Jump to content
Dogomania

Szalone bydłaki czyli: Spot [*], Tops, Magnus,Uma, Kicia, Lucyfer i Franek ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bodziulka']ja też mam teraz taki - i dużą lustrzankę Canona - i w porównaniu ze znajomymi, zdecydowanie polecam Canony - jakoekolwiek ;) Panasonic ma krótką gwarancj i jest to jak by nie było z ich strony chwyt marketingowy - bardziej się opłaca kupić nowy aparat niż naprawiać i Panasonic jest bardzo dużą firmą, więc im jest obojętne, czy zakupu dokonuje nowy klient czy dotychczasowy. Z aparatów to jeszcze mogę polecić Olympusa ;)
:p Też mam lustrzanke Canona tylko niestety nie cyfrową:shake: Też preferuje właśnie canona. Panasoniciem się zainteresowałam ponieważ widziałam reklame Lumixa:evil_lol:

Troszke zdjątek...co prawda nie psich...ale zdjątek:eviltong:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kiłi napisał(a):
:p Też mam lustrzanke Canona tylko niestety nie cyfrową:shake: Też preferuje właśnie canona. Panasoniciem się zainteresowałam ponieważ widziałam reklame Lumixa:evil_lol:

ja też mam lustrzankę analogową :razz:

Posted

Halo halo. Właśnie wróciliśmy ze spacerku, Spot przytargał to domu wielki patyk (sądze że kiedyś był drzewem:evil_lol: ) Wszystkie piechole wybiegane i wymęczone, teraz odpoczywają. Zaraz wstawie jakieś zdjątka.

Posted

Cześć Kiłi:multi: Witamy was a Tequila macha łapką do Spota:loveu:, Topsa:loveu: i Mangusa:loveu: i przekazuje mizianko

Hahaha ale super a umie tak na komende??

Posted

Kitka20 napisał(a):
Cześć Kiłi:multi: Witamy was a Tequila macha łapką do Spota:loveu:, Topsa:loveu: i Mangusa:loveu: i przekazuje mizianko

Hahaha ale super a umie tak na komende??

Mizianko przekazane:loveu: :loveu: Minke to Topsiu tylko w ekstremalnych sytuacjach robi :evil_lol: :evil_lol: gdy zbliża się pysk Magnusa:evil_lol: :evil_lol:

Wybrałyśmy się dzisiaj z siostrą na przejażdżkę rowerem...no więc...odpadł mi pedał...:oops: :oops: ...a jak już go przykręciłyśmy (trwale) to się okazało że równolegle do drugiego:oops: :evil_lol: :evil_lol: no i nici z jazdy...

Posted

Kiłi napisał(a):

Wybrałyśmy się dzisiaj z siostrą na przejażdżkę rowerem...no więc...odpadł mi pedał...:oops: :oops: ...a jak już go przykręciłyśmy (trwale) to się okazało że równolegle do drugiego:oops: :evil_lol: :evil_lol: no i nici z jazdy...

:roflt: :roflt:

Posted

madzia i medor napisał(a):
:roflt: :roflt:

Bardzo śmieszne:eviltong: :eviltong: :eviltong: hihihihi:evil_lol: :evil_lol:
Madzia, a kiedy będe mogła zobaczyć jakieś zdjątka Medorka?:diabloti: :diabloti:

Posted

Kiłi napisał(a):

My mamy Lumixa......

Na pewno duzo mozna wyciągnąc z tego aparatu, ale trzeba umiec. Z canona zawsze zdjecie wyjdzie, a Lumixem hmmm. Na pewno jednak w sojej klasie cenowej jest swietny.

Posted

No, miały być w tym miesiącu, no ale... :roll: No właśnie, ale;)
W galerii Fidelka jest Medorek:cool3: :lol:

No co właśnie?? Ja chce zdjątka!! U fidelka nie znalazłam:shake:

majoka napisał(a):
My mamy Lumixa......

Na pewno duzo mozna wyciągnąc z tego aparatu, ale trzeba umiec. Z canona zawsze zdjecie wyjdzie, a Lumixem hmmm. Na pewno jednak w sojej klasie cenowej jest swietny.

No właśnie musze jeszcze pomyśleć. Bo już sama nie wiem:evil_lol:

Imbir1 napisał(a):
dzieńdoberek:multi:, odmeldowujemy się wiosennie

Zapisałam:evil_lol: :evil_lol:

Berek :p :p :p
A co tu taka cisza:))

A no jakoś dzisiaj miałam lenia:evil_lol: Dzisiaj Tops znowu mi uciekł, tym razem do ctr'a (:crazyeye: ) a mi znowu serce stanęło... syn (chyba:evil_lol: ) pomagał mi topsa złapać, to tops go mało nie użarł (jeszcze tego brakowało) więc nie wiem na razie topsa staram się nie spuszczać... musze poszukać czegoś w dziale wychowanie. Kupiłam gwizdek ultradźwiękowy, ale na psy jakoś nie działa (tylko na Magnusa) wiecie jak się go używa?

Posted

tygra napisał(a):
ależ się obśmiałam z tych fotek a ta rekord

prawie 6/9

hahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26956&page=5
:cool3: :cool3: :cool3:

Ja miałam kiedyś gwizdek i Medor zaczynał już nawet na niego reagować, ale go zgubiłam :shake:

OOOO Medorek!!! Jaki śliczniutki!!!! Leć założyć mu galerie!! On jest cuuuudowny!!! Prosze!!!:razz: :razz: :razz:

Posted

Hej Kiłi:evil_lol:
madzia i medor to Ty takiego śliczniaka masz(wiedziałam) i się nim nie chwalisz:mad: normalnie leć zakładać galerie ja chcę się bardziej poślinić i pozazdrościć (moja przy Twoim to zapałka:diabloti:)

Posted

Dzieńdoberek wszystkim:cool3: :cool3: Tak piękny dzień trza uczcić :drink1: :drinka: :beerchug: :knajpa: :cunao: :drinking: :drinking: :drink1: Kto pije ze mną?? :evil_lol: :evil_lol: :tard::diabloti: :diabloti:

Posted

Kiłi napisał(a):
hahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

OOOO Medorek!!! Jaki śliczniutki!!!! Leć założyć mu galerie!! On jest cuuuudowny!!! Prosze!!!:razz: :razz: :razz:

Kitka20 napisał(a):
Hej Kiłi:evil_lol:
madzia i medor to Ty takiego śliczniaka masz(wiedziałam) i się nim nie chwalisz:mad: normalnie leć zakładać galerie ja chcę się bardziej poślinić i pozazdrościć (moja przy Twoim to zapałka:diabloti:)

To kupcie mi aparat:diabloti: :diabloti: ;) :evil_lol:
Kiłi napisał(a):
Dzieńdoberek wszystkim:cool3: :cool3: Tak piękny dzień trza uczcić :drink1: :drinka: :beerchug: :knajpa: :cunao: :drinking: :drinking: :drink1: Kto pije ze mną?? :evil_lol: :evil_lol: :tard::diabloti: :diabloti:

Ja się z chęcią napiję;) :beerchug: