Jump to content
Dogomania

Szalone bydłaki czyli: Spot [*], Tops, Magnus,Uma, Kicia, Lucyfer i Franek ;)

Recommended Posts

Posted

Spot mi się na łąkach zgubił:evil_lol: :evil_lol: Ide sobie na łąkach (ciemno było) i nagle patrze a koło mnie tylko Tops, a Spota ani widu, ani słychu. To ja w panike wpadłam, zaczęłam się drzeć na całe łąki i gwizdać...ze dwie minuty tak biegałam. A co się później okazało...Spot robił kupe na przeciwko mnie...:evil_lol:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kiłi napisał(a):
Spot mi się na łąkach zgubił:evil_lol: :evil_lol: Ide sobie na łąkach (ciemno było) i nagle patrze a koło mnie tylko Tops, a Spota ani widu, ani słychu. To ja w panike wpadłam, zaczęłam się drzeć na całe łąki i gwizdać...ze dwie minuty tak biegałam. A co się później okazało...Spot robił kupe na przeciwko mnie...:evil_lol:

hahaha
to żeś stresik miałą a pies skupił się po prostu :):evil_lol:

Posted

Cześć wam:cool3:

tygra napisał(a):
hahaha
to żeś stresik miałą a pies skupił się po prostu :):evil_lol:

A jakiego on musiał mieć stresa. Spokojnie se kupke robi, a tu nagle pani jak oszalała zaczyna biegać w kółko i krzyczeć:evil_lol:

Posted

arystokratka napisał(a):
Bardzo dobrze ze się wszystko goi :multi: :multi: Wymizaić proszę psy .

PS . Dobranocka :*

Cześć arystokratka:cool3: Witam w galeryjce:evil_lol: Psioki wymiziane:razz:

Posted

Dzieńdoberek wszystkim!
Majoka witaj;) ranki się już goją, myśle że za miesiąc będzie już ok. Chyba, że Tops znowu dopadnie Spota, to wtedy nie ręcze za siebie:mad:

asiunia napisał(a):
Hej!

widze ze nie tylko my praktykujemy oszukany kaganiec:evil_lol:

Cześć asiunia:razz: No halti to chyba mój najlepszy zakup. Spot się nie ciągnie, nic mu się nie wbija, a ja moge spokojnie nawet z trzema psiakami wyjść na spacer:cool3:

Posted

tygra napisał(a):
kurcze to może i ja Tygrze kupie - bo mam coraz dłuższe ręce :)

Kup kup, tylko jak na to Tygra zareaguje, Spot na początku nie był zbyt zadowolony:diabloti: Ale gólnie rozwiązanie jest dobre. :cool3:

Ewa_17 napisał(a):
coz za sliczne biale psisko :loveu: ..... tylko co to za ranki nad oczkami?! :shake:

Dzieńdoberek i witam w galeryjce:razz: A te ranki to mu mały zrobił.

Imbir1 napisał(a):
cześć Topsiki i Spociki po przymusowej przerwie:roll:

Heloł imbirki, przez tą przerwe przekonałam się jak bardzo jestem uzależniona od dogomanii:evil_lol: :evil_lol:

DORRAG napisał(a):
Dzień doberek :multi:

Dzieńdybry;) Całuski dla Fionki:multi: