś niezłej imprezy. Suto zakrapianej :) albo palonej :) Chyba, że chowasz przede mną swoje drugie, ciemne oblicze :evil_lol: To wtedy - sorry! Możesz coś bliżej n/t wytłuszczonego przeze mnie fragmentu? :razz: Oli jutro opowiem o Paniach Sz. SBD - qrcze, wiesz, że ja nie pomogę w przypadku tej sunieczki... może jutro coś razem uradzimy? Quote
Neris Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Nie kumam, Kenya to My Melody Neris zwana Ceniakuu. Już ma 3 lata i imię Ceniakuu wydaje się nieodpowiednie. CO w tym jest z czarnej strony? Tylko SBD zakminiła, że lubię sobie "pojechać Yodą".... bo z wyglądu go trochę przypominam wszak. A, no i mieszkam w lepiance. Pisać to ja wolę jak najmniej, znowu mam po 15-20 wejść na profil dziennie, nie wiem o co kaman i skąd ta nagła popularność. Quote
Abrakadabra Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Neris napisał(a): Tylko SBD zakminiła, że lubię sobie "pojechać Yodą".... bo z wyglądu go trochę przypominam wszak. A, no i mieszkam w lepiance. Pisać to ja wolę jak najmniej, znowu mam po 15-20 wejść na profil dziennie, nie wiem o co kaman i skąd ta nagła popularność. Aaaaaa ... Ja ten film oglądałam 50-kilka lat temu jeszcze w czarno białej wersji, więc wybacz, że nie skumałam... I nawet nie pamiętam jak dokładnie wyglądał Yoda , ale gdyby wyglądał tak jak Ty - na pewno bym skojarzyła w trakcie naszego pierwszego spotkania. Nie przesadzaj zatem. Poza tym, uważam, że powinnaś docenić fakt, że jesteś sławna. Sława ma swoje dobre strony. Gdybyś do lepianki :evil_lol: dorobiła odpowiednią, przejmującą historię - mogłabyś mieć jak w raju! Historia zna takie przypadki. Ucz się od innych ;).... Quote
Neris Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 SBD wstawiła wyżej zdjęcie Yody. Kenya w ciągu 2 dni nabrała brzuchala, ajajajaj... szykuj się dziewczyno. Znaczy masz ze 2 tygodnie chyba:) Quote
Abrakadabra Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 (edited) Neris napisał(a):SBD wstawiła wyżej zdjęcie Yody. Kenya w ciągu 2 dni nabrała brzuchala, ajajajaj... szykuj się dziewczyno. Znaczy masz ze 2 tygodnie chyba:) Ja nie widzę żadnych zdjęć od SBD.... Neris, przemyśl swoją nową pragmatyczną drogę przez dogo :) Właśnie śledzę "karierę" :) pewnej 17nastki... Qrde, dzieciak mają fantazję... Edited June 7, 2012 by Abrakadabra Quote
Neris Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 [quote name='Abrakadabra']Ja nie widzę żadnych zdjęć od SBD.... Neris, przemyśl swoją nową pragmatyczną drogę przez dogo :) Właśnie śledzę "karierę" :) pewnej 17nastki... Qrde, dzieciak mają fantazję... Pragmatyczną? mojom? co ja uczyniłam? Quote
Neris Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 LEW zwycięzca i zwłoki Diary... Abra martwi się, że żywię Buraka ważkami... Diara była tak zafacynowana tymi owadami, że aż marszczyła czoło usiłując skumać, CO TO TAKIEGO i czy da się je zjeść. Quote
Iljova Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Fantastyczne zdjęcia :-) A mój twór nabiera kształtów i jest nadzieja że w ten weekend skończę :-) Quote
sleepingbyday Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 była czarno biała wersja gwiezdnych wojen????? abra zapomniała mi opowiedziec o paniach sz. ja dziś na chwile tylko, spadam. Quote
Abrakadabra Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 [quote name='sleepingbyday']była czarno biała wersja gwiezdnych wojen????? abra zapomniała mi opowiedziec o paniach sz. ja dziś na chwile tylko, spadam. Nie było :) To taka niekoniecznie udana metafora :) Tymczasem pozdrowienia od Platona: i od Betona :) i specjalnie dla SBD - zgadnij kto to? Quote
sleepingbyday Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 hehe, panienki :-). jak im tym razem poszło wyjście na spacer? lepiej? a jak mój rudy lisław?? beton to lepszy luzaak ;-) Quote
Abrakadabra Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 sleepingbyday napisał(a):hehe, panienki :-). jak im tym razem poszło wyjście na spacer? lepiej? a jak mój rudy lisław?? beton to lepszy luzaak ;-) Rude panienki mnie rozczulają .... Barbara jeszcze panikuje podczas zapinania smyczy, ale zachowanie Spinki naprawdę powala na kolana :) Ogarniają się nawzajem podczas wędrówki przez boksy, są trochę wystraszone - ale na pastwisku.... totalny luz.... :) Zaczynają kumać, że smycz kojarzy się z baaaaaardzo przyjemnym spędzaniem czasu. Wysłałam zdjęcia Diary (Barbary też) do Pani z Wawra, która chciałaby przygarnąć jakąś sporą i zrównoważoną suczkę. Czekam na odpowiedź. Ps. Rudy Lisław - bez zmian... Quote
sleepingbyday Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 barbara, tfu, mania, (musze się przyzwyczaić) nie jest spora, tylko ma sporą nadwagę. zrównoważenie to chyba tez za duże słowo ;-). ale każdego ujmie swoja chęcią zaufania. Quote
Iljova Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 A ja wstawię na dogo film który stworzyłam, a który pochłonął dużo czasu.... musi jedna najpierw wgrać się na YOU TUBE Quote
cancer43 Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Niespodzianka jest rewelacyjna,chyle czoła przed Iliową,jest juz na wątku Ulki Quote
Iljova Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Może zechce kto zobaczyć ? http://www.youtube.com/watch?v=oC8ZK6m6_-M&feature=youtu.be Quote
Abrakadabra Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 [quote name='Iljova']Może zechce kto zobaczyć ? http://www.youtube.com/watch?v=oC8ZK6m6_-M&feature=youtu.be Ja chcę! Zaraz wchodzę na YT!!! Quote
cancer43 Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 [quote name='Iljova']Może zechce kto zobaczyć ? http://www.youtube.com/watch?v=oC8ZK6m6_-M&feature=youtu.be Poszło na FB - robi furorę !!! Quote
sleepingbyday Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 weźcie, bo się wzruszyłam za bardzo.... Quote
Abrakadabra Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='Iljova']A co mamy wziąć ??? "Wziąć albo nie wziąć" oto jest pytanie... Ja nie wiem co SBD miałą na mysli, ale Ilona - stworzyłaś prawdziwy wyciskacz łez ... Quote
Iljova Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 O to chodziło o wywołanie silnych emocji. Bo mam taka nadzieję że jeśli film obejrzy osoba nie tak bardzo oddana sprawie zwierząt to fb jej to do myślenia, zastanowi się a być może pojawią się jakieś emocje właśnie u takich osób skoro u nas wywołuje tak bardzo silne emocje ... Quote
Abrakadabra Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Oby ten mechanizm zadziałał! Świetny ten filmik! Chociaż, moim zdaniem -można byłoby przerobić to na conajmniej 3 części, niezależne od siebie (w zależności od historii, którą opowiada). 8 min to dla większości oglądających bariera nie do przebycia, mimo wzruszających tekstów (!!!!), pięknych zdjęć i muzyki. Ale... szacun :) Quote
Recommended Posts