Jump to content
Dogomania

Szalone bydłaki czyli: Spot [*], Tops, Magnus,Uma, Kicia, Lucyfer i Franek ;)

Recommended Posts

Posted

Dzieńdoberek:lol: Właśnie wróciłam ze spacerku z naszym ok 45 kilowym 7 miesięcznym ciekawym świata i nabuzowanym Magnusikiem:evil_lol: :evil_lol: Wcześniej byłam z dorosłymi psami. Tops zwarczał się z jakimś psiakiem, oczywiście na pomoc przybiegł mu Spot, który wcześniej był zajęty...ehe ...pewnymi sprawami... Ale po moim skarceniu coś w stylu "Spot zoooostaw! Ty się nie mieszaj!" Spot odpuścił:evil_lol: :evil_lol: Ślemy wszystkim pozdrowienia i postaramy się dzisiaj jakieś fotki zrobić:roll:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Spot przypomina mi wielbiciela mojej pierwszej, znalezionej i przygarnietej Suni. Była to miłość od pierwszego spotkania, inne suczki nie istniały,nawet w czasie cieczki. Po Jej śmierci sam prowadzał swojego Pana do nas, na miejsca wspólnych spacerów, wypatrywał i popiskiwał.:-( Do końca swojego życia nie zainteresował sie inną. I co ty na to?

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Spot przypomina mi wielbiciela mojej pierwszej, znalezionej i przygarnietej Suni. Była to miłość od pierwszego spotkania, inne suczki nie istniały,nawet w czasie cieczki. Po Jej śmierci sam prowadzał swojego Pana do nas, na miejsca wspólnych spacerów, wypatrywał i popiskiwał.:-( Do końca swojego życia nie zainteresował sie inną. I co ty na to?

Łoj jak słodziutko:loveu: . Aż mi się łezka w oku zakręciła:-( Zakochał się chłopak, tak prawdziwie:roll: :roll: No i niech mi ktoś spróbuje powiedzieć, że psy nie mają uczuć!

Posted

madzia i medor napisał(a):
Już sobie wyobrażam, co tam się musi dziać:diabloti: :evil_lol: :evil_lol:
A ja filmików dalej niet:mad:

:glaszcze: :glaszcze: Oj bidactwo bidactwo:diabloti:

Imbir1 napisał(a):
Witajcie:multi: w ten śnieżny dzionek:cool3:

ŚNIEG!!! Gdzie????:crazyeye: :crazyeye:

AgusiaTerierka napisał(a):
Witamy, pozdrawiamy:lol: .

Dzieńdoberek
DORRAG napisał(a):
Cześć:p :p

Heloł;)

Posted

[quote name='Kiłi']Przyszły jedne wyniki Spota. Spot ma grzyba. Czekamy jeszcze na drugie.

Skad ja znam takie choróbska. Życze szybkiego powrotu do zdrowia.

Posted

[quote name='asiunia']Hej!

Ojj:roll:Szybkiego powrotu do zdrowia Spociku:multi:

[quote name='madzia i medor']My również zyczymy zdrówka :p :p :p :p

[quote name='Agga']Skad ja znam takie choróbska. Życze szybkiego powrotu do zdrowia.

Dziękujemy:lol: Leczenia Spota jeszcze nie zaczynamy, bo czekamy na drugie wyniki, które prawdopodownie będą w piątek. Okaże się czy te zmiany to też bakteria czy tylko grzyb. W piątek też siostra jedzie na spotkanie w sprawie szkolenia Magnusa:multi: :multi: I już niedługo nasz kochany Magnusek będzie profesjonalnie wyszkolony:diabloti:
Ufff ja właśnie wróciłam z kursu. Kto wymyślił kurs prawka do 21!!:placz: Ale jutro mam wolny wieczór:diabloti: (czyt. :drink1: :drinking: :knajpa: ) Hyhyhyhy:diabloti: Buziaki dla wszystkich:loveu: i dobranoc.

Posted

I już niedługo nasz kochany Magnusek będzie profesjonalnie wyszkolony:diabloti:
Ufff ja właśnie wróciłam z kursu. Kto wymyślił kurs prawka do 21!!:placz: Ale jutro mam wolny wieczór:diabloti: (czyt. :drink1: :drinking: :knajpa: ) Hyhyhyhy:diabloti: Buziaki dla wszystkich:loveu: i dobranoc.

Witaj.................uważaj żeby Ci go nie zepsuli tym szkoleniem...............mi zepsuli:placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='BeaC']
Witaj.................uważaj żeby Ci go nie zepsuli tym szkoleniem...............mi zepsuli:placz::placz::placz::placz:
Jak zepsuli? Magnus idzie do szkoły do której Spot chodził. Szkoła według mnie bardzo dobra;)

[quote name='tygra']ależ się chłopaki bycza

Jeden z piwskiem, a drugi z cosmo:evil_lol: :evil_lol: hyhyhy

Posted

[quote name='Kiłi']Jak zepsuli? Magnus idzie do szkoły do której Spot chodził. Szkoła według mnie bardzo dobra;)

....................witaj........mam bulkę, jak na bula jest mało odważna, a tradycyjne szkolenie polega na krzykach i szarpaniu...............za późno sie zoriętowałam , że Lusi to szkodzi..........i teraz w jej obecności nie można krzyczeć , bo sie bidoczka cała trzęsie i myśłi że to na nią:shake::shake::shake: