Kiłi Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Spot mi się na łąkach zgubił:evil_lol: :evil_lol: Ide sobie na łąkach (ciemno było) i nagle patrze a koło mnie tylko Tops, a Spota ani widu, ani słychu. To ja w panike wpadłam, zaczęłam się drzeć na całe łąki i gwizdać...ze dwie minuty tak biegałam. A co się później okazało...Spot robił kupe na przeciwko mnie...:evil_lol: Quote
tygra Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Kiłi napisał(a):Spot mi się na łąkach zgubił:evil_lol: :evil_lol: Ide sobie na łąkach (ciemno było) i nagle patrze a koło mnie tylko Tops, a Spota ani widu, ani słychu. To ja w panike wpadłam, zaczęłam się drzeć na całe łąki i gwizdać...ze dwie minuty tak biegałam. A co się później okazało...Spot robił kupe na przeciwko mnie...:evil_lol: hahaha to żeś stresik miałą a pies skupił się po prostu :):evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Cześć Spociki i Topsiki:multi::multi::multi: Quote
Kiłi Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Cześć wam:cool3: tygra napisał(a):hahaha to żeś stresik miałą a pies skupił się po prostu :):evil_lol: A jakiego on musiał mieć stresa. Spokojnie se kupke robi, a tu nagle pani jak oszalała zaczyna biegać w kółko i krzyczeć:evil_lol: Quote
Kiłi Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 A odczepcie sie wy ode mnie! łaaaaaaaaaaa!!! Quote
Imbirka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 ale luzak, :evil_lol::loveu: a jak tam wylizane łatki, goją się? Quote
Kiłi Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Już mu się ładne blizny zrobiły, a Tops jest pod stałą obserwacją:evil_lol: Quote
arystokratka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Bardzo dobrze ze się wszystko goi :multi: :multi: Wymizaić proszę psy . PS . Dobranocka :* Quote
Kiłi Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 arystokratka napisał(a):Bardzo dobrze ze się wszystko goi :multi: :multi: Wymizaić proszę psy . PS . Dobranocka :* Cześć arystokratka:cool3: Witam w galeryjce:evil_lol: Psioki wymiziane:razz: Quote
tygra Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 ale ryłko fajowe a tu stwierdzam że za małe łóżko macie Quote
mar....ka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Wpadliśmy sie przywitać, fajne zdjecia. Tylko te ranki bidulka meczą. Quote
Medorowa Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ależ on jest śliczniasty:loveu: I jakładnie mu się ranki goją:cool3: Quote
asiunia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Hej! widze ze nie tylko my praktykujemy oszukany kaganiec:evil_lol: Quote
Kiłi Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Dzieńdoberek wszystkim! Majoka witaj;) ranki się już goją, myśle że za miesiąc będzie już ok. Chyba, że Tops znowu dopadnie Spota, to wtedy nie ręcze za siebie:mad: asiunia napisał(a):Hej! widze ze nie tylko my praktykujemy oszukany kaganiec:evil_lol: Cześć asiunia:razz: No halti to chyba mój najlepszy zakup. Spot się nie ciągnie, nic mu się nie wbija, a ja moge spokojnie nawet z trzema psiakami wyjść na spacer:cool3: Quote
tygra Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 kurcze to może i ja Tygrze kupie - bo mam coraz dłuższe ręce :) Quote
Ewa_17 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 coz za sliczne biale psisko :loveu: ..... tylko co to za ranki nad oczkami?! :shake: Quote
Imbirka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 cześć Topsiki i Spociki po przymusowej przerwie:roll: Quote
Kiłi Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 tygra napisał(a):kurcze to może i ja Tygrze kupie - bo mam coraz dłuższe ręce :) Kup kup, tylko jak na to Tygra zareaguje, Spot na początku nie był zbyt zadowolony:diabloti: Ale gólnie rozwiązanie jest dobre. :cool3: Ewa_17 napisał(a):coz za sliczne biale psisko :loveu: ..... tylko co to za ranki nad oczkami?! :shake: Dzieńdoberek i witam w galeryjce:razz: A te ranki to mu mały zrobił. Imbir1 napisał(a):cześć Topsiki i Spociki po przymusowej przerwie:roll: Heloł imbirki, przez tą przerwe przekonałam się jak bardzo jestem uzależniona od dogomanii:evil_lol: :evil_lol: DORRAG napisał(a):Dzień doberek :multi: Dzieńdybry;) Całuski dla Fionki:multi: Quote
Kiłi Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Magnus i jego najukochańsza zabawka Łape se gryze Quote
Recommended Posts