BeaC Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 ....................witajcie poświatecznie:razz: Quote
DORRAG Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dzień dobry:p :p Już jutro a zdjęc dalej nie ma....(:mad: ) Quote
Kiłi Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Bajka wpadła po kosiarke:evil_lol: :evil_lol: Jak widać Bajka nie jest zbyt zabawowym psem:roll: Ale za to jak wyczai mizianko to ustawia się pierwsza:evil_lol: Mazurek (czy co to było:eviltong: ) Babka koniakowa:loveu: :loveu: Maaaaaaaaagni:lol: Quote
DORRAG Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ale smakowicie wygląda:eating: :eating: :eating: Quote
Imbirka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 no jak tak można po świątecznym obrzarstwie wstawiać takie smakowite fotki, rety znowu jedzenie:cool3::diabloti: Quote
marmara_19 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 jej ja sie nie moge napatrzec na Mangusa:D ostatnio Cekiniasty spotkal Lady.. jak ona urosla:D:D piekne sa kanarki:)moja milosc:D z jakiej hodowli jest Mangus? Quote
Kiłi Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Babkę widzę, a koniak gdzie??? w bzusku:evil_lol: :evil_lol: DORRAG napisał(a): Ale smakowicie wygląda:eating: :eating: :eating: Imbir1 napisał(a):no jak tak można po świątecznym obrzarstwie wstawiać takie smakowite fotki, rety znowu jedzenie:cool3::diabloti: madzia i medor napisał(a):Oo jak tu smkowicie :razz: Hehehe teraz okres po świąteczny to całe żarło dla mnie zostało:evil_lol: :evil_lol: DORRAG napisał(a)::p :p Dzień dobry:p Heloł:multi: marmara_19 napisał(a): z jakiej hodowli jest Mangus? Magnus jest z Ostoji Molosów. ;) ;) (Po Orze Mercator i Mago de Dog-Real) Quote
BeaC Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 .......... zajefajne poświąteczno-jajcate foty...................(psie oczywiście też:diabloti:) Quote
Kiłi Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='madzia i medor']Hejo obżartuszki:evil_lol: :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Kaj się podziewata ... Dzieńdoberek:razz: Och zmęczeni jesteśmy, ja mam jazdy (ładnie już jeżdże - prawie:evil_lol: ) Spot ma faze świrowania, a Tops...hmmm:diabloti: Dzisiaj mam troszke zły humorek, przez znajomą, która takie głupoty gadała, że miałam ochote ją palnąć w ryja:evil_lol: :evil_lol: A od jutra mamy Magnusa na tymczas więc będziiiiiiiiie duuuuuuuuużo fotek:multi: :multi: [quote name='DORRAG']Dzień dobry:p Heloł:multi: [quote name='BeaC'].......... zajefajne poświąteczno-jajcate foty...................(psie oczywiście też:diabloti:) Dziękuje:loveu: Quote
Jagoda1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Oj, zaniedbujesz galerię, gdzie zdjęcia? Masz tyle zwierzaków...:mad: Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Kiłi napisał(a):Dzieńdoberek:razz: Och zmęczeni jesteśmy, ja mam jazdy (ładnie już jeżdże - prawie:evil_lol: ) Spot ma faze świrowania, a Tops...hmmm:diabloti: Dzisiaj mam troszke zły humorek, przez znajomą, która takie głupoty gadała, że miałam ochote ją palnąć w ryja:evil_lol: :evil_lol: A od jutra mamy Magnusa na tymczas więc będziiiiiiiiie duuuuuuuuużo fotek:multi: :multi: Ludźmi się nie przejmuj, oni zawsze gadają, czasami to jedyny ich sposób żeby się dowartościować:p :p Quote
Kiłi Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 No dobra wstawie ze dwa zdjęcie:eviltong: Białasków niestety zdjęcia nie wyszły bo tak słońce świeciło...że się prześwietliły:shake: :evil_lol: Magni z profilu Leniuch nawet chwili nie mógł ustać spokojnie A to w co teraz się bawie, czyli robienie fotek kropelkom itp. Quote
Jagoda1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Świetne! A 50-tą stronę masz, stawiasz...;) Quote
Kiłi Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 No to zdrówko!:knajpa: :drinka: :beerchug: :drinking: :cunao: Quote
Kitka20 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Hej Kiłi nasze galerie równo biegną też mam 50-tą stronę:lol: a Mangusek śliczniusi Quote
Kiłi Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 No to Kitka za twoją 50 też zdrówko:beerchug: Łaaaaaaaaaaa tam jest pająk!!:evil_lol: Krajobraz po bitwie Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 :turn-l: :turn-l: [quote name='Kiłi'] Łaaaaaaaaaaa tam jest pająk!!:evil_lol: Quote
Imbirka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 witajcie sobotnio:multi::multi::multi: noooo nie mogggęę:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts