M&T Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='Kana']Super mi pasuje. Za tydzien w sobote. godzina 14? Reszcie pasuje? M&T jasne że bede na Ciebie czekać na skmce ;) Pytanie gdzie się umawiamy. Może przy tym parku przy pks ? Tam jest jakaś kaplica z chartem długowłosym.[/quote] Dzięki :multi::multi: Ja bym nawet była ok. 13:30 :eviltong: Quote
jonQuilla Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]akurat przyszłą sobotę mam wolną więc mam nadzieję że nic mi nie stanie na przeszkodzie i pojawimy się :) ja też dobrnę skmką do głównego więc można się umówić koło McDonalda :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Kana Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Ok ;) To o 13:30 przy skm ? Kto jeszcze chętny ? Quote
M&T Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Przy McDonaldzie byłoby super bo to jedyne miejsce, do którego trafię :eviltong: Quote
jonQuilla Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no właśnie ja tez jeszcze do mcdonalda jestem w stanie dojść bez błądzenia :oops: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Viz Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Jak się zorientuję gdzie jest miejsce spotkania i nie będzie mi z niczym czasowo kolidowało to również dołacze z rudościa szt.1 :) Quote
Amoy Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Aaaaaa, my też, my też sie piszemy! Ja i 6miesieczny bokserek :diabloti: Możemy dołączyc? Quote
jonQuilla Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] no i dupa zimna ... niestety musze być w pracy w sobote, koleżanka poprosiła mnie o zastępstwo :roll: jestem zła bo już się nastawiłam na ten spacer ale nie mogłam jej odmówić więc mam nadzieję że szybko będzie powtórka z rozrywki, na którą bedę mogła przychać z moją suczą :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
M&T Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 u mnie w ten weekend też dupa, bo jade na zwody do Włocławka, ale może w przyszłym się uda :modla: Quote
ttossa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 witam Gdańszczan ! wybaczcie ,że wpadam na wasz wątek ale jako ,że jestem w drodze do 3-miasta z Barf-em dla moich zaprzyjaznionych psiarzy [B]bardzo serdecznie zapraszam do zapoznania z tematem - "BArf" i bardzo chetnie dopiszę kilka kilogramów do zamówienia . Jestem tez stale na wątku "barf w kostkach" - mozecie też zerknąc na moja stronkę hodowli - moje psiaki są na barfie !!!! pozdrawiam i zaprasam na gg:lol: [/B] Quote
AgataD Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Centrum Kynologiczne DogProject w Gdyni zaprasza na kolejny kurs tematyczny. Tym razem proponujemy: "Sterylizacja i kastracja - fakty i mity". Wykład poprowadzi lek. wet. Paweł Łukuć. Program spotkania: Część I: "Sterylizacja i kastracja" - mity i fakty a) wskazania do wykonania zabiegu b) na czym polega zabieg c) plusy i minusy wykonanego zabiegu Część II: Stosowanie leków hormonalnych u psów a) leki hormonalne jako alternatywa dla zabiegu sterylizacji lub kastracji b) hormony a zdrowie naszego pupila Termin: 14 czerwca 2009 o godz. 10.00 Miejsce: hotel Kuracyjny (Gdynia Orłowo) koszt: 20 zł bardzo proszę o zgłaszanie chęci uczestnictwa na adres: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
monmik Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 ja jestem z Gdanska i czesto spaceruje ;D a na portalu jestem nowa, dopiero sie ogarniam... duzo tego tu ;D pzdr! Quote
Joy106 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 jak stoicie z jakimś spacerem? bo jestem chętna się dołączyć, mimo, iż mam trochę daleko :lol: Quote
Pastuch Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Witam seredecznie! poszukuję kogoś do spaceru, mój pies jest trochę osamotniony (collie 8 lat,) bardzo przyjazny, zapraszam nie tylko w weekendy, najlepiej do południa, mogę dojechać.Pozdrawiam Sławek Quote
sheltia12 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Oooo witamy kolaka w Gdańsku ;) Ja mam szetlandkę. Zapraszamy ;) Quote
Pastuch Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='sheltia12']Oooo witamy kolaka w Gdańsku ;) Ja mam szetlandkę. Zapraszamy ;)[/quote] Super! Cieszę się że ktoś się pokazuje tutaj, może będzie okazja gdzieś dospotkania, ja mojemu musiałem dzisiaj kupić kolejną rzutkę, ostatnia zagubiona w wysokiej trawie:roll:słabo to szukanie wyszło;) mój piesek to taki mniejszy kolak ( widziałem większe), jakby wyrośnięty szelti;) jeżeli uda sie zorganizować jakiś spacerek byłoby świetnie, może by jeszcze ktoś dołączył, nie wczytałem się za bardzo w forum...ale może damy radę,zapraszam. Quote
sheltia12 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Moze jutro? Będę mieć collie u siebie też jeszcze. Jakby pogoda dopisała ;) Bo później to na wakacje wybywamy ;p Pisz na PW albo gg. Quote
sachma Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 my się jeszcze "szkolimy" a raczej uczymy ogłady, bo na razie to strach z tym wariatem między ludzi :P ale po szkoleniu chętnie wybierzemy się na jakiś wspólny spacerek - jestem z Pruszcza pod Gdańskiem, ale spacerujemy po Cieplewie (pod Pruszczem :P bo tam dużo łąk ;) ) Quote
jonQuilla Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='sachma']my się jeszcze "szkolimy" a raczej uczymy ogłady, bo na razie to strach z tym wariatem między ludzi :P ale po szkoleniu chętnie wybierzemy się na jakiś wspólny spacerek - jestem z Pruszcza pod Gdańskiem, ale spacerujemy po Cieplewie (pod Pruszczem :P bo tam dużo łąk ;) )[/quote] [COLOR=Olive][B][FONT=Georgia] :diabloti: hmm... witam szczurzynkę :) jakiś mały ten świat i net :evil_lol: [/FONT][/B][FONT=Georgia][SIZE=1] kasia_123 ze szczurzego...nie wiem czy kojarzysz ;)[/SIZE][/FONT][/COLOR] Quote
sachma Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 szybciej Salse skojarzyłam :P dawno temu się nią na allo zachwycałam :P i już nie szczurzynkę a mamę szczurzą :P z kochanej 3ki zrobiła się szalona dwupłciowa 10tka :P Quote
Habibi Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 dawno u was nie bylam, ale sie przypominam i czekam na spotkanko :) Quote
iwi10 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Mam prośbę zagineła sunia w trójmieście a tu trochę was jest czy ma ktoś troszkę czasu aby po rozwieszać ogłoszenia po Gdańsku. A to jest wątek i namiary. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f96/sopot-zaginal-pies-grenlandzki-prosimy-o-pomoc-143682/[/URL] Jeszcze raz bardzo proszę sunia jest strasznie lękliwa i złapanie będzie bardzo trudne przez nieznajomych dlatego każda inf. o niej jest bezcenna.Proszę przekazujcie tą inf, również swoim znajomym. Quote
Guptasek Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Rozglądamy się :lol: Ktoś z gdańska chętny na spacer z psami ? :loveu: Quote
iwi10 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 A i przy okazji spaceru po rozwieszać parę ogłoszeń;) Quote
Recommended Posts