Medorowa Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Kiłi']Dlaczego nie możesz obejrzeć? Szkoda:shake: Bo fajne :evil_lol: Wcale nie omieszkam w to wątpić:eviltong: Ale po prostu nie chcą mi się otworzyć :placz: [quote name='Kiłi'] No cio za mordzia:razz: :loveu: :loveu: :mdleje: Quote
DORRAG Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ale dużo fotek:multi: A to zdjecie to po prostu cudo:loveu: Quote
izka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Witaj Kiłi :lol: psiaki Masz superowe:loveu: Filmy obejrzałam ,zawsze tak spokojnie sie bawią? bez awantur?:evil_lol: Quote
tygra Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 ale pakuneczek a tu jak się chłopcy kochają Quote
Kiłi Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 madzia i medor napisał(a): No cio za mordzia:razz: :loveu: :loveu: Mordzia właśnie padła i pewnie będzie spała do rana, tak się na wyjeździe wybiegała:evil_lol: DORRAG napisał(a):Ale dużo fotek:multi: Fotek dużo dużo, zaraz jeszcze troszke wstawie:evil_lol: izka napisał(a):Witaj Kiłi :lol: psiaki Masz superowe:loveu: Filmy obejrzałam ,zawsze tak spokojnie sie bawią? bez awantur?:evil_lol: Cześć Izka, dziękuje. Bawią spokojnie, chociaż mały troche pręgusa wczoraj udziabał, bo ten go nadepnął. Ale duże bawią się wspaniale. Magnus ma dopiero 6 miesięcy, a Spot 11 lat. Pewnie dlatego tak dobrze się dogadują:lol: Lece wybrać jeszcze troszke zdjęć(:diabloti: ) Quote
Kiłi Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Dajcie kotecka, dajcie! Zjadacz rąk Tu byliśmy Quote
Medorowa Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Kiłi'] I znowu się powtórzę, Co za mordzia:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A bidny kotecek osaczony:cool3: :razz: Quote
arystokratka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Witajcie Mizankeczko dla pieseczka :D:D:D !! Pzdr ;) ;) Quote
DORRAG Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Cześć Mądry kotek:evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 hej, hej, hej, odmelodowujemy się:multi::multi::multi::multi: Quote
Kiłi Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Heloł wszystkim. Coś mi dogo zamula:shake: Postaram się jutro zrobić jakieś zdjątka:cool3: Kotecek fajowy, ale troszke dziki:lol: Quote
Kiłi Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Halo Halo dogo mi zamula znowu, komputer się zacina czyli wszystko ok:diabloti: A to zdjątka z dzisiaj:lol: Magnus z zabawką (ledwo żyjącą) Nowe żarcie Magnusa. 15 kilo mielonych różnych rzeczy...blehhh Zabawy z farbkami (ehehehe) Magnus z chorym uszkiem Uwaga uwaga kosmici są wśród nas!! Quote
DORRAG Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Oj malucha bolą uszka, biedaczek...ucałuj Go odemnie i od Fiony:cool3: Quote
Bodziulka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Kiłi napisał(a): Uwaga uwaga kosmici są wśród nas!! To już wiemy, który Obcy miesza i przymula Dogo 0X :evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ale masz kosmiczne piechy:loveu: :loveu: :evil_lol: :cool3: Quote
Kiłi Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Fuj ale to mięso było obrzydliwe:cool1: Ale Magnus wcinał aż mu się uszy trzęsły, Spot i Tops niestety wzgardzili tym. Spot ma cały czas czerwone blizny, do tego jakieś strupki mu się nowe pojawiają... chyba musimy pojechać do innego weta. Troche fotek ze wczorajszej wyżerki Quote
tygra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 jaki słodki biały rogalik chyba białaski ogólnie mają wrażliwszą skórę i częstsze alerigie Quote
BeaC Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Kiłi napisał(a):Spot mi się na łąkach zgubił:evil_lol: :evil_lol: Ide sobie na łąkach (ciemno było) i nagle patrze a koło mnie tylko Tops, a Spota ani widu, ani słychu. To ja w panike wpadłam, zaczęłam się drzeć na całe łąki i gwizdać...ze dwie minuty tak biegałam. A co się później okazało...Spot robił kupe na przeciwko mnie...:evil_lol: hehehehe no uśmialam się niesamowicie.... hehehe wogole to witaj........pierwszy raz w galerii białego boksera...super psisko.taki spokojny.........myślę że sobie czasem tutaj zaglądnę:multi::multi::multi: Quote
Kiłi Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='tygra'] chyba białaski ogólnie mają wrażliwszą skórę i częstsze alerigie no właśnie nie wiem czy to jakieś zapalenie czy co. Wet kazał mu smarować hexidermem, ale to mu się nie poprawia:-( BIdak z niego, a na spacerach się ludzie z niego śmieją, albo myślą że te rany są od gryzienia się, że niby taki agresywny:evil_lol: :evil_lol: [quote name='BeaC']hehehehe no uśmialam się niesamowicie.... hehehe wogole to witaj........pierwszy raz w galerii białego boksera...super psisko.taki spokojny.........myślę że sobie czasem tutaj zaglądnę:multi::multi::multi: Cześć:p :cool3: Chyba Spotowi jakąś diode kupie żeby go lepiej na śniegu widzieć:evil_lol: :evil_lol: Ciesze się że podoba ci się Spoterson:lol: Zaraz lece zobaczyć zdjęcia twojej Luśki;) Quote
Kitka20 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Cześć Kiłi co am słychać wymiziaj Spocika i pozostałą gromadfke Quote
Recommended Posts