Medorowa Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Kurcze, u nas z tym sikaniem to jest tak samo, tyle, że Medor na Dinka:mad: :evil_lol: :evil_lol: A kiedyś to Medor wąchał psa i nagle zaczął na niego lać:roll: A wogóle to on często psy olewa:diabloti: Np. takie co ujadają za ogrodzeniem:diabloti: Quote
Kiłi Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Hehe oby dwa sobie coś wąchały, nagle Tops podniósł łape i nasikał na Spot głowe. Tops często coś obsikuje, a to głowe Spota, Magnusa czy Bajki. Trzeba uważać żeby na nogi nie nasikał, już kilka razy zdażyło mu się mnie obsikać:evil_lol: :evil_lol: Quote
Kitka20 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 hehe wiem coś o tym kiedyś zostałam obsikana przez Setera Irlandzikego:evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Śliczne zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: ale gdzie na nich Spocik:mad: Quote
Imbirka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 hejka z rana:multi::multi::multi::multi::multi: ale się chłopak wczuwa:evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kiłi Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Dzieńdoberek. A Spocik tylko śpi i śpi:eviltong: Zaraz wstawie jedno z jego śpiących zdjęć:razz: Quote
Kitka20 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 hahahaha poplułam monitor Topsik wietrzy jajka a Mangus język:cool3: Quote
DORRAG Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ale pyszny musi być ten patyczek:evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 A co on taki smutniasty :razz:. Quote
Kiłi Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Heloł wszystkim. Heheh wreszcie dorwałam się do internetu:diabloti: Tops dzisiaj na wieczornym spacerku jak zwykle pobiegł do psiaka (oczywiście za nim SPot), szczęście miał, że to szczeniak boksera był. Ehhh chyba wieczorami topsa nie będe spuszczać... Byłam przedwczoraj u fryzjera:roll: no...i ...wyglądam jakbym wpadła pod kosiarke (dosłownie) hehehe Wstawie jutro jakieś fotencje piechów, bo dzisiaj mi się już nic nie chce:evil_lol: Dlatego na wszelki wypadek mówie wszytskim DOOOOBRANOOOC!!:eviltong: Quote
Kiłi Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 To jest jedno z lepszych zdjęć (nie chodzi mi o kompozycje:eviltong: ) bo Topsa bardzo trudno koło Magnusa złapać. Chłopak omija go szerokim łukiem:roll: Quote
Medorowa Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Kiłi napisał(a):Heloł wszystkim. Heheh wreszcie dorwałam się do internetu:diabloti: Tops dzisiaj na wieczornym spacerku jak zwykle pobiegł do psiaka (oczywiście za nim SPot), szczęście miał, że to szczeniak boksera był. Ehhh chyba wieczorami topsa nie będe spószczać... Byłam przedwczoraj u fryzjera:roll: no...i ...wyglądam jakbym wpadła pod kosiarke (dosłownie) hehehe Wstawie jutro jakieś fotencje piechów, bo dzisiaj mi się już nic nie chce:evil_lol: Dlatego na wszelki wypadek mówie wszytskim DOOOOBRANOOOC!!:eviltong: I wstaw jeszcze fotki swojej nowej fryzureczki:cool3: :cool3: Quote
Kiłi Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Skąd się biorą kołtuny Tops kombinuje Ponad dźwiękowy pies Walki psów czyli co psy robią jak się nudzą cz 1 Walki psów cz 3 Walki psów cz 4 Magnus bawi się sam Kilka filmików psów:cool3: Fotek na razie nie wstawie, bo mnie leń napadł:eviltong: hehe Najgorsze, że zgubiłam książeczke zdrowia Spota:placz: :-o I nie wiem co robić, tam były wszystkie szczepienia, wyniki wątrobowe, ekg serca itp:shake: Quote
Kiłi Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Spotowi by się takie coś przydało http://wiadomosci.wp.pl/gid,8741260,galeriazdjecie.html Quote
DORRAG Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Cześć Kiłi:p [quote name='Kiłi'] Walki psów czyli co psy robią jak się nudzą cz 1 Kilka filmików psów:cool3: Fotek na razie nie wstawie, bo mnie leń napadł:eviltong: hehe Najgorsze, że zgubiłam książeczke zdrowia Spota:placz: :-o I nie wiem co robić, tam były wszystkie szczepienia, wyniki wątrobowe, ekg serca itp:shake: Ale Fajnie sie przeciągają :loveu: :loveu: A nie wiesz gdzie ta ksiażeczka mogła Ci wypaść...Może jest gdzieś w domu. Quote
Kiłi Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Nie wiem:placz: :placz: Nigdzie jej nie ma:shake: Raz była u siostry raz u mnie. A teraz nie ma jej nigdzie:-( A już Spota trza szczepić... chyba załoze mu nową:-( Quote
Kiłi Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Magnus wydoroślał ale jego ulubionym zajęciem jest nadal wąchanie bąków Spota hehe Zziębnięty Spotek po kąpieli Dzisiejszy spacerek Jutro z samego rana jedziemy na wieś to zrobie jeszcze troszke zdjęć:diabloti: Quote
Medorowa Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Kiłi'] Oo losie; poplułam się ze śmiechu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A filmików niestety nie mogę obejrzeć:shake: Quote
Kiłi Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Wywieszka jeszcze z lata;D "Yoda" Spot w aucie Ufff...reszta później :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kiłi Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 madzia i medor napisał(a):Oo losie; poplułam się ze śmiechu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A filmików niestety nie mogę obejrzeć:shake: Dlaczego nie możesz obejrzeć? Szkoda:shake: Bo fajne :evil_lol: Quote
Recommended Posts