Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[QUOTE]tak wszyscy wiemy, że jesteś taka chuda, że siłownia Ci nie potrzebna, ale nie musisz tego tak ostentacyjnie oznajmiać :diabloti:[/QUOTE]
Tak, bardzo chuda, że się odchudzać muszę :diabloti:

Ale do ćwiczeń stacjonarnych mam wstręt, że hej ;)

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ja jak mi siodło zaczyna walić końskim potem to mam taki preparat to smarowania, z wyciagiem z aloesu i innymi pierdołami. Ładnie pachnie, ale czy to bedzie miało odniesieie do rękawiczek na siłownie-nie wiem.
Samo mazidło jest tanie, coś koło 6zł.
Może wazeliną wysmaruj jakas zapachową-tyle ze to musi byc skóra-skóra, a nie zadne skóropodobne :eviltong:

Posted

Heloł :razz:
Żyjemy :evil_lol: ostatnio w pracy miałam zajob więc nie miałam nawet jak wejść na neta :-(po pracy już mi się nie chciało, a w weekend to ogólnie mało co korzystam z internetu.
Czekam z utęsknieniem do urlopu, bo ostatni tydzień w robocie był masakryczny wręcz...
a tak poza tym to nic ciekawego. W sobotę popiliśmy bo Paweł miał imieniny, kupiłam mu nóż z biedry z tej okazji :evil_lol: ale fajny, podoba mi się i chyba sobie też kupię na spacery do lasu :diabloti:

Posted

[quote name='Aleks89']Ucinać panom ich patyczki :evil_lol:[/QUOTE]
a nie, bo na grzybki :evil_lol:

Macie Brutusa z wczoraj.
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-6-EWAmK4oEs/UdWhgNx1JcI/AAAAAAAAER4/ywReKI9aEXU/w710-h477-no/noweee-3.jpg[/IMG]

[B]można podziwiać Księcia:loveu:[/B]

Posted

W lesie są i grzybki i grzyby stare też czasem się plątają.
Ucinaj co się da i tym i tym, nożyk się przyda.

Apropos - znajdujecie jakieś grzybki? Ja w tym roku mało w lesie byłam,ale nawet się pojawiają jakieś zajączki, gniewuski i podgrzybki...

Brutek piękny. I obróżkę ma wiosenną :)

Posted

[quote name='Majkowska']W lesie są i grzybki i grzyby stare też czasem się plątają.
Ucinaj co się da i tym i tym, nożyk się przyda.

Apropos - znajdujecie jakieś grzybki? Ja w tym roku mało w lesie byłam,ale nawet się pojawiają jakieś zajączki, gniewuski i podgrzybki...

Brutek piękny. I obróżkę ma wiosenną :)[/QUOTE]
ja póki co nie oglądam się za grzybkami :eviltong:
[quote name='FredziaFredzia']Do labków biszkoptowych chyba wszystkie kolory pasują :) Rinusiowa kiedy jedziesz hen daleko?[/QUOTE]
17 lipca po południu wyjeżdżam. Będziemy jechać ok 30 godzin, chyba mi dupa odpadnie, bo w sumie przerwy będą tylko na stacjach na tankowanie. Ale już nie mogę się doczekać :multi:
[quote name='Majkowska']To fakt.
Choć jakoś mi najbardziej pasuje niebieski.
Ogólnie jasne psy niebieski ładnie podkreśla.[/QUOTE]
taaak, niebieski pasuje wręcz idealnie :loveu:
dlatego czaję się teraz na tą :
[URL]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1045182_286408524839352_99783121_n.jpg[/URL]

oo i mają znowu nowość więc albo na tą :evil_lol:
[URL]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/s720x720/1000986_290240834456121_1080941685_n.jpg[/URL]

ale na razie mnie nie stać, bo ta wycieczka mnie zrujnowała finansowo :shake:

Jeszcze wkleję Harrego :loveu:
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-VWKgwqlqf8w/UdWhfC9dLdI/AAAAAAAAERw/zEmUoxBiYHM/w702-h472-no/noweee-2.jpg[/IMG]

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-pW7a_wzRPH8/UdWhhGFAKSI/AAAAAAAAESA/kPIEiVBB03o/w702-h471-no/noweee-4.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='FredziaFredzia']No to już bliżej jak dalej! ;) Na zlociku będziesz?[/QUOTE]

właśnie kasia mnie uświadomiła jaki to termin i pracuje po 12 godzin między czwartkiem a piątkiem i do tego w sobote :-(

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Kuuurde, nie możesz pracować kiedy indziej?! :lol: Przecież hejters team musi być w komplecie.[/QUOTE]

Rinusiowa nas będzie wspierac mentalnie :eviltong:

poza tym boi się o swojego blabladorka :evil_lol:

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Kuuurde, nie możesz pracować kiedy indziej?! :lol: Przecież hejters team musi być w komplecie.[/QUOTE]
Będę na telefonie :diabloti:
[quote name='asiak_kasia']Rinusiowa nas będzie wspierac mentalnie :eviltong:

poza tym boi się o swojego blabladorka :evil_lol:[/QUOTE]

Brutusek i tak pewnie by nie pojechał, bo gdybym miała jechać to chciałabym żyć te kilka dni w spokoju i nie martwić się, że ktoś mojego IDEALNEGO pieseczka pogryzie albo poturbuje :eviltong:

No chyba, że aniusia ze swoimi idealnymi sukami pojedzie to się zesram a przyjadę :diabloti:

Posted

[QUOTE] No chyba, że aniusia ze swoimi idealnymi sukami pojedzie to się zesram a przyjadę :diabloti: [/QUOTE]
Lubię to :evil_lol:

Posted

[quote name='asiak_kasia']jak zaproszę aniusie to dla ciebie nie bedzie juz miejsca. I bede musiała kogos wywalić :evil_lol:[/QUOTE]

ja tam wiem kogo :evil_lol::eviltong:

ale ta osoba sama się wywali pewnie :diabloti: