Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witamy dziewczeta i juz donosimy ze Luska ma sie swietnie,szaleje z moja sucza i w domu i na spacerach,puszczam ja bez smyczy zeby sie wyszalala,jak tylko zawolam zaraz wraca,i cwiczymy wracanie na kazdym spacerze po kilka razy zeby nie bylo potem niespodziewanek,musze wam powiedziec ze jak ona tak szaleje to w wirze zabawy chyba zapomina ze z ta lapka jest cos nie tak i ja stawia,wiec musze to doniesc tez wetowi,teraz mam mozliwosc dokladniej ja poobserwowac co nie zmienia faktu ze i tak rtg zrobimy dzis powtorne i damy wetowi do zastanowienia.poza tym z dobrych jeszcze wiesci,nie wiem czy Renata wspominala,na 99% sterylke bedzie za free,moj wykladowaca pogada z dyrektorka i ciachniemy ja w ramach praktyk,bede wiedziec za 2 tyg,wiec prosze o trzymanie kciukow w tej sprawie!!!!z reszta spraw przyziemnych tez ok,ladnie zjada sucha karme,jak rowniez resztki kanapek mojej corki ,ktore wygrzebuje z plecaka...cwaniaczka,obczaila ze mlodziez cos zawsze do domu przynosi i jak tylko Natka stawia plecak Luska zaraz wpycha swojego nochala,od kiedy zyje juz z nami normalnie w mieszkaniu,nierobi wiekszych demolek,nie placze,ale cw z nia zostawanie w domu samej i jest okspi z moimi boksiami na jednym poslaniu,wyzera im z misek a boksioly nic,gapia sie tylko i czekaja az skonczy,no to chyba tele z nowych newsow.....pamietajcie o trzymaniu kciokow!!!!!

Posted

w sobote cos jej pstrykne,a wczoraj wyslalam Renacie mmsa ,jak sie kochaja z moja Corka,moze wrzuci....u mnie cos sie nie da ,wiec i tak jak zrobie jej sesje to PODAM DALEJ.
Poza tym Luska dostala u nas nowa ksywke...teraz nazywamy ja LUSKA-DEMOLKA kurcze ,juz zapomnialam jak to jest miec mlodego psiaka w domu a co za tym idzie fala spustoszenia przetoczyla sie przez moj dom ,zachaczajac 4 pary kapci,kabel z frytkownicy i niezliczona ilosc ******* ktore DEMOLKA miala po drodze.....ech.....jak jestem w domu to jej pilnuje ale nie daj boze wyjde na chwile...juz cos sobie upatrzy,cos czego wczeniej nie pozwolilam...i na bank to pozre,no nic,musze sie nauczyc nie zostawiac roznych rzeczy w jej zasiegu a ja ze nie mozna zjadac sprzetow domowych...

Posted

majka12741 napisał(a):
Martuś źle mnie zrozumiałaś, to przez te imiona...Nowy dom ma kotka Pysia nie suczka...wybacz

Ale wpadka:oops::oops::oops:no ale z kociego domku też się cieszymy :D

Posted

Wkleiłam do pierwszego postu
[FONT=MS Shell Dlg 2]Deklaracje:[/FONT][FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]majka12741 50 zł
[/FONT]
[FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]paulinka10 20zł
[/FONT]
[FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]paweł 30zł jednorazowe
[/FONT]
[FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]marra 20zł
[/FONT]
[FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]chiGuita&deedee 20zł
[/FONT]
[FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]wsio[/FONT][FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]140zł
[/FONT]
[FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]nadal brakuje 110zł stałych :/ [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]

Ciotka pasi??
A ja sie zmienia tytuł wątku?
[/FONT]