szajbus Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Bratuś bez łapki czeka na odpowiedzialny domek Quote
nata od jadzi Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 kto ma kontakt z domkiem tymczasowym Bratusia? trzeba o nim wszystkim przypomnieć... Quote
szajbus Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Bratus czeka na domek?????? Czy może ma już domek???? Quote
Moriaaa Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Nie ma domu, wciąż u p.Krysi. Wspomnienie o łapce ładnie się goi, chłopak sobie radzi kicając na trzech. Tylko domku wciąż nie widać:( Quote
szajbus Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Bratuś po amputacji łapki czeka na odpowiedzialny domek. Kto pokocha tego ciężko doświadczonego przez los psiaczka? Quote
ciapuś Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Bratuś czeka na swojego pana, jednego jedynego ,ostatecznego- może to ty? Quote
nata od jadzi Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ponieważ na wątku Bratka odzywają się regularnie 2 osoby, postanowiłam trochę odświeżyć wam pamięć o nim. dzisiaj wreszcie go poznałyśmy razem z katyą ;) Bratek to kochany i śliczny psiak - bardzo posłuszny, energiczny, lubi biegać i pomimo braku łapki idzie mu to coraz lepiej. Bratuś nie umie szczekać podobno :) mieszka razem z 5 innymi pieskami i jest z nimi w przyjaznych stosunkach. jest uwielbiany przez całą rodzinę i państwo tymczasowstwo zastrzegają, że wcale nie chcą się go pozbyć - ale sami rozumiecie, 6 psów w bloku, na 4 piętrze... a Bratuś jest świetnym kandydatem na przyjaciela i mógłby mieć dom, taki tylko swój, na zawsze... jest po prostu oazą łagodności, a przy tym tak wdzięczny i ufny... a przecież swoje już przeszedł... tylko przypomnę, że Bratek trafił do pewnej lecznicy po wypadku, już jako bezdomny psiak. został tam niestety źle zoperowany i w efekcie kość przedniej łapki zamiast zrosnąć się, została wyżarta przez ropę... nie chcę myśleć ile ten psiak się nacierpiał. łapa została odcięta i teraz jest już tylko wspomnieniem. jej brak wcale nie ujął Bratkowi uroku i wdzięku. zobaczcie zresztą sami. BRATEK JEST WCIĄŻ DO ADOPCJI. Quote
Niewiasta_21 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 On naprawdejest śliczny...lma troche uszy jak moja Mycha :-) Teraz ciotki kiedy mamy juz troche wiecej jego zdiec to trzeba sie wziasc porzadnie za szukanie mu domku. Zacznijmy od ogłoszen. Quote
zaba14 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 tyle radosci i życia w tym psiaku jest! mam nadzieje, ze ktośgo pokocha jak jego tymczasowi opiekunowie! Bratus pokaz sie swiatu! Quote
nata od jadzi Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 ja też tak myślę, robimy kampanię Bratkową, bo piesio jest już naprawdę gotowy do adopcji. zrobię ładne allegro ;) Quote
nata od jadzi Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 a tu macie filmik z Bratusiem :) możecie zobaczyć jak sobie radzi bez łapki http://watchmewatchu.wrzuta.pl/film/zPg4V7ZmNo/dscn0665 Quote
szajbus Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Słodziaku kochany, ale ty zrobiłeś sie PIĘKNY. Istne cudeńko! Łap za serducha , ale tylko odpowiedzialnych ludzi chłopie. Quote
katya Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Piękny Bratek bezłapek potrzebuje domku, najlepiej z ogródkiem ;) Quote
nata od jadzi Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 no i co? nikt nawet filmu nie oglądał? fajnie... Quote
szajbus Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Obejrzałam i widzę, że świetnie sobie radzi.I jest naprawdę pięknym psiakiem. Domku , zobacz jakie to cudeńko! Quote
nata od jadzi Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 pewnie że piękny... Bratuś już tyle wycierpiał... wynagrodźmy mu to cierpienie! i dajmy szansę innemu potrzebującemu psu zająć jego miejsce na tymczasie... proszę Quote
szajbus Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 wycierpiał wiele, to prawda. Ale jest młody, piękny, już zdrowy i świetnie sobie daje radę. Czy nie zasługuje na kochający domek? Bratus w kochającym domku zastepczym czeka na druga szansę. Quote
Recommended Posts