szajbus Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Bratuś wita na pierwszej stronie prosząc o domek Quote
hanka456 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Bratek wczoraj przeszedl kolejna ciezka operacje. Trwala 4 godziny. Wybudzil sie po niej duzo lepiej niz po poprzedniej. Lekarz zdecydowal sie na zalozenie cienkiej metalowej nitki, wokol ktorej bedzie budowac sie kosc. Po kilku tygodniach okaze sie czy bedzie mozna mowic o sukcesie czy nie. To juz zalezy do organizmu Bratka. Lapa moze byc troche ktrotsza ale jest szansa,ze ja zachowa i bedzie sie mogl na niej opierac. Ten pies zasluguje ze wszech miar na dom kochajcy i czuly. Jego dom tymczasowy robi wszystko co mozliwe i jeszcze wiecej aby jego zycie mialo sens. Czy ktos doceni te wysilki i da Bratkowi dom do konca zycia? Quote
Kar0la Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Po tylu przejściach ten psiak zasługuje na nalepszy dom pod słońcem. Oby taki znalazł. Mam nadzieję, że łapę da się zachować. Quote
Enid Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 biedaczek.. nio to pokazuje mordkę kochaną i szuka domku! Quote
hanka456 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Nieustannie prosimy o dom dla Bratka. Quote
szajbus Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Bratus, pies, który już tyle wycierpiał czeka na kochający domek. Quote
szajbus Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Gdzie moje posłanie i moja miseczka? Gdzie ciepło, miłość i smakowite ciasteczka? Czym zasłużyłem na takie traktowanie, jaka to zapłata za moją wierność i oddanie? Wyje z bólu serce psie. Właścicielu mój, proszę, zabierz stąd mnie! BRATUŚ Quote
szajbus Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Bratus i co piesku? Masz zamiar znaleźć domek na wiosnę, jak zakwitną kwiatki? Nic z tego. Zmykaj na pierwszą stronkę Quote
hanka456 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 mam nadzieje, ze ktos dojrzy niesmialego Bratka, ale musi to byc domek nad domki. Quote
szajbus Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Bratus po kolejnej operacji nóżki wygląda domku. Kochającego i odpowiedzialnego domku. daj u szansę. Quote
hanka456 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Niejeden czlowiek, by nie dal rady wytrzymac tego co musial wytrzymac Bratek. za odwage powinien dostac medal. Ale Bratek potrzebuje domu, takiego prawdziwego, cieplego ostatecznego. Czy ktos mu to moze ofiarowac? Quote
Niewiasta_21 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ja mysle zeby troche porozgłaszac psiaka.Moge zrobic mu allegro,tylko zastanawiam sie czy Bratek jest juz do wydania.Haniu,czy napiszesz kilka ładnych słów dla Bratka? I niewiem do kogo namiary podac...moze do Kaji? Quote
hanka456 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Oczywiscie, ze napisze. Namiary do uzgodnienia. Quote
szajbus Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Na dobranoc biegniemy na górę! Wypatrujemy domku . Quote
Recommended Posts