Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maltretowne Rottweilery czekają na dom
Mazak ,pilnował przy budzie w szczerym polu choinek, bez jedzienia i picia
Zagłodzony z otwartymi ranami, zcały pokryty guzami w stanie wycienczenia zagłodzony.
Prawdopodobnie uderzony ma zapadniete jedno oko w głąb czaski poniewz brakuje kawałka kości

Posted

To ile jest tych psów?
3 dorosłe i 2 szczeniory?

Wzisiejszej wyborczej na żółtych stronach (wydanie warszawskie) jest ogłoszenie że ktoś przygarnie młodego rotwailera do stróżówanie.
W domu mam gazetę to mogę później nr wpisać.
Chbe że ktoś ma gazetę przed tz nosem..

Posted

Mazak (na pierwszym zdjęciu) i ten z rozerwanym uchem to dwa różne psy Ulka18!;)
Ten drugi trafil do schronu wlaśnie taki chudy (choć nie pogryziony:-( ). I tak troszkę przybral już na wadze. Mial straaasznie glupich ludzi za wlaścicieli! :angryy: Normalnie p. Irena przeżyla chwilę grozy, jak się po niego zglosili- lepiej nie mówić... W końcu mieli po niego przyjść i chyba dobrze, że nie przyszli. Czeka go napewno lepsza przyszlość niż u ich boku.

Posted

Dobermania napisał(a):
Jezu!
:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x
Do kamieniołomów wszystkich zwierzecych oprawców!!! :x:x:x:x

Czy trzeba pieniedzy? To ja bym aukcję bazarkową dla nich zrobiła...

zgadzam sie z Tobą :x :x :x :x :x :x
chciałam sie tez zapytac o aukcje bazarkowa, poniewaz napewno dziewczyny beda ptrzebowały pieniedzy na ich leczenie a maja jeszcze długi za inne psy. Robia bardzo duzo dobrego, a to niestety kosztuje.
czy mozesz napisac mi cos blizej na pw.