Jump to content
Dogomania

Trójłapek Bratek...śliczny,młody...kaleki??? MA DOM!!!!:))))

Recommended Posts

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bratuś biegnie się przypomina. jemu naprawdę potrzebny jesy dom. Proszę
nie zapominajcie o nim.

Wykorzystam wszystkie nasze wątki łódzkie i powiem, to co powiem.

Fundacja Niechciane i Zapomniane SOS dla Zwierząt ma jeden przewspaniały domek tymczsowy ,na którego pomoc może liczyć w każdej chwili, o każdej porze dnia i nocy. mamy tam kilku naszych podopiecznych, ktorzy szukaja domu stałego, kochajacego i ostatniego. Jednak zbliża się zima, a zimy jak to zimyą bywaja chłodne i glodne. Krótko...... dla dużych naszych psów, czasem, dość kłótliwych, a czasem wystraszonych potrzebujemy na zimę choć trzy budy. Wielka prośba o pomoc, choć trzy budy pomózcie nam kochani DOGOMANIACY wybudować.
Podajemy dla dobrowolnych wpłat nasze konto:

BANK PKO BP 22102034080000490201742246
93-161 Łódź Naruszewicza 15/179

Posted

Zaczynam się niecierpliwić, gdzie ten "Pańcio" wyśniony i wymarzony się zapodzial? Czyżby nie "wchodził" na DOGOMANIĘ? Ja czekam na Ciebie............... Ja Cie kocham już. A Ty mnie? Nie mam jednej łapki, trudno mi pisać, ale mówię, przemawiam do serc moich cioć, i one piszę za mnie te listy. Listy......., to są chyba listy? Twój Bratek.

Posted

a czy Bratus ma jakies jeszcze wzruszajace plakaty bo samo hopanie i netowe ogloszenia to malo :( moze tez jakies regionalne gazety? Ja wierze, ze Bratus domek wspanialy znajdzie tylko trzeba go odpowiednio wypromowac.

Posted

masienka napisał(a):

na tych stronach bede odnawiala ogloszenia az do skutku. Allegro tez chyba ma przez fundacje.

Ale sluchajcie... Wy jestescie na miejscu, znacie miejscowe, reginalne gazety czy portale ogloszeniowe... ja niestety nie:shake: Dajcie, prosze, ogloszenia do gazet bo nie wszyscy maja dostep do sieci. Porobcie plakaty i porozwieszajcie (ja nie umiem:oops:) Swiadomosc spoleczna w tym kraju jest coraz wieksza, coraz czescie widzi sie kalekiego zwierzaka czy to bez lapki czy nawet na wozku. Bratek znajdzie dom. Ja w to gleboko wierze tylko trzeba sie porzadnie wziasc za ogloszenia. I przede wszystkim plakaty czy gazety bo ja wyobrazam sobie Bratusia na kolanach u jakiejs babci czy dziadka albo szalejacego po ogrodzie:loveu: tylko, ktory dziadek czyta dogomanie?:evil_lol:

Posted

Może ktoś się obawia, że piesek na trzech nózkach nie daje sobie rady w codziennym zyciu. Proszę mi zaufać, on daje sobie bardzo dobrze radę.
Brak jednej łapki nie odbiera mu uroku.