Agnieszka P Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Maltretowne Rottweilery czekają na dom Mazak ,pilnował przy budzie w szczerym polu choinek, bez jedzienia i picia Zagłodzony z otwartymi ranami, zcały pokryty guzami w stanie wycienczenia zagłodzony. Prawdopodobnie uderzony ma zapadniete jedno oko w głąb czaski poniewz brakuje kawałka kości Quote
Agnieszka P Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Sunia Kenia z Przepadku odebrana włascielowi, karmił ja raz na tydzien mieszkła w małym kojcu i na dodatek jeszcze ja rozmnazał przyjechala do nas ze szczeniakami Quote
beka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 To ile jest tych psów? 3 dorosłe i 2 szczeniory? Wzisiejszej wyborczej na żółtych stronach (wydanie warszawskie) jest ogłoszenie że ktoś przygarnie młodego rotwailera do stróżówanie. W domu mam gazetę to mogę później nr wpisać. Chbe że ktoś ma gazetę przed tz nosem.. Quote
Ulka18 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 BIEDNE ROTTKI...szczegolnie ten Mazak...taki poraniony, ucho rozerwane :shake: Quote
Koperek Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Mazak (na pierwszym zdjęciu) i ten z rozerwanym uchem to dwa różne psy Ulka18!;) Ten drugi trafil do schronu wlaśnie taki chudy (choć nie pogryziony:-( ). I tak troszkę przybral już na wadze. Mial straaasznie glupich ludzi za wlaścicieli! :angryy: Normalnie p. Irena przeżyla chwilę grozy, jak się po niego zglosili- lepiej nie mówić... W końcu mieli po niego przyjść i chyba dobrze, że nie przyszli. Czeka go napewno lepsza przyszlość niż u ich boku. Quote
zaba14 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Niektorzy ludzie sa po prostu daremni :angryy: :angryy: Gdzie sa te ciepłe serduszka dla tych uroczych psiakow? :razz: Quote
Agnieszka P Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 To jedne z kilkunastu które mamy ale tak 3 duze i 2 maluchy Quote
Dobermania Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Jezu! :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x Do kamieniołomów wszystkich zwierzecych oprawców!!! :x:x:x:x Czy trzeba pieniedzy? To ja bym aukcję bazarkową dla nich zrobiła... Quote
monikita Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Dobermania napisał(a):Jezu! :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x Do kamieniołomów wszystkich zwierzecych oprawców!!! :x:x:x:x Czy trzeba pieniedzy? To ja bym aukcję bazarkową dla nich zrobiła... zgadzam sie z Tobą :x :x :x :x :x :x chciałam sie tez zapytac o aukcje bazarkowa, poniewaz napewno dziewczyny beda ptrzebowały pieniedzy na ich leczenie a maja jeszcze długi za inne psy. Robia bardzo duzo dobrego, a to niestety kosztuje. czy mozesz napisac mi cos blizej na pw. Quote
andzia69 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 pieniążki na pewno sie przydadzą - na hotel, na leki, jedzenie... ktokolwiek może pomóc - rottki ładnie proszą!!! Quote
-Martyna- Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 dlaczego takich ludzi nie wciaga sie liste niebezpiecznych bestii??? Quote
Agnieszka P Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Rottki soie przypominaja I przypominamy ze zbieramy na dług w hotelu za rottki Quote
andzia69 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 hopsniemy sobie bo pomoszczi nam trzeba!!!! Quote
Dobermania Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Agnieszka P napisał(a):Rottki soie przypominaja I przypominamy ze zbieramy na dług w hotelu za rottki Czy wpłat dokonujemy na AFN? Z jakim dopiskiem? Quote
Ulka18 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Podnosze rottki. Do stycznia jeszcze kilka dni, wplace grosik na AFN na rottki okolo 3-ciego. Quote
Koperek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Parys od soboty w nowym domku;) , Mazak (ten z lańcucha) póki co leczony, a sunia chyba nadal czeka na uśmiech losu... Quote
Recommended Posts