Bodziulka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 jaka biedna, chora mordecka :loveu: :shake: Quote
Imbirka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 hejka obrzertuchy:p to jak wygląda bilan tłustego na dzisiaj?:diabloti: Quote
Kiłi Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 paczka tofifi, kilka pączków, 2 winka i 2 razy kurczak słodko kwaśny... i może jeszcze w nocy pierogi. No w końcu jak się obrzerać to na całego:evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Kiłi napisał(a):paczka tofifi, kilka pączków, 2 winka i 2 razy kurczak słodko kwaśny... i może jeszcze w nocy pierogi. No w końcu jak się obrzerać to na całego:evil_lol: :evil_lol: To zgodnie z tą zasadą, idę do kuchni:diabloti: :diabloti: Quote
Cimi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 madzia i medor napisał(a):To zgodnie z tą zasadą, idę do kuchni:diabloti: :diabloti: i otworzysz wrota do magicznego świata jedzenia :cool3: Quote
Wyjątek Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ah jejejej znalazłam kolejną galerię boksika:loveu: Wymiziac ode mnie!!! :) Quote
tygra Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Wyjątek napisał(a):Ah jejejej znalazłam kolejną galerię boksika:loveu: Wymiziac ode mnie!!! :) o to i Monika dołączy do Waszego fanklubu :) Quote
teqquila Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dziendoberek :) slicznie razem wygladaja tak przytuleni Quote
Kiłi Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Heloł wszystkim!:cool3: Wyjątek witaj w galeryjce. Piechy wymiziałam. Zaraz wstawie zdjątka z dzisiaj i wczoraj, tylko musze się troszku ogarnąć:eviltong: Quote
Kitka20 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Witaj Kiłi:multi: u nas słonko świeci:p Quote
Kiłi Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Cześć kitka u nas słoneczko grzeje, wczoraj to nawet bez kurtki się łaziło:razz: A to wczorajsze zdjątka Quote
Kiłi Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Kupiłam Topsowi szelki. Zgadnijcie ile kosztowały:diabloti: Quote
DORRAG Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Kiłi'] Kupiłam Topsowi szelki. Zgadnijcie ile kosztowały:diabloti: Bardzo ładne szelki:p A ile kosztowały...pewnie dużo:evil_lol: Quote
Kiłi Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 a właśnie że nie, bo 4 zł:evil_lol: Zawału serca dostałam. Byłam na łąkach psy luzem. A tu mi z za rogu rotweiler wyłazi. no i oczywiście Tops musiał polecieć do niego, a pańci serce prawie że z klatki wypadło. Wrzasnęłam na Spota że ma się nie ruszać (o dziwo to zrobił) no i rzuciłam się za Topsem, który już dopadł giganta i zaczął obszczekiwać...na szczęśćie udało mi się go złapać... Kiedyś moje serce nie wytrzyma. (Pomyśleć co by się z biednym rottkiem stało, jakbym Topsa nie powstrzymała:evil_lol::evil_lol:) Quote
DORRAG Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Kiłi napisał(a):a właśnie że nie, bo 4 zł:evil_lol: Nie mów tylko 4 złote:crazyeye: Quote
Kiłi Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 A no 4, byłyśmy wczoraj z siostrą w auchan, troszke poszperałyśmy i znalazłyśmy:razz: Mamy jeszcze zabawke taką fajną tez za 4zł:evil_lol: Quote
marmara_19 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 fajne psiaki:)podziwiam niesmaowita kondycje boksia jak na jego wiek:D no i moja wielka milosc-canarek:D:D miodzio:Dmale tez jest fajne;) sama mam male i duze;) heh fajnie macie z tymi psiakami:) zapraszam do naszej galeryjki skromnej:) Quote
Medorowa Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Toż rotweiler miał szczęście:roll: :roll: :evil_lol: A szeleczki naprawdę super:razz: Quote
Imbirka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 cześć :multi::multi::multi::multi::multi: mnie też serce staje w miejscu jak widzę na polach samopas biegającego psa, poprostu masakra:razz: Quote
Kiłi Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Magnus z moją mamą (malutki kanarek:diabloti: ) Śpioch I drugi śpioch Wczorajszy spacerek Latający Topsiu frunie na pomoc Tops jak zwykle nie patrzy gdzie sika Szelki Topsa Tam jest pies!!! Tam pies a mnie kazali siedzieć... Fotki z dzisiaj Nagródki!! Quote
Imbirka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 hehe, a co on patrzy czy Tops równo sika?:diabloti::evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts