Kiłi Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Witamy wszystkich po długiej nieobecności!!:multi: Właśnie wróciliśmy ze wsi!! Quote
Kiłi Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=C8LDqF9POAQ Quote
DORRAG Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Cześć:p Przygryzł sobie języczek:evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Witajcie:multi::multi::multi: ale macie bowskie tereny na tej wsi macie:lol: u nas niestety brak wody w pobliżu:placz: Quote
BeaC Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 ....................................witaj!!!!! fajne spacerkowe zdjęcia Quote
Kiłi Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 DORRAG napisał(a):Cześć:p Przygryzł sobie języczek:evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: Cześć:razz: Tak się zaszczekał, że aż sobie przygryzł AgusiaTerierka napisał(a):Tercet egzotyczny:evil_lol: ? Heloł. Hehehehe Imbir1 napisał(a):Witajcie:multi::multi::multi: ale macie bowskie tereny na tej wsi macie:lol: u nas niestety brak wody w pobliżu:placz: Dzieńdybry. Siostra ma:razz: Cały półwysep, chyba 8 ha. Magnus będzie miał czego pilnować:cool3: BeaC napisał(a):....................................witaj!!!!! fajne spacerkowe zdjęcia Dzieńdobry. Na tym ostatnim zdjęciu widać jak Magnus urósł. Klata mu się powiększyła. Champion polski się kroi:multi: :multi: Chłopak już 48 kilo waży, niedługo będzie miał 8 miechów. Quote
Kiłi Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 ufff dzisiaj zdaje wstępny egzamin bez którego nie wyjade na miasto. Także trzymajta kciukasy. Jutro pobiegam po galeriach:lol: :lol: Quote
DORRAG Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Cześć:p Trzymam kciukasy z całych sił:kciuki: :kciuki: Quote
Jagoda1 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Kiłi napisał(a):ufff dzisiaj zdaje wstępny egzamin bez którego nie wyjade na miasto. Także trzymajta kciukasy. Jutro pobiegam po galeriach:lol: :lol: Mogę rozewrzeć paluchy? Quote
Kiłi Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Można zwolnić kciukaski!!!! Zdałam bezbłędnie!!! W piątek mam pierwszą pomoc, a w pon prawdopodobnie na miasto:multi: :multi: :multi: :multi: łiiiiiiiiiiiiiii Quote
Jagoda1 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Kiłi napisał(a):Można zwolnić kciukaski!!!! Zdałam bezbłędnie!!! W piątek mam pierwszą pomoc, a w pon prawdopodobnie na miasto:multi: :multi: :multi: :multi: łiiiiiiiiiiiiiii Czyli nie będzie: "ratuj sie kto może bo Kiłi jedzie":evil_lol: . Quote
Kiłi Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Czyli nie będzie: "ratuj sie kto może bo Kiłi jedzie":evil_lol: . No ja nie wiem:diabloti: :diabloti: Topsiu chory. Ma zapalenie dziąsła, jutro do weta jedziemy. Biedak nawet piłeczki nie chce nosić, tak to przeżywa:-( Quote
Medorowa Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Cześć:lol: :lol: :lol: Ale piękne wiosenno - letnie zdjęcia:loveu: Quote
Kiłi Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Patrzcie jaki Magnus był kiedyś mały:loveu: :loveu: http://img140.imageshack.us/my.php?image=img1942zw8.jpg Quote
DORRAG Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Kiłi napisał(a):No ja nie wiem:diabloti: :diabloti: Dobrze że daleko mieszkasz ;) to do mnie nie dojedziesz...więc jestem bezpieczna:evil_lol: :evil_lol: Kiłi napisał(a): Topsiu chory. Ma zapalenie dziąsła, jutro do weta jedziemy. Biedak nawet piłeczki nie chce nosić, tak to przeżywa:-( Biedny Topsik...Szybko zdrowiej maleńki:p Quote
Kiłi Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 DORRAG napisał(a):Dobrze że daleko mieszkasz ;) to do mnie nie dojedziesz...więc jestem bezpieczna:evil_lol: :evil_lol: Biedny Topsik...Szybko zdrowiej maleńki:p Dla chcącego nic trudnego:diabloti: :evil_lol: Tops dzisiaj weterynarza to krwi potrapał (ałć). Do gęby oczywiście nie dało mu się zajrzeć:angryy: Dostał antybiotyki. A wychodząc od weterynarza nasz kochany i spokojny Spoterson rzucił się bez żadnego uprzedzenia na sucze bernardyna, przy okazji faceta troszke w...jajka uderzył łapą:cool1: Czyli jednym słowem udany wypad do weta:evil_lol: :evil_lol: Quote
DORRAG Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Cześć Kiłi:p Jakie cudne fotki:loveu: :loveu: Wszystkie:loveu: A ta najbardziej mi sie podoba:loveu: Quote
WinterGirl Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 dobry wieczór ale talent mamy, tfiu tfiu bajeczne fotki :loveu: wysyłamy ponowne zaproszenie.. biało- czarni Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1] Quote
Recommended Posts