Jump to content
Dogomania

Szalone bydłaki czyli: Spot [*], Tops, Magnus,Uma, Kicia, Lucyfer i Franek ;)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

paczka tofifi, kilka pączków, 2 winka i 2 razy kurczak słodko kwaśny... i może jeszcze w nocy pierogi. No w końcu jak się obrzerać to na całego:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Kiłi napisał(a):
paczka tofifi, kilka pączków, 2 winka i 2 razy kurczak słodko kwaśny... i może jeszcze w nocy pierogi. No w końcu jak się obrzerać to na całego:evil_lol: :evil_lol:

To zgodnie z tą zasadą, idę do kuchni:diabloti: :diabloti:

Posted

Heloł wszystkim!:cool3:
Wyjątek witaj w galeryjce. Piechy wymiziałam.
Zaraz wstawie zdjątka z dzisiaj i wczoraj, tylko musze się troszku ogarnąć:eviltong:

Posted

a właśnie że nie, bo 4 zł:evil_lol:

Zawału serca dostałam. Byłam na łąkach psy luzem. A tu mi z za rogu rotweiler wyłazi. no i oczywiście Tops musiał polecieć do niego, a pańci serce prawie że z klatki wypadło. Wrzasnęłam na Spota że ma się nie ruszać (o dziwo to zrobił) no i rzuciłam się za Topsem, który już dopadł giganta i zaczął obszczekiwać...na szczęśćie udało mi się go złapać... Kiedyś moje serce nie wytrzyma.
(Pomyśleć co by się z biednym rottkiem stało, jakbym Topsa nie powstrzymała:evil_lol::evil_lol:)

Posted

fajne psiaki:)podziwiam niesmaowita kondycje boksia jak na jego wiek:D no i moja wielka milosc-canarek:D:D miodzio:Dmale tez jest fajne;) sama mam male i duze;) heh fajnie macie z tymi psiakami:) zapraszam do naszej galeryjki skromnej:)

Posted

Magnus z moją mamą (malutki kanarek:diabloti: )

Śpioch

I drugi śpioch

Wczorajszy spacerek

Latający Topsiu frunie na pomoc

Tops jak zwykle nie patrzy gdzie sika

Szelki Topsa

Tam jest pies!!!

Tam pies a mnie kazali siedzieć...

Fotki z dzisiaj

Nagródki!!