Jump to content
Dogomania

Szalone bydłaki czyli: Spot [*], Tops, Magnus,Uma, Kicia, Lucyfer i Franek ;)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze, u nas z tym sikaniem to jest tak samo, tyle, że Medor na Dinka:mad: :evil_lol: :evil_lol:
A kiedyś to Medor wąchał psa i nagle zaczął na niego lać:roll: A wogóle to on często psy olewa:diabloti: Np. takie co ujadają za ogrodzeniem:diabloti:

Posted

Hehe oby dwa sobie coś wąchały, nagle Tops podniósł łape i nasikał na Spot głowe. Tops często coś obsikuje, a to głowe Spota, Magnusa czy Bajki. Trzeba uważać żeby na nogi nie nasikał, już kilka razy zdażyło mu się mnie obsikać:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Heloł wszystkim.
Heheh wreszcie dorwałam się do internetu:diabloti: Tops dzisiaj na wieczornym spacerku jak zwykle pobiegł do psiaka (oczywiście za nim SPot), szczęście miał, że to szczeniak boksera był. Ehhh chyba wieczorami topsa nie będe spuszczać... Byłam przedwczoraj u fryzjera:roll: no...i ...wyglądam jakbym wpadła pod kosiarke (dosłownie) hehehe Wstawie jutro jakieś fotencje piechów, bo dzisiaj mi się już nic nie chce:evil_lol: Dlatego na wszelki wypadek mówie wszytskim DOOOOBRANOOOC!!:eviltong:

Posted

To jest jedno z lepszych zdjęć (nie chodzi mi o kompozycje:eviltong: ) bo Topsa bardzo trudno koło Magnusa złapać. Chłopak omija go szerokim łukiem:roll:

Posted

Kiłi napisał(a):
Heloł wszystkim.
Heheh wreszcie dorwałam się do internetu:diabloti: Tops dzisiaj na wieczornym spacerku jak zwykle pobiegł do psiaka (oczywiście za nim SPot), szczęście miał, że to szczeniak boksera był. Ehhh chyba wieczorami topsa nie będe spószczać... Byłam przedwczoraj u fryzjera:roll: no...i ...wyglądam jakbym wpadła pod kosiarke (dosłownie) hehehe Wstawie jutro jakieś fotencje piechów, bo dzisiaj mi się już nic nie chce:evil_lol: Dlatego na wszelki wypadek mówie wszytskim DOOOOBRANOOOC!!:eviltong:

I wstaw jeszcze fotki swojej nowej fryzureczki:cool3: :cool3:

Posted

Skąd się biorą kołtuny
Tops kombinuje
Ponad dźwiękowy pies
Walki psów czyli co psy robią jak się nudzą cz 1
Walki psów cz 3
Walki psów cz 4
Magnus bawi się sam

Kilka filmików psów:cool3: Fotek na razie nie wstawie, bo mnie leń napadł:eviltong: hehe
Najgorsze, że zgubiłam książeczke zdrowia Spota:placz: :-o I nie wiem co robić, tam były wszystkie szczepienia, wyniki wątrobowe, ekg serca itp:shake:

Posted

Cześć Kiłi:p

[quote name='Kiłi']

Walki psów czyli co psy robią jak się nudzą cz 1

Kilka filmików psów:cool3: Fotek na razie nie wstawie, bo mnie leń napadł:eviltong: hehe
Najgorsze, że zgubiłam książeczke zdrowia Spota:placz: :-o I nie wiem co robić, tam były wszystkie szczepienia, wyniki wątrobowe, ekg serca itp:shake:

Ale Fajnie sie przeciągają :loveu: :loveu:

A nie wiesz gdzie ta ksiażeczka mogła Ci wypaść...Może jest gdzieś w domu.

Posted

Nie wiem:placz: :placz:
Nigdzie jej nie ma:shake: Raz była u siostry raz u mnie. A teraz nie ma jej nigdzie:-( A już Spota trza szczepić... chyba załoze mu nową:-(

Posted

Magnus wydoroślał ale jego ulubionym zajęciem jest nadal wąchanie bąków Spota hehe

Zziębnięty Spotek po kąpieli

Dzisiejszy spacerek

Jutro z samego rana jedziemy na wieś to zrobie jeszcze troszke zdjęć:diabloti:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Oo losie; poplułam się ze śmiechu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A filmików niestety nie mogę obejrzeć:shake:

Dlaczego nie możesz obejrzeć? Szkoda:shake: Bo fajne :evil_lol: