Kiłi Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Dzieńdoberek:lol: Właśnie wróciłam ze spacerku z naszym ok 45 kilowym 7 miesięcznym ciekawym świata i nabuzowanym Magnusikiem:evil_lol: :evil_lol: Wcześniej byłam z dorosłymi psami. Tops zwarczał się z jakimś psiakiem, oczywiście na pomoc przybiegł mu Spot, który wcześniej był zajęty...ehe ...pewnymi sprawami... Ale po moim skarceniu coś w stylu "Spot zoooostaw! Ty się nie mieszaj!" Spot odpuścił:evil_lol: :evil_lol: Ślemy wszystkim pozdrowienia i postaramy się dzisiaj jakieś fotki zrobić:roll: Quote
Medorowa Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Kiłi'] Zdjęcie zrobione...z 2 lata temu. Ale uszatek :evil_lol: :loveu: Quote
Jagoda1 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Spot przypomina mi wielbiciela mojej pierwszej, znalezionej i przygarnietej Suni. Była to miłość od pierwszego spotkania, inne suczki nie istniały,nawet w czasie cieczki. Po Jej śmierci sam prowadzał swojego Pana do nas, na miejsca wspólnych spacerów, wypatrywał i popiskiwał.:-( Do końca swojego życia nie zainteresował sie inną. I co ty na to? Quote
Kiłi Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Spot przypomina mi wielbiciela mojej pierwszej, znalezionej i przygarnietej Suni. Była to miłość od pierwszego spotkania, inne suczki nie istniały,nawet w czasie cieczki. Po Jej śmierci sam prowadzał swojego Pana do nas, na miejsca wspólnych spacerów, wypatrywał i popiskiwał.:-( Do końca swojego życia nie zainteresował sie inną. I co ty na to? Łoj jak słodziutko:loveu: . Aż mi się łezka w oku zakręciła:-( Zakochał się chłopak, tak prawdziwie:roll: :roll: No i niech mi ktoś spróbuje powiedzieć, że psy nie mają uczuć! Quote
Kiłi Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 A propos miłości Tops ma nową "miłość". Grającą krówke. Przespał z nią całą noc. Spot i drin Quote
Kiłi Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Tops i krówka (uwaga dozwolone od lat 18:evil_lol: ) http://www.youtube.com/watch?v=OxdpzXL3Hbs http://www.youtube.com/watch?v=3bH5y5jwuAU Quote
Medorowa Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Kiłi']Tops i krówka (uwaga dozwolone od lat 18:evil_lol: ) http://www.youtube.com/watch?v=OxdpzXL3Hbs http://www.youtube.com/watch?v=3bH5y5jwuAU Już sobie wyobrażam, co tam się musi dziać:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: A ja filmików dalej niet:mad: Quote
Imbirka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Witajcie:multi: w ten śnieżny dzionek:cool3: Quote
Kiłi Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 madzia i medor napisał(a):Już sobie wyobrażam, co tam się musi dziać:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: A ja filmików dalej niet:mad: :glaszcze: :glaszcze: Oj bidactwo bidactwo:diabloti: Imbir1 napisał(a):Witajcie:multi: w ten śnieżny dzionek:cool3: ŚNIEG!!! Gdzie????:crazyeye: :crazyeye: AgusiaTerierka napisał(a):Witamy, pozdrawiamy:lol: . Dzieńdoberek DORRAG napisał(a):Cześć:p :p Heloł;) Quote
Kiłi Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Przyszły jedne wyniki Spota. Spot ma grzyba. Czekamy jeszcze na drugie. Quote
asiunia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Kiłi napisał(a):Przyszły jedne wyniki Spota. Spot ma grzyba. Czekamy jeszcze na drugie. Hej! Ojj:roll:Szybkiego powrotu do zdrowia Spociku:multi: Quote
Agga Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Kiłi']Przyszły jedne wyniki Spota. Spot ma grzyba. Czekamy jeszcze na drugie. Skad ja znam takie choróbska. Życze szybkiego powrotu do zdrowia. Quote
Kiłi Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='asiunia']Hej! Ojj:roll:Szybkiego powrotu do zdrowia Spociku:multi: [quote name='madzia i medor']My również zyczymy zdrówka :p :p :p :p [quote name='Agga']Skad ja znam takie choróbska. Życze szybkiego powrotu do zdrowia. Dziękujemy:lol: Leczenia Spota jeszcze nie zaczynamy, bo czekamy na drugie wyniki, które prawdopodownie będą w piątek. Okaże się czy te zmiany to też bakteria czy tylko grzyb. W piątek też siostra jedzie na spotkanie w sprawie szkolenia Magnusa:multi: :multi: I już niedługo nasz kochany Magnusek będzie profesjonalnie wyszkolony:diabloti: Ufff ja właśnie wróciłam z kursu. Kto wymyślił kurs prawka do 21!!:placz: Ale jutro mam wolny wieczór:diabloti: (czyt. :drink1: :drinking: :knajpa: ) Hyhyhyhy:diabloti: Buziaki dla wszystkich:loveu: i dobranoc. Quote
BeaC Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 I już niedługo nasz kochany Magnusek będzie profesjonalnie wyszkolony:diabloti: Ufff ja właśnie wróciłam z kursu. Kto wymyślił kurs prawka do 21!!:placz: Ale jutro mam wolny wieczór:diabloti: (czyt. :drink1: :drinking: :knajpa: ) Hyhyhyhy:diabloti: Buziaki dla wszystkich:loveu: i dobranoc. Witaj.................uważaj żeby Ci go nie zepsuli tym szkoleniem...............mi zepsuli:placz::placz::placz::placz: Quote
Kiłi Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='BeaC'] Witaj.................uważaj żeby Ci go nie zepsuli tym szkoleniem...............mi zepsuli:placz::placz::placz::placz: Jak zepsuli? Magnus idzie do szkoły do której Spot chodził. Szkoła według mnie bardzo dobra;) [quote name='tygra']ależ się chłopaki bycza Jeden z piwskiem, a drugi z cosmo:evil_lol: :evil_lol: hyhyhy Quote
WinterGirl Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 uwielbiamy takie wielkie i czarne nochale :loveu: biało- czarni zapraszają Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Medorowa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Hello:p My również zaczynam coraz intensywniej myśleć o szkolonku:razz: :razz: :lol: Quote
BeaC Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Kiłi']Jak zepsuli? Magnus idzie do szkoły do której Spot chodził. Szkoła według mnie bardzo dobra;) ....................witaj........mam bulkę, jak na bula jest mało odważna, a tradycyjne szkolenie polega na krzykach i szarpaniu...............za późno sie zoriętowałam , że Lusi to szkodzi..........i teraz w jej obecności nie można krzyczeć , bo sie bidoczka cała trzęsie i myśłi że to na nią:shake::shake::shake: Quote
Recommended Posts