Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kana']Super mi pasuje. Za tydzien w sobote. godzina 14? Reszcie pasuje?
M&T jasne że bede na Ciebie czekać na skmce ;)
Pytanie gdzie się umawiamy.
Może przy tym parku przy pks ? Tam jest jakaś kaplica z chartem długowłosym.[/quote]

Dzięki :multi::multi: Ja bym nawet była ok. 13:30 :eviltong:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]akurat przyszłą sobotę mam wolną więc mam nadzieję że nic mi nie stanie na przeszkodzie i pojawimy się :)

ja też dobrnę skmką do głównego więc można się umówić koło McDonalda :)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Jak się zorientuję gdzie jest miejsce spotkania i nie będzie mi z niczym czasowo kolidowało to również dołacze z rudościa szt.1 :)

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] no i dupa zimna ...

niestety musze być w pracy w sobote, koleżanka poprosiła mnie o zastępstwo :roll:
jestem zła bo już się nastawiłam na ten spacer ale nie mogłam jej odmówić więc mam nadzieję że szybko będzie powtórka z rozrywki, na którą bedę mogła przychać z moją suczą :)[/B][/COLOR][/FONT]

• 2 months later...
Posted

witam Gdańszczan !

wybaczcie ,że wpadam na wasz wątek ale jako ,że jestem w drodze do 3-miasta z Barf-em dla moich zaprzyjaznionych psiarzy [B]bardzo serdecznie zapraszam do zapoznania z tematem - "BArf" i bardzo chetnie dopiszę kilka kilogramów do zamówienia .

Jestem tez stale na wątku "barf w kostkach" - mozecie też zerknąc na moja stronkę hodowli - moje psiaki są na barfie !!!!

pozdrawiam i zaprasam na gg:lol:
[/B]

Posted

Centrum Kynologiczne DogProject w Gdyni zaprasza na kolejny kurs tematyczny. Tym razem proponujemy:
"Sterylizacja i kastracja - fakty i mity". Wykład poprowadzi lek. wet. Paweł Łukuć.

Program spotkania:
Część I: "Sterylizacja i kastracja" - mity i fakty
a) wskazania do wykonania zabiegu
b) na czym polega zabieg
c) plusy i minusy wykonanego zabiegu

Część II: Stosowanie leków hormonalnych u psów
a) leki hormonalne jako alternatywa dla zabiegu sterylizacji lub kastracji
b) hormony a zdrowie naszego pupila

Termin: 14 czerwca 2009 o godz. 10.00
Miejsce: hotel Kuracyjny (Gdynia Orłowo)
koszt: 20 zł

bardzo proszę o zgłaszanie chęci uczestnictwa na adres: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

• 2 weeks later...
Posted

Witam seredecznie!
poszukuję kogoś do spaceru, mój pies jest trochę osamotniony (collie 8 lat,)
bardzo przyjazny, zapraszam nie tylko w weekendy, najlepiej do południa,
mogę dojechać.Pozdrawiam
Sławek

Posted

[quote name='sheltia12']Oooo witamy kolaka w Gdańsku ;)

Ja mam szetlandkę. Zapraszamy ;)[/quote]

Super! Cieszę się że ktoś się pokazuje tutaj, może będzie okazja gdzieś dospotkania, ja mojemu musiałem dzisiaj kupić kolejną rzutkę, ostatnia zagubiona w wysokiej trawie:roll:słabo to szukanie wyszło;)
mój piesek to taki mniejszy kolak ( widziałem większe), jakby wyrośnięty szelti;) jeżeli uda sie zorganizować jakiś spacerek byłoby świetnie, może by jeszcze ktoś dołączył, nie wczytałem się za bardzo w forum...ale może damy radę,zapraszam.

• 2 weeks later...
Posted

my się jeszcze "szkolimy" a raczej uczymy ogłady, bo na razie to strach z tym wariatem między ludzi :P ale po szkoleniu chętnie wybierzemy się na jakiś wspólny spacerek - jestem z Pruszcza pod Gdańskiem, ale spacerujemy po Cieplewie (pod Pruszczem :P bo tam dużo łąk ;) )

Posted

[quote name='sachma']my się jeszcze "szkolimy" a raczej uczymy ogłady, bo na razie to strach z tym wariatem między ludzi :P ale po szkoleniu chętnie wybierzemy się na jakiś wspólny spacerek - jestem z Pruszcza pod Gdańskiem, ale spacerujemy po Cieplewie (pod Pruszczem :P bo tam dużo łąk ;) )[/quote]
[COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]
:diabloti: hmm... witam szczurzynkę :)
jakiś mały ten świat i net :evil_lol:
[/FONT][/B][FONT=Georgia][SIZE=1]
kasia_123 ze szczurzego...nie wiem czy kojarzysz ;)[/SIZE][/FONT][/COLOR]

Posted

szybciej Salse skojarzyłam :P dawno temu się nią na allo zachwycałam :P
i już nie szczurzynkę a mamę szczurzą :P z kochanej 3ki zrobiła się szalona dwupłciowa 10tka :P

• 4 weeks later...
Posted

Mam prośbę zagineła sunia w trójmieście a tu trochę was jest czy ma ktoś troszkę czasu aby po rozwieszać ogłoszenia po Gdańsku. A to jest wątek i namiary.
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f96/sopot-zaginal-pies-grenlandzki-prosimy-o-pomoc-143682/[/URL]
Jeszcze raz bardzo proszę sunia jest strasznie lękliwa i złapanie będzie bardzo trudne przez nieznajomych dlatego każda inf. o niej jest bezcenna.Proszę przekazujcie tą inf, również swoim znajomym.