Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ale mam ochotę na piffko:shake: O tej godzinie pozostał mi tylko CPN:shake: Ale czy mis się chce iść taki kawał:hmmmm: Muszę to poważnie przemyśleć:hmmmm: Quote
BeaC Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ....................witam wiosennie..............zdjęcia super.............:loveu::loveu::loveu: Quote
Kiłi Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='BeaC']....................witam wiosennie..............zdjęcia super.............:loveu::loveu::loveu: [quote name='Agga']Piękne zdjęcia.:loveu: Cześć;) Dziękuje:oops: [quote name='majoka'] na zdrowie Zdrówko:beerchug: [quote name='AgusiaTerierka']Witaj, jak Spotus? Cześć:razz: Spotuś już prawie że dobrze. Dostał maść na rany, bo antybiotyku nie może (rozsadzi mu wątrobe) ale wszystko zmierza ku dobremu;) [quote name='madzia i medor']Hello :hand: Heloł:multi: Quote
Kiłi Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Jutro wstawie filmiki Magnusa z szkolenia. Chłopak bardzo dzielnie się trzyma. Przechodził koło niego rozwścieczony owczarek, a Magnus nawet nie zawarczał:multi: :multi: Idę się zagrzać bo jednak ok 2 godz na mrozie bez ruchu, nie jest najmilszą rzeczą na świecie:roll: :roll: Quote
Kiłi Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 DORRAG napisał(a):Cześć Kiłi:multi: Cześć:multi: :multi: :cool3: Quote
Medorowa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Hejo:lol::lol::lol: Czekamy na filmik i fotencie:p Quote
Kiłi Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Dzieńdoberek:lol: Już jestem! Internet mi wyłączyli i nie miałam dostępu do dogo:shake: Teraz jestem na komputerze u siostry, więc wstawie kilka zdjątek które mam na karcie. A filmiki jutro:roll: No więc... Topsiu po ostrzyżeniu Spoterson (już mu się ładnie czółko zagoiło) Wszystkie psiaki na siostry łóżku I tyry tyry tyry szczęki IV Małe słodkie coś Quote
mar....ka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [SIZE="5"]Wesołego zająca, co śmieje się bez końca, szczerbatego barana, co beczy od rana, pisanek w koszyku oraz mokrego ubrania w dzień polewania Quote
DORRAG Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Kolorowych jajeczek, Wycinanych owieczek, Rozkicanych króliczków, Pyszności w koszyczku, A przede wszystkim udanego lania W mokrym dniu suchego ubrania. Quote
Medorowa Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Zdrowia, szczęścia, pomyślności w pierwsze święto dużo gości. W drugie święto dużo wody, to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych i świąt wesołych! Quote
Kiłi Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Dziękujemy i my też wszytskim życzymy wszystkiego najlepsiejszego z okazji świąt!! A tu filmik Magniego z moją siostrą ze szkolenia (jak się ładnie na mnie zapatrzył:loveu: ) http://www.youtube.com/watch?v=8Td02XFrheg Quote
Kiłi Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Haaa znalazłam w internecie stare zdjęcia Spota, Topsa i Buni (mojego królika, który teraz mieszka na wsi) Edit: Dodam, że na tym zdjęciu króliczyca była jeszcze młoda, później była tylko odrobine mniejsza od Topsa. Quote
Jagoda1 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Spokojnych i radosnych Świąt:lol: :lol: :lol: ! Quote
Kiłi Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Dzieńdoberek wszystkim w lany poniedziałek. Wieczorkiem wstawie zdjęcia;) U mnie o 1 nad ranem był śnieg!!:crazyeye: :crazyeye: Quote
Medorowa Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Kiłi napisał(a):Dzieńdoberek wszystkim w lany poniedziałek. Wieczorkiem wstawie zdjęcia;) U mnie o 1 nad ranem był śnieg!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
mar....ka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Juz wieczór:mad: a zdjęc nie ma.... Pasuja do siebie: Quote
Recommended Posts